Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Οκτωβρίου

0
1939

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Θέματα οικονομικής φύσεως φαίνεται ότι δεν σας κρατούν μόνο απασχολημένους, αλλά και σε ένταση. Αν δεν κάνετε κάτι για τη λύση τους, αναζητήστε να εκτονώσετε την εσωτερική σας πίεση, αλλιώς θα έχετε θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξαφνικά αισθηματικά προβλήματα προκύπτουν σήμερα, ενώ καλείστε να δώσετε καίριες λύσεις σε θέματα που χρειάζονται χρόνο και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας και της διάθεσής σας έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον σας. Καθώς έχετε την ικανότητα να παρασύρετε τους άλλους στη δική σας διάθεση, καλό είναι να προσέχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτρέχει η γλώσσα της ευφυΐα σας και αυτό δημιουργεί προβλήματα με το φιλικό αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Αν δεν θέλετε να παρεξηγηθείτε, χαμηλώστε ένταση και τόνους.

ΛΕΩΝ: Διακυμάνσεις στην εξέλιξη των επαγγελματικών σας θεμάτων σας αναστατώνουν και σας δημιουργούν άγχος. Με αυτό τον τρόπο, όμως, λύσεις δεν πρόκειται να δώσετε σε τίποτα. Χαλαρώστε και σκεφθείτε πιο λογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ξαφνική μετακίνηση, ένα ταξίδι που δεν ήταν προγραμματισμένο, σας βγάζει για λίγο από τη ρουτίνα σας και σας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Θέματα νομικά, σπουδών και θρησκείας ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ: Ακρως ερωτικοί και ασυγκράτητοι παρουσιάζεστε σήμερα και το ταίρι σας, αν έχετε, πρόκειται να περάσει αξέχαστες στιγμές μαζί σας. Αν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για το μοιραίο πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σχέσεις, συνεργασίες, γάμοι και κάθε είδους δεσμός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για ξεκαθαρίσματα και λύσεις. Είναι καιρός να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενα θέμα υγείας, δικό σας ή προσφιλούς σας ατόμου, σας δημιουργεί αναστάτωση και άγχος. Αν πρόκειται για σας, μεριμνήστε, αν πρόκειται για άτομο δικό σας, συμπαρασταθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να αξιολογήσετε πιο σωστά τις γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, γιατί δεν είναι όλες κατάλληλες για σχέσεις και άλλες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ενός καινούργιου ξεκινήματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήματα σπιτιού και οικογένειας στο προσκήνιο, καθώς άλυτα ζητήματα από το παρελθόν έρχονται ξανά στην επιφάνεια απαιτώντας λύσεις. Αν δεν δείξετε ψυχραιμία, θα έχετε προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επικοινωνίες σας δεν είναι καλές σήμερα. Προσέξτε πολύ τι λέτε, πού το λέτε και γιατί το λέτε, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν τα λόγια σας από τους άλλους, αλλά και να παρεξηγήσετε εσείς τα λεγόμενά τους.