1 C
Kifissia
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου

Must read

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 2 Μαΐου, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθησία, διαίσθηση, ανάγκη για αγάπη, για συντροφικότητα, για συναισθηματική κατανόηση. Νέοι έρωτες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ίσως κάποιοι να βρουν καταφύγιο σε έναν πλατωνικό έρωτα, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και γνωριμίες που θα καταφέρουν να κινήσουν τα γρανάζια της έλξης. Όσοι διατηρούν σταθερό δεσμό θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά με το ταίρι τους, τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν, να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα και να επανασυνδεθούν.

 

Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυναμικότητας, θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις και επιδιώξεις τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή.

 

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, θα υπάρξουν άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη διασκέδαση, στο φλερτ και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να τονώσει και να ανανεώσει την ψυχολογία. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα και στην άρνηση για δέσμευση, αναγκαία θα είναι η χαλαρότητα, στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να εκδηλωθεί προτίμηση προς τις χαλαρές σχέσεις και επαφές.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα καταφέρουν να τονώσουν τα συναισθήματα, φεύγει η αμφιβολία και η αμφισβήτηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τις παρατραβηγμένες καχυποψίες.

Κριός

 

Κριέ, δεν είναι εύκολο να είσαι εγκρατής και να δείξεις αυτοκυριαρχία κάτι που επηρεάζει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις. Η επιθετικότητα που σε διακρίνει μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κουβέντες που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και θα επηρεάσουν αρνητικά τις συναναστροφές σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των στόχων σου. Πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και απόλυτος για να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Αυτό δεν θα βοηθήσει σε ομαδικές προσπάθειες.

 

Αισθηματικά

 

Η δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε ένταση στη σχέση σου καθώς εκδηλώνεις με απολυτότητα και εριστική διάθεση έντονες ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να λειτουργήσεις ήρεμα με νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς η ένταση κυριαρχεί και σε επηρεάζει.

Ταύρος

 

Ταύρε, επικεντρώνεσαι κυρίως στον κοντινό περίγυρο καθώς απολαμβάνεις να επικοινωνήσεις με αυτούς που μπορούν να σε καταλάβουν και να εμπιστευτείς την άποψή τους. Είναι πιθανό να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις το επόμενο διάστημα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε τις επαφές που έχεις για να προωθήσεις πιθανές συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να λυθούν με ιδανικό τρόπο κλείνοντας οριστικά ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει καιρό.

 

Αισθηματικά

 

Ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός κυριαρχούν στη σχέση και σου δίνουν την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει και να νιώσεις ασφάλεια με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον να επιστρέψει πρόσωπο που θα ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία δίπλα σου.

Δίδυμοι

 

Δίδυμε, επικοινωνήσεις ιδανικά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου που σε βοηθούν να δραστηριοποιηθείς και να νιώσεις πιο δυναμικός από ποτέ. Μην χάσεις την ευκαιρία για διασκέδαση και όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα που ανεβάζουν το κέφι κατακόρυφα και σε βοηθούν να αφήσεις πίσω τις όποιες δυσκολίες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα θα έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την δουλειά και την καθημερινότητά σου. Μία ικανοποιητική συμφωνία σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να προκύψει.

 

Αισθηματικά

 

Η κοινή δράση με το ταίρι σου λειτουργεί ευεργετικά για τη σχέση καθώς σας δίνει την ευκαιρία να γίνεται ένα σε στόχους που μπορεί να ενδιαφέρουν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και θα απογειώσει το πάθος.

Καρκίνος

 

Καρκίνε, αξιοποίησε την διάθεση να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που μπορεί να σου δώσουν χαρά. Πιθανό είναι να προκύψουν πρόσωπα μέσα από το συγκεκριμένο περίγυρο που θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε προσπάθειες και σχέδια που έχεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να υπάρξουν σε σχέση με φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και δεν αποκλείεται να εξελιχθούν σε καταλυτικές συνεργασίες για τη ζωή σου. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον πρόσωπα θα δείξουν θέληση σε στηρίξουν για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

 

Αισθηματικά

 

Εντυπωσιάζει στο ταίρι σου με τις πρωτότυπες ιδέες που έχεις και είναι βέβαιο ότι αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για την σχέση και την πορεία της. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα εκτοξεύσουν το ρομαντισμό στα ύψη.

Λέων

 

Λέοντα, η γενναιοδωρία και ο έντονος συναισθηματισμός που σε διακρίνει δεν αφήνουν περιθώρια στους γύρω σου για να μην σε ικανοποιήσουν. Άλλωστε δεν θα χάσεις ευκαιρία για να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα και να διασκεδάσεις με τα πρόσωπα που περιστοιχίζεσαι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Πρωταγωνιστείς σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο και το πιθανότερο είναι να έχεις άκρως αισιόδοξες εξελίξεις καθώς η μεθοδικότητα και η εργατικότητα σου βρίσκουν ανταπόκριση στους ανωτέρους σου και δεν αποκλείεται να δεχθούν τις όποιες προτάσεις σου.

 

Αισθηματικά

 

Αξιοποιήσει την ημέρα για να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου καθώς αυτά θα είναι αρκετό για να εκτοξεύσει τον αισθησιασμό και να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σε γεμίζει χαρά απογειώνοντας το πάθος.

Παρθένος

 

Παρθένε, απόλαυσε την παρέα και τις συζητήσεις με πρόσωπα ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Το κέφι και η χαρά πρωταγωνιστούν και δημιουργούν μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μην χάσεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εργασιακά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και σε προβληματίζουν. Η αποφασιστικότητά σου θα δώσει το σύνθημα για να ξεπεραστούν τα οποία εμπόδια και να υπάρξουν οι ενδεδειγμένες λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Αισθηματικά

 

Η εξαιρετική σου διάθεση βοηθά να ξεπεραστούν πιθανές δυσκολίες στη σχέση και να δεις το μέλλον με το ταίρι σου από τη θετική του πλευρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα απογειώσει την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις γεια μία ιδανική σχέση σε προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός

 

Ζυγέ, πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να φτιάξουν το κέφι σου και να δημιουργήσουν το κατάλληλο σκηνικό ώστε να περάσετε όμορφα μαζί. Οι συζητήσεις που γίνονται δίνουν την ευκαιρία να λυθούν ζητήματα που μπορεί να έχουν πληγώσει στο παρελθόν και κουβαλάς ακόμα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει στήριξη από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος στις οποίες κινήσεις σου. Προτάσεις για νέες εμπορικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο.

 

Αισθηματικά

 

Η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστεί και σήμερα στη σχέση σου και σου δίνει την ευκαιρία για να δημιουργήσεις στέρεες βάσεις με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με τον δυναμισμό και την γενναιοδωρία του.

Σκορπιός

 

Σκορπιέ, η ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα κυριαρχεί και αυτό εκδηλώνεται με κάθε τρόπο στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Η ευχάριστη διάθεση που δημιουργείται δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις, αντίθετα δίνει το έναυσμα για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σου δώσουν ιδέες για επαγγελματικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες διεξόδους και λύσεις που απαιτούνται ώστε οι επόμενες κινήσεις σου να είναι άκρως επιτυχημένες.

 

Αισθηματικά

 

Η καλή επικοινωνία που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή βοηθά να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει η νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον με το χιούμορ και την επικοινωνιακή της δεινότητα.

Τοξότης

 

Τοξότη, η επικριτική σου διάθεση θα κουράσει τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τα νεύρα σου. Η κατανόηση και η υπομονή είναι το φάρμακο στην καθημερινότητα και στις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σε γεμίζουν άγχος.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι διαφωνίες που υπάρχουν με συναδέλφους σου γίνονται εντονότερες από ποτέ και μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις σας στα όρια καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς μετωπικά για να υπερασπιστείς τις προσωπικές σου απόψεις. Σκέψου καλά πριν το κάνεις αν πραγματικά εξυπηρετεί τις δικές σου επιδιώξεις.

 

Αισθηματικά

 

Μπορείς να γίνεις δηκτικός με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Δείξε εγκράτεια και ψυχραιμία για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς η κούραση και η ένταση δεν το επιτρέπουν.

Αιγόκερως

 

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να δείξεις με δυναμισμό τι μπορείς να καταφέρεις σε όλα τα επίπεδα και να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με την αισιοδοξία που σε διακατέχει. Αυτό δημιουργεί μία εξαιρετική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία μπορείς να περάσεις μοναδικά.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις πώς θέλεις να κινηθείς σε μελλοντικό επίπεδο, κάτι που θα βοηθήσει στο να σου δείξουν εμπιστοσύνη συνεργάτες σου καθώς είναι ξεκάθαρο ότι γνωρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις. Η φαντασία και η θετική σου σκέψη βοηθούν να ολοκλήρωσης πιθανά σχέδια και όνειρα που έχεις.

 

Αισθηματικά

 

Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό σε βοηθά να στηρίξεις τη σχέση σου και να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η διεκδικείς με αποφασιστικό τρόπο να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από πρόσωπα που εντυπωσιάζονται με τον χαρακτήρα σου.

Υδροχόος

 

Υδροχόε, πρωταγωνιστείς στο φιλικό περιβάλλον η ενεργητικότητά σου δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβητήσεις. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα στις παρέες που θα βρεθείς και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό ώστε να απογειωθεί η διασκέδαση και το κέφι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς με θετική διάθεση και έντονο ένστικτο. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικά σχέδια που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου, αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

 

Αισθηματικά

 

Εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με την αισιοδοξία και το πάθος που σε διακατέχει και δημιουργεί στο καλύτερο δυνατό σκηνικό για να περάσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς μαγνητίζεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

Ιχθύς

 

Ιχθύ, ένταση επικρατεί στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου λειτουργούν επιβαρυντικά για την πορεία συζητήσεων που μπορεί να είναι σημαντικές για εσένα. Συγκρατήσου και έλεγξε τα νεύρα σου για να μπορέσεις να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη στα πράγματα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν φαίνεται να ανατρέπονται καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμπόδια. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν οικονομικές διαφωνίες που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων.

 

Αισθηματικά

 

Δεν είναι εύκολο να είσαι ήρεμος στην προσωπική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που εισπράττει άμεσα το ταίρι σου καθώς μπορείς να γίνεις απότομος και συγκρουσιακός. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με νέα πρόσωπα δεν θα εξελιχθεί όπως θα ήθελες καθώς δεν δείχνεις διάθεση για να καταλάβεις τις δικές τους ανάγκες.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article