15 C
Kifissia
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022

Τα Ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Ιανουαρίου

Must read

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, είναι μία όψη που θα φέρει πεισματικές αντιδράσεις σε όλα τα ζώδια, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμπλέγματα και εμμονές. Δεν θα λείψουν οι ανατροπές που ενδεχομένως να προκαλέσουν άγχος και εσωτερική σύγχυση, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αντιδράσουν με αυτοσυγκράτηση στις αλλαγές που θα προκύψουν.

Στις συζητήσεις προσοχή στις εξάρσεις και στα ξεσπάσματα, καλό θα είναι στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες να αποφευχθεί η ένταση και η πεισματική αντιπαράθεση, απαραίτητη θα είναι η συναισθηματική πειθαρχία. Οι εγκλωβισμένοι ή καταπιεσμένοι θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια για να ισορροπήσουν τις σκέψεις τους.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω έμφαση θα δοθεί σε θέματα επαγγελματικής φύσης, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην εργασιακή εξέλιξη και στην οικονομική κατοχύρωση.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στο να υπάρξει αισιοδοξία, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους νέες ιδέες, σε συνδυασμό με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα έκταση θα έχει η φαντασία, οι σκέψεις θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικές. Οι συναισθηματικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να εκδηλωθούν και να προσεγγίσουν με επιτυχία.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα της καθημερινότητα μπορεί να σε προβληματίζουν σημαντικά. Το μεσημέρι δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και εκτιμήσεις για πρόσωπα και καταστάσεις, είναι σημαντικό να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Προσπάθησε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει και σε απασχολούν. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να μην επιτρέψεις σε ότι μπορεί να σε παραπλάνηση να διαμορφώσει την προσωπική σου άποψη. Προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, επικεντρώνεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν τον τρόπο. Το απόγευμα σε βοηθά να βρεις τον δυναμισμό που απαιτείται για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι σήμερα δεν πρόκειται να παραιτηθείς παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορείς να βρεις το δρόμο σου σε εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Ο δυναμισμός και η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου. Στρέφει το ενδιαφέρον του στη διασκέδαση και το φλερτ. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις με ευκολία αυτά που σκέφτεσαι και πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου. Ο δυναμισμός θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να πείσεις πρόσωπα που συνεργάζεσαι ότι μπορούν να στηριχθούν πάνω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις την επικοινωνία μαζί τους. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να σου δώσει λάθος μηνύματα και συζητήσεις που συμμετέχεις και να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις σε σχέση με κοντινούς ανθρώπους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες ή άλλου τύπου συναλλαγές με τις οποίες εμπλέκεσαι. Κράτησε μικρό καλάθι με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως αργότερα θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί σου.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις για αυτό είναι προτιμότερο να μην προβείς σε οικονομικές συμφωνίες καθώς θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να συμμετέχεις καθώς το πιθανότερο είναι τα πρόσωπα που εμπλέκονται να μην είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή μαζί σου. Δείξε προσοχή και σε πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς θα είναι αχρείαστα και θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με δυναμισμό ανάγκες και επιθυμίες που έχεις. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε λάθος πρόσωπα που μπορεί να επιτευχθεί όμως αργότερα είναι πιθανό να σε πληγώσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να μην κάνεις σημαντικά επαγγελματικά βήματα που μπορεί να έχουν κόστος αργότερα καθώς ιδιαίτερα το μεσημέρι οι λανθασμένη αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένες επιλογές. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις και δεσμεύσεις καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που εκκρεμούν και είναι πιθανό να σου δημιουργούν άγχος. Το μεσημέρι δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση ιδιαίτερα στην καθημερινότητα και τα λάθη είναι πιθανά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε σημαντικές επιλογές στην επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα για ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν. Η λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων θα οδηγήσει σε απογοητεύσεις που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα σου στοιχίσουν και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, έχεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς το έχεις πολύ ανάγκη. Το μεσημέρι είναι πιθανό να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξαπάτησης για εσένα από φίλους, αυτό είναι κάτι που θα σου στοιχίσει έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε επιλογές που καλείσαι να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε καθοδηγήσουν με εσφαλμένο τρόπο. Είναι προτιμότερο να μην δείξεις απεριόριστη εμπιστοσύνη σε κανέναν και να αφήσεις το χρόνο να σε κατευθύνει και να ξεκαθαρίσει την κάθε κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο. Το μεσημέρι είναι πιθανό να φέρει κοντά σου πρόσωπα θέλουν να δημιουργήσουν ζητήματα στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε εξιδανικεύσεις που θα έχουν κόστος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απέφυγε πιθανές συζητήσεις που μπορεί να αφορούν επαγγελματικά σχέδια που έχεις καθώς πιθανότατα να υπάρχουν πρόσωπα όταν σε κατευθύνουν με λανθασμένο τρόπο. Ιδιαίτερα το μεσημέρι η ανάγκη να ωραιοποιήσεις συνεργάτες και ανωτέρους που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που καλό είναι να αποφύγεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχει καιρό να δεις. Το μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις με τα πρόσωπα αυτά δεν θα είναι ρεαλιστικές και θα σε κατευθύνουν λανθασμένα, δείξε προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα από το εξωτερικό που υπόσχονται πολλά ή με θέματα νομικής φύσεως που αγγίζουν την επαγγελματική σου ζωή. Πιθανές επιλογές λόγω έντονου συναισθηματισμού να σε οδηγήσουν σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, επικεντρώνεσαι σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Το μεσημέρι δεν αφήνει περιθώρια ευθυκρισίας για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε πιθανές συναλλαγές και συμφωνίες που μπορεί να εξελιχθούν δυσάρεστα για εσένα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι απαραίτητο να πάρεις αποστάσεις από οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να μην δείξεις εύκολα εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του. Απέφυγε να δεσμευτείς σήμερα σε ότι και να σου προτείνουν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις τον εκνευρισμό να αυξάνεται καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια. Το απόγευμα σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να πιστέψεις την πραγματική σου αξία ξεπερνώντας τις όποιες αμφιβολίες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να προκύψουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσεις. Η διαίσθηση και η γρήγορη αντίληψη που σε χαρακτηρίζουν θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα μην επιτρέποντας στα νεύρα και το άγχος να πρωταγωνιστήσουν.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article