Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

0
3331

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συζητήσεις και στις συνεργασίες. Ο τρόπος σκέψης ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένος, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες και οι βιαστικές αποφάσεις. Καλό θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα κυρίως σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με διαφωνίες, με νέες συνεργασίες, με διακανονισμούς. Οι προτάσεις που θα ειπωθούν θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στην ανυπομονησία και στην εσωτερική ένταση.

 

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ίσως θα πρέπει να καθυστερήσουν οι υπογραφές συμβολαίων, για την ώρα θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην οργάνωση των πλάνων και όχι τόσο στην υλοποίηση. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικότητα και ώριμες αποφάσεις.

 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον ανάδρομο Ερμή, ενδεχομένως να υπάρξει άγχος και εσωτερική πίεση, ίσως ο τρόπος σκέψης να είναι αρνητικός και απογοητευτικός.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών ωστόσο ο ενθουσιασμός θα πρέπει να είναι οριοθετημένος. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, οι συντονισμένες προσπάθειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

 

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει θετικές εξελίξεις σε θέματα αισθηματικής και οικονομικής φύσης. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για προσεγγίσεις, φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα που δημιουργούσαν άγχος και ανασφάλεια. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ευχάριστα, να συνεννοηθούν, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η μέρα ενισχύει την μελαγχολία και δεν αφήνει περιθώρια για να ξεφύγεις από συναισθηματικές αναταραχές και ξεσπάσματα που έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην συμπεριφορά σου σε καθημερινό επίπεδο καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Πολλά μπορεί να είναι τα ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και σε προβληματίζουν, όμως καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής στις κινήσεις σου. Δεν είναι μέρα για σημαντικές αποφάσεις για αυτό προσπάθησε να ακούσεις την διαίσθησή σου και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζεις.

 

Δημιούργησε ένα ρομαντικό σκηνικό όπου μπορείς να αφιερωθείς στο ταίρι σου και άφησε τις σημαντικές αποφάσεις για άλλη στιγμή καθώς το μυαλό δεν είναι ξεκάθαρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου και θα διεκδικήσουν να σε κατακτήσουν δείχνοντας έντονα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Φρόντισε να μην επαναστατείς χωρίς λόγους δυσχεραίνοντας την εξομάλυνση της ατμόσφαιρας.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ανατροπές και αλλαγές που έρχονται ξαφνικά μπορεί να σου προκαλέσουν έντονη νευρικότητα που θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να δεις με ψύχραιμους όρους πώς μπορείς να διαχειριστείς πιθανές δυσκολίες ή αιφνιδιαστικές καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα.

 

Είναι απαραίτητο να αφήσεις την ένταση των επαγγελματικών υποχρεώσεων στην άκρη καθώς μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την σχέση σου και να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει ξαφνική νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει συγκρουόμενα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η διάθεσή σου απογειώνεται. Δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να απολαύσει τις στιγμές και να αφήσει πίσω πιθανούς φόβους που έρχονται ξαφνικά στο προσκήνιο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που θα δημιουργήσουν νευρικότητα. Πιθανές ευκαιρίες από το παρελθόν επανέρχονται και δρομολογούν νέες σημαντικές συνεργασίες, άκρως προσοδοφόρες για εσένα.

 

Απωθημένα από το παρελθόν μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου, προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση και να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή και να σε οδηγήσει να αναμοχλεύσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Το μεσημέρι ενισχύει την ανασφάλεια και τους φόβους που μπορεί να εκδηλωθούν ως ένταση και θυμός στους γύρω σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν από το μεσημέρι και μετά καθώς σου δημιουργούν έντονη ανησυχία και ανασφάλεια. Θα πρέπει να αφήσεις την καχυποψία στην άκρη και να προσπαθήσεις να συνδιαλλάσσεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με αυτούς που θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί.

 

Αφιέρωσε στιγμές για δύο με το ταίρι σου όπου το πάθος και ο αισθησιασμός θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, βοηθώντας έτσι να εκτονωθεί πιθανή ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι και την ανάγκη να γίνεις ένα μαζί της.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, δεν θα διστάσεις να γίνεις καυστικός με πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον σου που μπορεί να τα πληγώσεις. Προσοχή γιατί οι υπερβολές δεν αφήνουν περιθώριο για ηρεμία και ισορροπία σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου και αργότερα μπορεί να μετανιώσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι κόντρες με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε απογοητεύσουν. Σκέψου όμως ότι και η δική σου συμπεριφορά δεν αποκλείεται να μην είναι η πρέπουσα για αυτό φρόντισε να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεται για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες.

 

Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στο ταίρι σου χωρίς να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου καθώς αυτό είναι που θα οδηγήσει σε κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα επιτρέψεις σε νέα γνωριμία να μπει στη ζωή σου αφού η διάθεσή σου δεν είναι η κατάλληλη για να ανταλλάξεις απόψεις και να απολαύσετε στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν το περιβάλλον που κινείσαι και θα σου δώσουν την ευχέρεια να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τις προσωπικές του επιδιώξεις. Από το απόγευμα και μετά απολαμβάνεις την καλή παρέα, το καλό φαγητό, τους λίγους και καλούς φίλους που σε καταλαβαίνουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν θα διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα απογειώσουν τις συνεργασίες σου καθώς έχεις έντονο ένστικτο και την εύνοια με το μέρος σου. Η δημιουργικότητα και η γενναιοδωρία σου αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες σου που το πιθανότερο είναι να νιώθουν τυχεροί που βρίσκονται δίπλα σου αυτές τις στιγμές.

 

Το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλεια και αυτό είναι κάτι που εκτιμάς ιδιαίτερα καθώς επιδιώκεις να έχεις σταθερότητα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το πάθος, παράλληλα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια πορεία.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε εκνευρίζουν, φρόντισε όμως να μην λειτουργείς εμμονικά και εκδηλώνεις έντονη διάθεση κριτικής που θα φορτίσει αρνητικά την ατμόσφαιρα. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και μην επιτρέπεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις καθώς παρ’ όλες τις ανασφάλειες και τις εμμονές η τύχη είναι με το μέρος σου. Παράλληλα όμως μην μπεις σε διαδικασία υπερβολών και εξόδων που θα αποσταθεροποιήσουν τον προϋπολογισμό σου καθώς αργά ή γρήγορα οι φόβοι θα επανέλθουν.

 

Σοβαρές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα μέσα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσει με την ωριμότητα που δείχνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να δημιουργούν πρόβλημα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Είναι γεγονός ότι μπορείς να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που σε προβληματίζουν και να λύσεις τις οποίες παρεξηγήσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι πολλές και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς δημιουργείται άγχος που δεν είναι εύκολο να αποβάλλεις. Μπορείς να εκφράσεις πιθανές απαιτήσεις που έχεις στο εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να πετύχεις πολύ καλές συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου.

 

Οι λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου είναι εύκολο να ξεπεραστούν αρκεί να δείξεις κατανόηση και διάθεση για συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σε συναρπάσει με τον τρόπο σκέψης που έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, μην επιτρέψεις στο άγχος της ημέρας να σε κυριεύσει και να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Εν μέσω πολλών υποχρεώσεων μπορείς να περάσεις όμορφα και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Το ένστικτό σου σε βοηθά να πάρεις τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις καθώς ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές και μπορεί να υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε οικονομικούς στόχους που έχεις.

 

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση και αυτό είναι αρκετό για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους φόβους και την σκληρότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου για να δημιουργήσει πληθώρα συναισθημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η μέρα σε καλεί να αφουγκραστείς ότι έχεις κρυμμένο μέσα σου και μπορεί ακόμα να βαραίνει την ψυχολογία σου. Η ένταση και τα σκαμπανεβάσματα είναι εμφανή, φρόντισε να μην εκτονωθείς σε πρόσωπα που θα πληγώσεις με τη συμπεριφορά σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Προβλήματα μπορεί να υπάρξουν σε εργασιακό επίπεδο καθώς έρχεσαι σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Τα εμπόδια που μπορεί να βρεις στην ολοκλήρωση των υποχρεώσεων σου θα σε εκνευρίσουν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο συναδελφικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα που αργότερα θα είναι δύσκολο να επιλύσεις.

 

Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν παρεξηγήσεις που δεν θα είναι εύκολο αργότερα να επιλύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά, που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως σπασμωδικές κινήσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στο φιλικό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες με φιλικά πρόσωπα λόγω ανασφαλειών και απολυτότητας που μπορεί να εκδηλώσεις. Προσπάθησε να δείξεις κατανόηση στα αιτήματα των άλλων για να αποφύγεις τις εντάσεις.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οικονομικές διαφορές μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έχεις κοινούς στόχους που θα πρέπει να επιλύσεις με ψυχραιμία, διάφορα διαφορετικά οι συγκρούσεις είναι βέβαιες και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία. Η αλαζονεία και η αδιαλλαξία δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις με τον απαιτούμενο τρόπο τις απόψεις σου.

 

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου, όμως η προσωπική σου φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον επανέρχονται και ζητούν μία ακόμη ευκαιρία. Προσοχή καθώς δεν έχεις κατασταλάξει σε αυτό που πραγματικά σε καλύπτει και αντιδράς απότομα.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, η μέρα αγγίζει και το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά και ώριμα και μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα με οικεία πρόσωπα. Φρόντισε να τον ελέγξεις καθώς οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συγκρούσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρο θα είναι σφοδρές καθώς δείχνει να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και προσπαθείς να επιβάλεις απόψεις και θέλω με επιθετικό τρόπο. Καλό είναι να θυμάσαι ότι οι αντιπαραθέσεις δεν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσει στα σχέδιά σου, αντίθετα θα δημιουργήσουν επιπλέον εμπόδια.

 

Η επιθετική σου διάθεση επηρεάζει αρνητικά την προσωπική σου ζωή και δημιουργεί έντονες κόντρες με τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου. Προσπάθησε να διαφυλάξεις την σχέση σου καθώς οι ρήξεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον επιστρέφει, ο παρορμητισμός και η κυκλοθυμία σου δεν σου επιτρέπουν να δεις αν πραγματικά θέλεις να μπει και πάλι στη ζωή σου.