15 C
Kifissia
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου

Must read

Ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, είναι μία όψη που θα δώσει έκταση στη σκέψη και γενικότερα στην πνευματικότητα. Αιχμηρή θα είναι η αντίληψη, στις συζητήσεις τα λόγια θα είναι αποκαλυπτικά, θα βοηθήσουν να δοθεί φως στις σκοτεινές υποθέσεις. Η σκέψη θα είναι αρκετά ευρηματική, θα υπάρξει διάθεση για ανάλυση και αναζήτηση. 

Προσοχή σε τάσεις μυστικοπάθειας, κάποιοι χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να κλειδωθούν συναισθηματικά, ίσως να είναι δύσκολο να ανοιχτούν και να συζητήσουν για τις ανασφάλειες τους. Έντονη θα είναι η καχυποψία, στις επαφές και στις συζητήσεις θα υπάρξει δυσπιστία. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης θα πρέπει να υπάρχει διαλλακτικότητα, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. 

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ισορροπία, στις συζητήσεις η ειλικρίνεια θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις και να τακτοποιηθούν τα επίμαχα ζητήματα. Προσοχή σε τάσεις ανασφάλειας, ενδεχομένως να είναι δύσκολο να παρθούν αποφάσεις, οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα χρειαστούν συμπαράσταση και ψυχολογική υποστήριξη. Έμφαση θα δοθεί στην κοινωνικοποίηση, δεν θα λείψουν οι φιλικές και οικογενειακές συναντήσεις, θα γίνουν νέες γνωριμίες.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και να σου δημιουργήσουν άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές καθώς πρόσωπα από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε να ξεφύγεις από υπερβολικές συμπεριφορές που θα σε βουλιάξουν συναισθηματικά.  

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς το πιθανότερο είναι να αντιληφθείς λάθος τις επιλογές που έχεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και μπορεί να σε εξαπατήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σε οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή καθώς ο συναισθηματισμός σε οδηγεί να εμπιστευτείς πρόσωπα που πιθανά δεν το αξίζουν και στο τέλος θα σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ημέρα δεν ενδείκνυται σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι πιθανότατο να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που έχουν δεύτερες σκέψεις και κίνητρα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς θα είναι εύκολο να εμπιστευτείς αυτούς που δεν πρέπει και τελικά να οδηγηθείς σε λανθασμένες επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σε οδηγεί το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή καθώς συμπεριφορές και γεγονότα μπορεί να σε απογοητεύσουν και να πληγωθείς από πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται στον εργασιακό χώρο καθώς έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις λύσεις σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Γρηγόρη αντίληψη και δυναμισμός θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου. Είναι βέβαιο ότι θα σου δείξουν την εκτίμησή τους.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να επιβαρυνθείς σε επιπλέον ευθύνες σε καθημερινό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό τομέα που μπορεί να σε επηρεάσουν σημαντικά, προσπάθησε να ξεφύγεις από επικριτική διάθεση και άγχος και να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να πετύχεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια στους γύρω σου να αμφισβητήσουν πιθανές προθέσεις ή κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Με γνώμονα το μέλλον θα πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σε καλεί να ξεκαθαρίσει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή. Για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι γεγονός ότι θα αναθεωρήσεις ζητήματα στη σχέση σου και θα οριοθετηθείς έναντι του/ης συντρόφου σου ή πιθανής νέας γνωριμίας. 

Αισθηματικά

Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα το ρομαντισμό και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα στον προσωπικό σου χώρο με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που σε αναστατώνει και εκτοξεύει τον πόθο και την έξαψη.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το επόμενο χρονικό διάστημα δημιουργεί επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός που θα οδηγήσουν σε σημαντικές νέες αρχές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο έρχεται στο προσκήνιο και σε ενδιαφέρει έντονα για αυτό και δεν αποκλείεται να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε προσοδοφόρες συμφωνίες. Πάρε πρωτοβουλίες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου που μπορούν τώρα να μείνουν πια στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σε καλεί να ξεκαθαρίσει ζητήματα που αφορούν το κοντινό περιβάλλον και μπορεί να σε έχουν απασχολήσει έντονα. Σκέψου ώριμα ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για εσένα και ποια είναι τα πρόσωπα που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως ή λογαριασμούς που μπορεί να σε έχουν προγραμματίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, απέφυγε μέσα στην ημέρα πιθανές σπατάλες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου καθώς αργότερα θα τις μετανιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές που έχεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στο οικονομικό πεδίο που μπορεί να σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ανθίσουν, καθώς δεν φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες και να πάρεις πρωτοβουλίες για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες σε οικονομικές συζητήσεις γιατί αυτή η στάση σου θα οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να ξεκαθαρίσεις τελικά πως θέλεις να κινηθείς από δω και στο εξής στη ζωή σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις αυστηρός και σκληρός ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που θα έχει κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να κινηθείς ρεαλιστικά και μεθοδικά σε σχέση με επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί. Προσοχή σε λάθη και υπερβολικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου φέρνει και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να παίζουν δυσάρεστο ρόλο στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να βρεις λύσεις για ότι λειτουργεί πιεστικά και δεν σου επιτρέπει να ξεφύγεις από εμμονές και απωθημένα που σε πληγώνουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τις οποίες δυνατότητες σου δοθούν για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Ο δυναμισμός που σε διακατέχει θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σου και θα σε οδηγήσει στο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν κυρίως σε εμπορικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η σημερινή μέρα δεν αφήνει περιθώριο για να δεις ρεαλιστικά πώς πρέπει να κινηθείς στο επαγγελματικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να βγεις εκτός ορίων σε δημόσιο χώρο δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στην εικόνα σου σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε προτάσεις επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να φαίνονται ιδανικές καθώς τα πρόσωπα που εμπλέκονται δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να σε εξαπατήσουν επιδιώκοντας να επωφεληθούν από εσένα. Απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες και να σε οδηγήσουν στην απογοήτευση.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article