Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου

0
146

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Κάποια στιγμή, Κριέ, οι ήρωες πρέπει να ξεκουραστούν. Επομένως, είναι εντάξει να πείτε πότε χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για ηρεμία. Εάν δεν είστε έτοιμοι να «βάλετε τον εαυτό σας πίσω εκεί έξω», τουλάχιστον πείτε σε κάποιον που αγαπάτε ότι φοβάστε. Αφήστε τους να σας δουν. Πώς μοιάζει ο βηματισμός στον εαυτό σας (και στη ζωή σας);

Ταύρος

Είναι λογικό ότι το σπίτι σας με τις σκιές και τη βαθιά συναισθηματικότητα είναι στο στοιχείο της φωτιάς, ειδικά επειδή έχετε ένα καλό “Poker face”. Δεν είναι όμως η ώρα να το συνεχίσεις. Ταύρε, αν δεν ένιωσες πρόσφατα συνδεδεμένος με το αισθησιακό σου σώμα, αυτή είναι η ώρα να χαθείς στο πάθος του ερωτισμού και να το εξερευνήσεις με νέους τρόπους.

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εμφυσήσετε περισσότερη έμπνευση στη δουλειά σας. Ο χώρος εργασίας σας πρέπει να σας δώσει έναν λόγο πέρα ​​από τα χρήματα για να μείνετε.

Καρκίνος

Σήμερα, μπορεί να αισθάνεστε απίστευτα αισιόδοξοι για το πού πηγαίνετε και πώς εκτυλίσσονται τα σχέδιά σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αφήσετε τις περιέργειές σας να σας οδηγήσουν σε νέες εξερευνήσεις και ανακαλύψεις. Μπορεί να έχετε την επιθυμία να πειραματιστείτε με διαφορετικά δημιουργικά μέσα ή γενικά να είστε πιο ορατοί στον έξω κόσμο.

Λέων

Σήμερα είναι μια δυνατή μέρα για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε τις εμπειρίες σας περισσότερο από όσο νομίζατε αρχικά. Μερικές φορές, όταν βλέπουμε τη ζωή μας μέσα από ένα πρίσμα αποδυνάμωσης, παραδίδουμε τη δύναμή μας και νιώθουμε σαν να μην έχουμε κανέναν έλεγχο για το πού πηγαίνουμε. Προχώρα και βάλε ένα στοίχημα με τον εαυτό σου. Τι θα συμβεί αν είστε πιο κοντά στην πιο τρελή φαντασίωσή σας από όσο νομίζετε;

Παρθένος

Μερικές φορές, όταν εστιάζουμε μόνο στα όρια, δεν μπορούμε να δούμε ότι οι δυνατότητες υπάρχουν παντού. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να είστε συναισθηματικά πιο ευαίσθητοι στον έξω κόσμο και στους ανθρώπους γύρω σας, αλλά μπορείτε να εμπνευστείτε από τους άλλους με βαθύτερο τρόπο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε πού μπορεί να κρατάτε αγανακτισμένα συναισθήματα, καθώς είναι μια καλή στιγμή να συγχωρήσετε σε κάποιον που ενδιαφέρεστε πραγματικά για τον οποίο μπορεί να σας πλήγωσε στο παρελθόν.

Ζυγός

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε πού έχετε θυσιάσει τον εαυτό σας για να διατηρήσετε την ηρεμία στο εργασιακό σας περιβάλλον. Πρώτα πρέπει να κατέχετε τις επιθυμίες σας και να πιστεύετε ότι η ευτυχία σας αξίζει περισσότερο από τις προσδοκίες των άλλων για το ποιοι πρέπει να είστε στη δουλειά. Ταυτόχρονα, μπορεί να είστε επιρρεπείς σε υπερβολικές σκέψεις, καθώς βλέπετε πολλές αλλαγές στο έργο εργασίας που θα θέλατε να κάνετε ταυτόχρονα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Έχετε χρόνο να καθίσετε με τον εαυτό σας και να σκεφτείτε τις πιο ικανοποιητικές επιλογές.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να αδράξετε τη μέρα στο τμήμα γνωριμιών σας. Δεν χρειάζεται να είναι άτομο. Μπορεί να είναι ραντεβού με τη δημιουργικότητά σας χωρίς να μαντεύετε συνεχώς πού θα σας οδηγήσει. Κάτι σε οδηγεί να βάλεις ένα νέο στοίχημα, ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός από τότε που έχεις κάνει την προσπάθεια. Αν έχετε συνηθίσει τις εφαρμογές και βαριέστε την αυτόματη εστίαση, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω. Γυρίστε τον τροχό της τύχης και προσεγγίστε τον διαφορετικά.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια απίστευτη μέρα για να επενδύσετε τον χρόνο σας στη σύνδεση, τη δικτύωση και τη συνεργασία με άλλους. Αυτή είναι μια δυνατή μέρα για να δείτε πώς τα ενδιαφέροντα και οι στόχοι σας ευθυγραμμίζονται με κάποιον στην κοινότητά σας, καθώς υπάρχει δύναμη στους αριθμούς. Μπορείτε να ενεργήσετε ως ο παράγοντας αλλαγής για τις σχέσεις σας για την ανανέωση, την αποκατάσταση και την ενίσχυση της κοινότητας στο σύνολό της. Καλείστε να ηγηθείτε σήμερα. Πώς ορίζετε την ηγεσία; Ποιοι είναι οι καλύτεροι ηγέτες που έχετε γνωρίσει στην πορεία της ζωής σας;

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γείρετε στη δύναμη του παιχνιδιού, καθώς αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε πιο δημιουργικοί. Εάν δεν έχετε αφιερώσει χρόνο πρόσφατα για να αφήσετε τις ανησυχίες σας και να παίξετε, αυτή είναι μια ευκαιρία να συνδεθείτε με αυτό το κομμάτι του εαυτού σας. Μπορεί να αναρωτηθείτε: “Υπάρχει μέρος του εαυτού μου που πιστεύει ότι το να είναι παιχνιδιάρικο είναι πολύ παιδικό;” ή «Πότε ήταν η τελευταία φορά που συνδέθηκα με τα παιδικά μέρη του εαυτού μου;»

Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ενσωματώσετε τις φιλοσοφικές σας γνώσεις στην καθημερινή σας ρουτίνα. Δεν είναι καιρός να εστιάσετε υπερβολικά σε πρακτικές εργασίες, αλλά να συντονιστείτε με την ανώτερη σοφία σας και να δείτε πού μπορεί να σας οδηγήσει. Όταν επιτρέπουμε στο ανώτερο μυαλό μας να ηγείται, μπορούμε πάντα να θυμόμαστε τι πραγματικά έχει σημασία στη ζωή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναρωτηθείτε, “Πώς μπορώ να δω την ομορφιά στα εγκόσμια;” Δεν χρειάζεται να ταξιδέψουμε μακριά ή να πάμε σε ένα καταφύγιο για να αντιμετωπίσουμε κάθε εμπειρία ως πνευματική αναζήτηση.

Ιχθύες

Η αντιμετώπιση του πόνου είναι μια προσωπική διαδικασία, αλλά όσο πιο οικείοι γινόμαστε με τα δικά μας συναισθήματα, τόσο περισσότερο μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο της συμπεριφοράς μας για να κάνουμε επιλογές που εξυπηρετούν την ανάπτυξή μας. Να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί με τον εαυτό σας, καθώς μπορεί να αισθάνεστε πιο ευάλωτοι. Μιλήστε σε κάποιον εάν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη. Δεν είσαι μόνος. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των εσωτερικών σας μηχανισμών, φέρνοντάς σας πιο κοντά στην αυθεντική φωνή σας.