14.1 C
Kifissia
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου

Must read

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Το πώς αισθάνεστε μέσα σας γίνεται άμεσα αντιληπτό στο εξωτερικό σας περιβάλλον και στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Αν δεν θέλετε να προδοθούν οι σκέψεις σας, βρείτε έναν τρόπο να το κρύβετε. Δεν έχετε ορθή κρίση, καλύτερα να αποφύγετε να αποφασίσετε για σοβαρά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αναγκαστείτε να ακούσετε πολλές ψευδείς πληροφορίες. Χρειάζεται ένα καλό μέτρο αξιολόγησης των όσων λαμβάνετε από το περιβάλλον, για να μην παραπλανηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, τα πράγματα δεν είναι όσο θετικά φαίνονται. Σήμερα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιοι σας μαχαιρώνουν εδώ και καιρό πισώπλατα. Μπορεί επίσης να ανακαλύψουν εσάς, αν κάνετε υπόγειες κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπουδών, ιδίως εκείνα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Η επιμόρφωση, οι ξένες γλώσσες, αλλά και πνευματικά και θρησκευτικά θέματα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμά σας. Ευνοούνται τα ταξίδια για λόγους ψυχικής και σωματικής υγείας.

ΛΕΩΝ: Ο έρωτας που παρουσιάζεται μπροστά σας με τη μορφή του ανθρώπου των ονείρων σας είναι ψεύτικος. Προσέξτε λοιπόν τι πρόκειται να ρισκάρετε γι’ αυτόν. Οι σταθερές ερωτικές σχέσεις κινδυνεύουν από ψέματα και παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παίρνετε πολύ «πατριωτικά» τις συνεργασίες σας και βάζετε πολύ συναίσθημα σε ό,τι λέτε και κάνετε. Γι’ αυτό και πετυχαίνετε εκεί που οι άλλοι δηλώνουν αδυναμία. Οι αισθηματικές σχέσεις βιώνουν πολύ ρομαντισμό και μεγάλη αγάπη.

ΖΥΓΟΣ: Προβλήματα υγείας, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, χρειάζονται την άμεση παρέμβασή σας. Η αμέλεια δεν συγχωρείται. Φροντίστε το σώμα αλλά και το πνεύμα σας. Η διαισθητική σας ικανότητα λειτουργεί πολύ καλά. Αν σας προειδοποιεί για κάτι, δώστε σημασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία πολύ έντονη συναισθηματική κατάσταση παρουσιάζεται στη ζωή σας, για να γεμίσει τα κενά της καθημερινότητάς σας και να σας δώσει πνοή. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται εμπρός σας και νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σας πανηγυρικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η λύση και η θεραπεία ενός προβλήματος υγείας ενός δικού σας ανθρώπου θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στο σπίτι με την οικογένειά σας. Η αισιοδοξία επιστρέφει. Νιώθετε και φαίνεστε χαρούμενοι και το μοιράζεστε με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα επικοινωνήσετε τα εντελώς αντίθετα από αυτά που αισθάνεστε και πιστεύετε, ίσως γιατί έτσι σας υπαγορεύει η πονηριά σας. Είστε υστερόβουλοι και επιδιώκετε την επιτυχία με ανορθόδοξους τρόπους. Προσέξτε πολύ, γιατί πολύ σύντομα θα σας έρθει ο «λογαριασμός».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε από μια αγοραπωλησία ή από έναν άνθρωπο που υπόσχεται περισσότερα απ’ όσα μπορεί να δώσει. Αν περιμένετε οικονομική βοήθεια από συγγενικά πρόσωπα, είναι πολύ πιθανό να απογοητευθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιλέγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και στον κόσμο σας, προκειμένου να αποφύγετε την καθημερινότητα και τα προβλήματά της. Προτιμάτε να παραμυθιάσετε τον εαυτό σας παρά να λειτουργήσετε στην πραγματικότητα.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

Best Wordpress Popup Plugin