18.9 C
Kifissia
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου

Must read

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές υποθέσεις, στην καριέρα, στην οικονομική εξέλιξη. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, δεν αποκλείεται να ακουστούν και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση. Προσοχή στο φόρτο εργασίας, ενδεχομένως να υπερφορτωθεί το πρόγραμμα και να δημιουργηθεί άγχος.

 

Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, απαραίτητο θα είναι να οργανωθούν τα πλάνα, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές και όχι παρορμητικές. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης και της συγκατοίκησης. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να παρθούν από κοινού αποφάσεις που θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεννόηση και αποδοχή. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, φεύγει η αδιαλλαξία και η πεισματική αντίδραση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες και αυθόρμητες, δεν θα λείψουν οι ανανεωτικές επαφές. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, βελτιώνονται οι σχέσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συνεννόηση και συμφιλίωση.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό φέρνει αισιοδοξία, πρωτότυπες ιδέες θα ακουστούν, νέα οράματα και νέες επιθυμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα είτε αυτά έχουν να κάνουν με επαγγελματικά ζητήματα, είτε με υποθέσεις της προσωπικής ζωής.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Να συζητήσεις μαζί τους, να αναπολήσετε παλιές στιγμές που σας ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι. Δεν αποκλείεται να δεχτείς προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα το έχεις καιρό να δεις.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Φρόντισε να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που έχουν σχέση με το εμπόριο καθώς σήμερα είναι η ιδανική για να εισπράξεις χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες συμφωνίες καθώς σήμερα δεν είναι ιδανική. Οι παρεξηγήσεις που θα δημιουργηθούν μπορεί να έχουν αρνητική επίπτωση στη συνέχεια

 

Ζητήματα από παλιά μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, έχεις τώρα την ευκαιρία να τα ξεπεράσεις και να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να συναντηθείς με πρόσωπο από το παρελθόν που έχετε πολλά να πείτε. Το πιθανότερο είναι το πάθος να αναβιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η μέρα εγείρει ανασφάλειες και αμφιβολίες που δεν σε αφήνουν να σκεφτείς ξεκάθαρα και θολώνουν το μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε περίπλοκες σκέψεις να κυριαρχήσουν επηρεάζοντας σημαντικά τη διάθεσή σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Είναι σημαντικό να αποφύγεις να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σήμερα καθώς δεν έχεις αντικειμενική θεώρηση στα πράγματα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Παράλληλα, προσπάθησε να περιορίσεις έξοδα και σπατάλες γιατί θα είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο.

 

Το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που έρχεται στην επιφάνεια μπορεί να μην σου επιτρέπει να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου γιατί είναι πιθανό να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει και να απογειώσει το πάθος, προσοχή καθώς αργότερα μπορεί να ανακαλύψεις ότι σου δημιουργεί έντονη ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό και τις δυνατότητές σου. Προσοχή σε απογοητεύσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος που μπορεί να σου στοιχίσουν καθώς θα πληγώσουν τον εγωισμό σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Είναι απαραίτητο να μην προχωρήσεις σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς πιθανότατα να μην μπορείς να διακρίνεις λεπτομέρειες ή να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σου αποκρύψουν σημαντικά ζητήματα. Άφησε την ημέρα να περάσει για να μην κάνεις λάθος επιλογές.

 

Αυταπάτες και ψευδαισθήσεις πρωταγωνιστούν και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου, συγκράτησε τα λόγια σου γιατί οι υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις το ταίρι σου δεν είναι εύκολα πραγματοποιήσιμες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει τη σκέψη και τη φαντασία, όμως γρήγορα θα καταλάβεις ότι δεν είναι η κατάλληλη για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η μέρα εντείνει την ανάγκη να προσφέρεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε πρόσωπα που το χρειάζονται. Προσοχή γιατί ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε αυταπάτες που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι καθυστερήσεις σε ζητήματα οικονομικά που εκκρεμούν εδώ και καιρό μπορεί να σε ενοχλήσουν, όμως φρόντισε να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Το πιθανότερο είναι να εμπλακεί ο συναισθηματισμός και να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη.

 

Αφιέρωσε χρόνο για να δημιουργήσεις ονειρική ατμόσφαιρα για σένα και το ταίρι σου καθώς η μέρα είναι ιδανική για να απολαύσετε μαζί άκρως ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων μπορεί να υπάρξουν που θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν στην επιφάνεια έντονες αναμνήσεις και πληγές.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, η μέρα εντείνει περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να ξαναβρεθείς και με πρόσωπα από τα παλιά όπου θα θυμηθείς ωραίες στιγμές μαζί τους και θα περάσεις υπέροχα.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Φρόντισε να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα ώστε να αποδώσει πιθανή ομαδική δουλειά που συμμετέχεις. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

 

Οι αναθεωρήσεις σε κοινούς στόχους που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τη σχέση. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει συναισθηματική απόσταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό είναι πιθανό να υπάρξει επιστροφή που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα καθώς πιθανότατα να ταυτίζονται έντονα οι ιδεολογίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου ή σε κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις. Θα απολαύσεις την καλή παρέα και τις ευχάριστες στιγμές ξεφεύγοντας από την ένταση της καθημερινότητας.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και να κλείσεις πιθανές παρεξηγήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα και που μπορεί να επηρεάσουν την καριέρα σου.

 

Μπορείς να έχεις στο πλευρό σου τον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που χρειάζεται να παρευρεθείς καθώς προβλέπεται να περάσετε υπέροχα μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό. Οι συζητήσεις για φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά ζητήματα απογειώνουν τη διάθεσή σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Είναι πιθανό να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που να σε γεμίσουν χαρά και να ανοίγουν μπροστά σου νέους ορίζοντες. Τα πρόσωπα αυτά επανέρχονται με τις προτάσεις τους και φαίνεται να έχουν τη διάθεση να ικανοποιήσουν ανάγκες και απαιτήσεις που έχεις.

 

Η αισιοδοξία κυριαρχεί και κατακλύζει τη σχέση σου δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις που έχουν ταλαιπωρήσει εσένα και το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι την χαρά, τη θετική διάθεση και την περιπέτεια στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πως εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου καθώς δεν αποκλείεται να εκτόνωσης τον εκνευρισμό με απότομο τρόπο στους γύρω σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να το εμπιστευτείς.

 

Απόλαυσε τον πόθο κι άφησε τις αμφιβολίες και την καχυποψία που σε διακατέχει και που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή προσώπου από το παρελθόν πού έχει παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου και δεν είναι εύκολο να το ξεχάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, η μέρα ομορφαίνει τη διάθεσή σου!! Είναι ξεκάθαρα ότι θα προσπαθήσεις να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου ώστε να υπάρξει η απαραίτητη ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι συνεργασίες σου σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να έχεις πολλές σκέψεις για την πορεία τους που σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις. Δείξε καλή διάθεση και εξέφρασε αυτά που σε προβληματίζουν καθώς μπορεί με αυτό τον τρόπο να ξεφύγεις από πιθανές αμφιβολίες και να υπάρξει απόλυτη κατανόηση από τους συνεργάτες σου.

 

Απόλαυσε κάθε στιγμή χαρά, διασκέδασης, επικοινωνίας και συντροφικότητας με το ταίρι σου που θα απαλύνουν δύσκολες στιγμές. Το πάθος και ο συναισθηματισμός κυριαρχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μπορεί να επιστρέψει και να διεκδικήσει και πάλι να πρωταγωνιστήσει στην καρδιά σου, το πιθανότερο είναι να ενθουσιαστείς με την επανεμφάνισή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να αφήσεις στην άκρη το άγχος και την ένταση. Ασχολήσου με τον εαυτό σου καθώς η φροντίδα και η περιποίηση θα σε απογειώσει.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Επικεντρώνεσαι σε εργασιακά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολούν έντονα τις τελευταίες μέρες. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν νευρικότητα και να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με συναδέλφους σου.

 

Μπορείς με ευκολία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και μπορεί να δημιουργούν εκνευρισμό εξομαλύνοντας την διάθεση και την ψυχολογία σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που θα σε αναστατώσει χωρίς να αποκλείεται και ο έντονος εκνευρισμός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από την παιδική σου ηλικία και να απολαύσεις τις στιγμές μαζί τους. Η χαρά και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στην παρέα.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να προκύπτουν εμπόδια στη δουλειά σου που ενισχύουν τη νευρικότητα. Φρόντισε να μην χάσεις το κέφι σου και την αισιοδοξία που σε διακατέχει καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες και να διαχειριστείς ιδανικά ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

 

Η συναισθηματική σου γενναιοδωρία δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να κλείσεις ζητήματα και πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά για να τονίσει ότι δεν έχεις κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς οικογενειακά ζητήματα με ρεαλιστικό τρόπο. Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία ενισχύουν την εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν έντονα.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Λάθη μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά ζητήματα ή υποθέσεις ακίνητης περιουσίας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να κερδίσουν εις βάρος σου. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε κινήσεις και συμφωνίες που αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν σε συμφέρουν.

 

Οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι προτιμότερο για εσένα να αφουγκραστείς την ψυχή σου καθώς δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή και την αγάπη.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article