25 C
Kifissia
Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Τα ζώδια σήμερα 3 Φεβρουαρίου

Must read

Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Παρόλο που μπορεί μερικοί από τους συνεργάτες σου να σου επισημάνουν ότι αντιδράς υπερβολικά σήμερα, εσύ δεν είσαι διατεθειμένη να αφήσεις κανέναν να σου πει τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Πρόσεξε τι θα πεις και με τι τρόπο, καθώς δεν έχεις χρόνο για να εντάσεις. Όσον αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να διατηρήσεις μία ισορροπία και μην αφήνεις τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα αξιολογήσεις και θα αντιδράσεις πολύ γρήγορα σε μία απρόσμενη κατάσταση που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Θα καταφέρεις με επιτυχία να ξεπεράσεις τα εμπόδια και αυτά θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Φρόντισε να αφοσιωθείς στο σπίτι, τη σχέση και την υγεία σου. Μην αγνοείς τα σημάδια-μηνύματα που λαμβάνεις το τελευταίο διάστημα. Στα οικονομικά σου έχεις μάθεις πλέον να προσαρμόζεσαι σε δύσκολες καταστάσεις. Με καλό προγραμματισμό θα δεις βελτίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται. Έχεις μία εκπληκτική ιδέα, η οποία θα σε βοηθήσει να εκτοξεύσεις την επαγγελματική σου πορεία. Η ιδέα σου είναι ρεαλιστική και όσο πιο γρήγορα αρχίσεις να την εφαρμόζεις, τόσο πιο γρήγορα θα δεις αποτελέσματα. Μην αγνοήσεις τις συμβουλές που θα λάβεις. Προσοχή όμως, τα αισθηματικά σου θα σε αποσπάσουν πολύ από τον στόχο σου και μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο την πρόοδό σου. Βρες την ισορροπία σου, έτσι ώστε να συνδυάσεις επιτυχώς τα πάντα. Αγωνίζεσαι και θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ημέρα σου μοιάζει με ένα μεγάλο κενό καμβά που περιμένει να συμπληρωθεί από τις δραστηριότητές σου. Από νωρίς το πρωί θα αρχίσεις να βάζεις τις πινελιές σου και μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχεις γεμίσει όλο τον λευκό χώρο. Αυτό σε ενθουσιάζει και θα σου δώσει τη δύναμη να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό για την επόμενη εβδομάδα. Το ενδιαφέρον που δείχνεις στο σύντροφό σου βρίσκει ανταπόκριση και φαίνεται ότι προβλήματα που υπήρχαν θα μείνουν στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη εκεί που θέλεις.

ΛΕΩΝ
Οι απόψεις των γύρω σου διίστανται για το τι πρέπει να κάνεις σήμερα, όμως κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις προτιμήσεις σου. Σήμερα δεν σε απασχολούν ούτε τα επαγγελματικά σου, ούτε οι οικονομικές σου υποχρεώσεις. Η ημέρα είναι δική σου. Για αυτό, πάτα πόδι νωρίς το πρωί για να ακολουθήσεις το δικό σου πρόγραμμα και για να γίνει αντιληπτό ότι αυτό σκοπεύεις να κάνεις. Υπάρχει μία περίπτωση να αισθανθείς ότι αγωνίζεσαι για την επιβίωσή σου, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά. Μην μελαγχολείς. Όσο πιο γρήγορα κάνεις πράξη τις επιθυμίες σου, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα. Να θυμάσαι, όπως είπε και ο Edward Albert: «Μερικές φορές πρέπει να είσαι εγωιστής για να είσαι ανιδιοτελής».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι γνωστό ότι λειτουργείς άψογα υπό πίεση, καθώς η νευρικότητά που έχεις διώχνει μακριά το άγχος σου. Ωστόσο, σήμερα δεν μπορεί να περιορίσεις την ανησυχία σου ότι κάτι δεν πάει καλά στα επαγγελματικά σου. Έχεις υποψίες ότι κάποιος σε υπονομεύει, όμως δεν μπορείς να καθορίσεις εάν οι υποψίες σου βασίζονται σε γεγονότα ή πλάνη. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να ψάξεις για απαντήσεις τώρα. Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Οι πλανήτες σε ευνοούν για να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Κάτι δεν είναι απολύτως σωστό σήμερα και μπορεί να είσαι δυσαρεστημένη. Παρόλα αυτά δεν μπορείς να εκφράσεις την ανησυχία σου με λόγια και να εξηγήσεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει. Υπάρχει ένταση στο εργασιακό σου περιβάλλον και θέλεις να μειωθεί, για αυτό και θα προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν. Θα τα καταφέρεις και θα ανακάμψεις. Μία συζήτηση θα σε βοηθήσει να επαναφέρεις την ηρεμία και στην προσωπική σου ζωή και στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Απέφυγε τα περιττά έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η απογοήτευσή σου μπορεί να φτάσει σε σημείο ανατροπής σήμερα αν δεν μπορείς να βρεις έναν τρόπο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ίσως να είσαι απογοητευμένη με την έλλειψη προσπάθειας κάποιου να μιλήσετε για ένα ανεπίλυτο ζήτημα. Δεν θέλεις να ξεκινήσεις εσύ αυτή την άβολη συζήτηση, όμως φαίνεται ότι οι γύρω σου αυτό περιμένουν, να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Στα αισθηματικά επιθυμείς να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα και ίσως αφήσεις να περάσει κάτι που σε στεναχώρησε. Πάντα ένας ήρεμος διάλογος βοηθά. Η συμπόνια είναι το κλειδί της ευτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συνεργάτες σου είναι αναστατωμένοι καθώς υποθέτουν ότι αποφεύγεις την πραγματικότητα μιας κατάστασης. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να υπάρχει αλήθεια στην υπόθεση τους, επειδή η προσωρινή άρνηση είναι ευκολότερη από την αντιμετώπιση των γεγονότων σήμερα. Μπορείς να διακρίνεις την κορυφή ενός μακρινού βουνού, καθιστώντας εύκολο να οραματιστείς μια ευθεία γραμμή στον προορισμό σου. Όμως η άγνοιά σου για τα εμπόδια που πρέπει να περάσεις για να φτάσεις εκεί μπορεί να είναι επιζήμια για την επιτυχία σου. Στα αισθηματικά σου θέλεις να ταράξεις λίγο τα νερά και αυτό σκοπεύεις να κάνεις. Προσοχή στα έξοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα κίνητρά σου δεν είναι σαφή στους άλλους σήμερα, αφήνοντας τους να αναρωτιούνται γιατί είσαι τόσο ήρεμη. Είναι προφανές ότι βρίσκεσαι στη διαδικασία εκκόλαψης ενός σχεδίου, αλλά δεν λες πολλά γι ‘αυτό. Ωστόσο, η πρόθεσή σου δεν είναι να είσαι μυστικοπαθής, αφού δεν υπάρχει τίποτα που να κρύβεται. Είναι απλά ότι έχεις πολλά να «ζυμώσεις» στο μυαλό σου και είσαι επιφυλακτική. Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις πιο στον αγαπημένο σου. Στα οικονομικά σου προσοχή, καθώς θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες προβλέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις ανάγκη από έναν τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Έχεις έρθει η ώρα να θέσεις σε εφαρμογή σχέδια που συνεχώς αναβάλλεις, σχέδια που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις τον στόχο σου. Σίγουρα θα υπάρξουν δυσκολίες, όμως στο τέλος θα ανταμειφθείς. Ο Ερμής είναι ο σύμμαχός σου και αν έχεις αμφιβολίες για το πλάνο σου, ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει. Σταδιακά θα δεις αλλαγή και στην ερωτική σου ζωή, καθώς λύνεις προβλήματα του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ξεκινάς πολύ δυναμικά την ημέρα σου και σχεδόν θα… πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά. Να θυμάσαι όμως ότι η βίαιη προσέγγιση δεν είναι βιώσιμη στρατηγική. Με πλάνο και σωστό προγραμματισμό θα έχεις ποιοτικά αποτελέσματα σε ότι κάνεις. Μπορείς να μοιραστείς το όραμά σου με συνεργάτες και φίλους, θα σου δώσουν χρήσιμες συμβουλές. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Τέλος, όσον αφορά τα οικονομικά σου, προσπάθησε να καλύψεις τις υπάρχουσες υποχρεώσεις σου προτού δημιουργήσεις καινούργιες.

Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article