Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 16 Αυγούστου

0
3571

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για να ξεκινήσουν νέα εγχειρήματα ή για να αναδιοργανωθούν τα παλιά πλάνα. Δεν θα λείψουν τα θετικά ανοίγματα που θα βοηθήσουν στη βελτίωση και στην άνοδο. Στον επαγγελματικό τομέα θα ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρχει η δυνατότητα για νέες συνεργασίες.

 

Σε ψυχολογικό επίπεδο οι αισιόδοξοι και οι ορθολογικά σκεπτόμενοι θα καταφέρουν να κλείσουν τα παλιά αρνητικά κεφάλαια και να κοιτάξουν μπροστά εστιάζοντας στο μέλλον. Ζητήματα οικογενειακής φύσης θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν, στις συζητήσεις θα υπάρχει ειλικρίνεια. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, κάποιοι θα ερωτευτούν και θα έχουν τη διάθεση να δοκιμαστούν σε νέες περιπέτειες.

 

Ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής σύγχυσης και έντασης. Οι αντικομφορμιστικοί και επαναστατικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, θα θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση, δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της αποδοχής και της προσαρμογής. Δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι πολύ δύσκολο να οριοθετηθούν σε πλαίσια και κανόνες.

 

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φεύγει η διστακτικότητα, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές και αποφασιστικές. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για δημιουργικές αλλαγές, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, οι δυναμικές προσεγγίσεις θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, περνάς σε μία περίοδο όπου το βασικό σημείο αναζήτησης είναι η ανάγκη για επικοινωνία. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει τον συναισθηματισμό καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι στόχοι ανατρέπονται καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα αλλάζουν τη ροή των πραγμάτων και σε καλούν να αναθεωρήσεις τα επόμενα βήματά σου. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να έρθουν στο φως και να σε απογοητεύσουν καθώς θα ανακαλύψεις ότι πρόσωπα που εμπιστεύτηκες δεν είναι ακέραια.

 

Οι ευαισθησίες σου αυξάνονται και δεν είναι εύκολο το ταίρι σου να ανταποκριθεί στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα σε γεμίσει χαρά με την παρουσία του.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, ο εκνευρισμός και η απολυτότητα που επιδεικνύεις θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να επιδείξεις ψυχραιμία και να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ένταση κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να ξεπεράσεις την εσωστρέφεια και να κατασταλάξεις στις καλύτερες δυνατές κινήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

 

Νιώθεις ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί το ταίρι σου πραγματικά τι είναι αυτό που επιδιώκεις από μία σχέση και αυτό θα οδηγήσει σε ρήξεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επικοινωνία σου με πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που επανέρχεται για να περάσεις όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας μαζί τους. Μην επιτρέψεις στο παρελθόν να παρεισφρήσει γιατί οι συζητήσεις θα πάρουν δυσάρεστη τροπή.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει να ξεχάσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις καθώς είναι γεγονός ότι δεν έχεις όρεξη να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε όμως γιατί υπάρχουν συζητήσεις και συμφωνίες ανοιχτές όπου οι συνεργάτες σου θα ζητήσουν την άποψή σου και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ρεαλιστής.

 

Νιώθεις την ανάγκη να εξομολογηθείς βαθύτερα συναισθήματα στο ταίρι σου και να εκφράσεις με αμεσότητα τι πραγματικά περιμένεις από εκείνο. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπα που επιστρέφει από το παρελθόν θα απογειώσει την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη για δοτικότητα, παράλληλα όμως οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν και δεν σου επιτρέπουν να έχεις αντικειμενική κρίση. Παράλληλα το απόγευμα σε βοηθά να βρεις διεξόδους μέσα από τη γνώση και πραγματικά αντικείμενα που διεγείρουν τη σκέψη σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην πορεία των συνεργασιών σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκεστε στην ίδια ομάδα. Οι ανατροπές στα σχέδιά σου είναι πιθανές θα πρέπει όμως να είσαι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο. Το άγχος και οι ανασφάλειές δεν θα σε βοηθήσουν.

 

Οι θολές σκέψεις μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου καθώς ευαισθητοποιείσαι σε λάθος πράγματα και δημιουργείς προβλήματα λόγω της συναισθηματικής υπερχείλισης. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα από το παρελθόν που σου θυμίζει μοναδικές στιγμές.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, η μέρα εντείνει την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που είναι πρωτοποριακές. Προσοχή σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και θα οδηγήσουν σε ψυχρότητα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η πίεση στην καθημερινότητα είναι έντονη καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει. Προσοχή στην επιθετικότητα και στην διάθεση να επιβάλεις τις απόψεις σου που θα ενοχλήσει πρόσωπα του συναδελφικού του περιβάλλοντος. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου.

 

Η ανάγκη για συντροφικότητα γίνεται εντονότερη από ποτέ και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που σε γεμίζει χαρά και δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας και μακροβιότητας στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, στρέφεις όλο σου το ενδιαφέρον σε ότι αφορά την αυτοπροβολή σου και τι πρέπει να αλλάξεις για να έχεις την κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τη νευρικότητα και τον ανταγωνισμό με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Διακυβεύεται η πορεία των συνεργασιών σου καθώς οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να σε προβληματίσουν. Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις που θα σε ξαφνιάσουν, όμως είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου για να επικρατήσει η αρμονία.

 

Η ένταση με το ταίρι σου θα δόνηση για τα καλά την σχέσης σας και θα προκαλέσει προστριβές που θα επηρεάσουν αρνητικά την κοινή σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία με πρόσωπο που θα αυξήσει το πάθος, παράλληλα όμως η νευρικότητα δεν αφήνει περιθώρια για θετικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, περνάς σε μία περίοδο έντονης αναζήτησης που αφορά τον τρόπο που διασκεδάζεις και πως απολαμβάνει στη ζωή σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει τους ρυθμούς σου στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε πιέζουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Απέφυγε την επικριτικότητα και τον εκνευρισμό που δεν αφήνουν περιθώρια να κινηθείς με ευκολία με τους συναδέλφους σου.

 

Ο ρομαντισμός και η θετική διάθεση κυριαρχούν στη σχέση σου, μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα με πιθανές αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επικοινωνήσει μαζί σου πρόσωπο από το εξωτερικό που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει τους φόβους και τα απωθημένα σου. Προσοχή γιατί η νευρικότητα θα βλάψει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις σε παρέες, διασκέδαση, κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να κυνηγήσεις οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν δίνοντας λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και θα σε απελευθερώσουν. Είναι καθοριστικό να δείξεις αποφασιστικότητα και θέληση για να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε ξεμπλοκάρουν από τα ζητήματα που σε προβληματίζουν.

 

Ο αισθησιασμός είναι έντονος και μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση αρκεί να αφήσεις στο πλάι τις οποίες ανασφάλειες μπορεί να σε κατευθύνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που θα απογειώσει το πάθος, όμως κράτησε μικρό καλάθι καθώς οι διαθέσεις του δεν είναι ξεκάθαρες απέναντί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, η μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου στην εμφάνισή σου και σε πιθανές αλλαγές που πρέπει να κάνεις για να νιώσεις πιο όμορφα. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει την ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα που έχεις από παλιότερες καταστάσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συνεργασίες σου αναθεωρούνται και μπορεί να υπάρξουν σπουδαία συμπεράσματα που θα επηρεάσουν την κρίση σου. Δραστηριοποιήσου σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς είναι ευκαιρία να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει.

 

Οι αναθεωρήσεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να ταρακουνήσουν για τα καλά την σχέση σου, μην βιαστείς να πραγματοποιήσεις συζητήσεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν που έχει σηματοδοτήσει για εσένα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, περνάς σε μία περίοδο σκέψεις και αναθεωρήσεις των πεπραγμένων σου στην καθημερινότητα. Παράλληλα το απόγευμα ενισχύει την επιθυμία σου για ταξίδια και κοντινές αποδράσεις που ανανεώνουν την ψυχολογία σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες που θα κεντρίσουν την προσοχή και θα δημιουργήσουν εμπιστοσύνη ως προς το πρόσωπό σου. Προσοχή σε σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου που οδηγούν συνέντευξη.

 

Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις εμμονές που προβληματίζουν τη σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια να απολαύσεις το συναίσθημα και το πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η αν επιδιώξεις να διασκεδάσεις με πρόσφατο κοντινού περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, έρχονται στην επιφάνεια αναμνήσεις του παρελθόντος που αφορούν κλειώ παιδική σου ηλικία και όμορφες αναμνήσεις που την έχουν στιγματίσει. Παράλληλα το απόγευμα στρέφει την προσοχή σου στο να καλύψεις σε απόλυτο βαθμό τις επιθυμίες σου για ασφάλεια και σταθερότητα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζεις σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις σε σχέση με την διαχείριση σου και δεν αποκλείεται να περιορίσεις σημαντικά τα έξοδα που μπορεί να υπάρχουν. Η υπομονή και η επιμονή σου μπορούν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να πετύχεις οικονομικά σχέδια που έχεις.

 

Προβληματίζεσαι για την πορεία της σχέσης σου καθώς ζητήματα και συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν έρχονται στην επιφάνεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπα από το παρελθόν που επιδιώκει να ανανεώσει το παλιό σας φλερτ, όμως να θυμάσαι ότι ο χρόνος θα δείξει πραγματικά ποιες είναι οι προθέσεις του.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα κυριαρχεί καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δεις πραγματικά μέσα σου τι είναι αυτό που σε έχει πληγώσει και οφείλεις να ξεπεράσεις. Απωθημένα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι κόντρες σε συμφωνίες εμπορικού περιεχομένου μπορεί να σε απογοητεύσουν και να οδηγήσουν στην κατήφεια. Φρόντισε να δεις τη θετική πλευρά και να αναλογιστείς ποιες είναι οι κινήσεις που μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος φαίνεται να λύνονται οριστικά.

 

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν δημιουργώντας μοναδικές στιγμές πάθους στη σχέση σου που οφείλεις να προστατεύσεις και να κρατήσεις μακριά από τον εκνευρισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και προκαλεί σοβαρές αναταράξεις επηρεάζοντας την ψυχολογία σου.