15.9 C
Kifissia
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 07 Νοεμβρίου

Must read

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Θα επηρεαστείτε έντονα από το παρελθόν σας, καθώς αναπολείτε στιγμές από αυτό. Θα πληγωθείτε από άτομα που επανεμφανίζονται μετά από καιρό και θα δείξετε μεγάλη ευαισθησία.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλετε να περιστοιχίζεστε διαρκώς από ανθρώπους, γιατί δεν σας αρέσει καθόλου να νιώθετε μόνοι. Θα λειτουργήσετε, ως εκ τούτου, καλύτερα μέσα σε ομάδες με κοινούς στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καριέρα σας και η επαγγελματική σας πορεία γενικότερα επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από γυναικεία πρόσωπα κύρους. Η ανάγκη σας για διάκριση και αναγνώριση σήμερα θα εκπληρωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισχυρές πνευματικές και ηθικές αρχές, ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένεια και την οικογενειακή ζωή. Ωστόσο, προσέξτε γιατί η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και βασίζεται στα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ: Δυνατά συναισθήματα, έντονος ψυχισμός και ένας ασυγκράτητος αισθησιασμός σάς ωθούν σε ατασθαλίες. Το να ενδώσετε στους πειρασμούς, όμως, εμπεριέχει ρίσκο, κυρίως αν είστε σε σταθερή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θεωρείτε ότι θα εκπληρωθούν οι συναισθηματικές σας προσδοκίες αν επισημοποιήσετε τις σχέσεις σας. Επιδιώκετε το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.

ΖΥΓΟΣ: Ασταθής και ευαίσθητη η υγεία σας, κυρίως λόγω ψυχολογικών παραγόντων. Στον εργασιακό τομέα συμβαίνουν αλλαγές λόγω του άγχους σας, που δεν σας αφήνει να σταθεροποιηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι παρεμβάσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος στις σχέσεις σας μπορεί να φέρουν περισσότερα προβλήματα απ’ ό,τι οι λύσεις που προτείνει. Η συναισθηματική σας εξάρτηση από τον σύντροφο μπορεί να μετατραπεί σε εγκλωβισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξόχως σημαντικές σήμερα οι οικογενειακές σχέσεις, θα επηρεάσουν όλους τους άλλους τομείς της καθημερινότητάς σας. Ιδιαίτερα ισχυρή η επιρροή της μητέρας, ακόμα και αν πρόκειται για ανάμνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζωηρή φαντασία, τάση για ονειροπολήσεις, μεγάλη ενασχόληση με ανούσια και ασήμαντα θέματα και, επί της ουσίας, τίποτα. Βαριέστε εύκολα τα πάντα, εκτός από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε ανάγκη την οικονομική ασφάλεια, γι’ αυτό και θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να την αποκτήσετε. Ευνοούνται οι εργαζόμενοι στον τομέα της διατροφής και του φαγητού, στα κτηματομεσιτικά και στις πωλήσεις οικιακών προϊόντων.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιθυμείτε την προσωπική αναγνώριση και επιδιώκετε την επιδοκιμασία των άλλων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να επηρεάζεστε από αυτούς, ούτε από τη γνώμη τους.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

Best Wordpress Popup Plugin