Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου

0
224

Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν αμφισβητήσεις, εναντιώσεις, ίσως να μη λείψουν οι εκνευρισμοί και τα ξεσπάσματα. Στις συζητήσεις θα υπάρξει δυσκολία στη συνεννόηση και στην αποδοχή, οι απόψεις θα είναι διαφορετικές, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδεολογικές συγκρούσεις που θα φορτίσουν αρνητικά το κλίμα. Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, ίσως οι σκέψεις να είναι μπερδεμένες, δύσκολη θα είναι η λήψη αποφάσεων.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και ενέργειες αβέβαιης αποτελεσματικότητας. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με χρηματικά ποσά ίσως κάποιοι να έχουν τη διάθεση να εξαπατήσουν.

 

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Αιγόκερω, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην καριέρα, στις επαγγελματικές και εργασιακές υποχρεώσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση, δεν αποκλείεται να ακουστούν δημιουργικές προτάσεις, ωστόσο προσοχή στην παρόρμηση και στους ενθουσιασμούς, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες.

 

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα και αντίθεση με τον Άρη ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις διαφωνίες και εναντιώσεις. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, η αδιαλλαξία θα δημιουργήσει προβλήματα.

 

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξει η δυνατότητα για βελτίωση των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, οι φιλικές παρέες πρωταγωνιστούν και σήμερα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεφύγεις από τις όποιες εντάσεις και να απολαύσεις στιγμές χαλαρότητας και ξεγνοιασιάς. Προσοχή το απόγευμα καθώς παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν από την κακή διάθεση σου χωρίς επί της ουσίας λόγο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

 

Οι ανασφάλειές έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σου σε σχέση με φιλοδοξίες που έχεις θέση. Αξιοποίησε τη συγκυρία για να κλείσεις εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η μέρα είναι ιδανική και θα αποδώσει σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

 

Οι ευχάριστες αναμνήσεις με το ταίρι σου δημιουργούν ένα όμορφο σκηνικό όπου απολαμβάνετε στον απόλυτο βαθμό. Φρόντισε να μην ανατρέψεις τα πράγματα το απόγευμα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο από το παρελθόν κυριαρχεί, όμως μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, δείξε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που νιώθεις προχωρώντας σε μελλοντικά σχέδια που παίζουν καθοριστικό ρόλο για εσένα. Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις όμορφα σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς μπορείς να δώσεις τα φώτα σου σε πνευματικά ζητήματα εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η πρωτοτυπία μπορεί να κυριαρχήσει στο επαγγελματικό πεδίο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιλογές που είναι διαφορετικές και μπορούν να αποδώσουν. Το απόγευμα προσοχή στην επικοινωνία υπάρχει εκνευρισμός και μπορεί να σε εκθέσει εκτονώνοντας τον με απότομο τρόπο.

 

Η αισιοδοξία και το πάθος απογειώνουν τη σχέση σου και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου ευνοώντας τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με το μαγνητισμό και το πάθος που σε διακατέχει και αυτό θα είναι αρκετό για να κεντρίσεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, ήρθε η ώρα να χειριστείς καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίζουν, όμως έχεις το ψυχικό σθένος που απαιτείται για να δώσεις καθοριστικές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από βαρίδια. Οι δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε επικοινωνιακό επίπεδο είναι πιθανό να σε φέρω σε δύσκολη θέση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς με ευκολία καθώς το άγχος μπορεί να κυριαρχήσει. Φρόντισε να βρεις πρωτοποριακές διεξόδους που θα σου εξασφαλίσουν άνεση κινήσεων, προσοχή όμως σε συζητήσεις καθώς ο εκνευρισμός μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να σε οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές.

 

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν τις σχέσεις σου και να αφοσιωθείς με πάθος στο ταίρι σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει εντείνοντας τα συναισθήματα και τα απωθημένα που υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η ένταση είναι διάχυτη από το πρωί καθώς καλείσαι να διαχειριστείς τις ανασφάλειές σου που γίνονται άμεσα εμφανής. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει στην ημέρα για να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν και όχι για να κοντράρεις της με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να διαφωνούν με τη στάση σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται σήμερα για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σε αγχώνουν. Απέφυγε να κάνεις κινήσεις που αφορούν σχέδια σου καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

 

Η καχυποψία και οι αμφιβολίες που εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή δεν αφήνουν ανεπηρέαστο το ταίρι σου και είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας λόγο τις περίεργες διαθέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι πιθανόν να αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά θέλεις.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, η ανάγκη να αποκαταστήσεις τη σχέση σου με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον είναι έντονη καθώς επιδιώκεις να έχεις ισορροπία και αρμονία με αυτούς που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Μην χάσεις την ευκαιρία για να αφήσεις πίσω σου οριστικά παρεξηγήσεις που σε ταλαιπώρησαν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι κόντρες στα επαγγελματικά σου και κυρίως σε ότι αφορά τους συνεργάτες σου μπορεί να απασχολήσουν από το μεσημέρι και μετά καθώς γίνονται άμεσα εμφανείς οι διαφωνίες που έχετε. Απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις που θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτείς καλά πώς πρέπει να κοιμηθείς.

 

Μπορείς να επαναπροσδιορίσεις με το ταίρι σου τους κοινούς στόχους και να αφήσεις τις συγκρούσεις στην άκρη που δεν σου επιτρέπουν να χαρείς την ομορφιά του πρόσφερε στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να εκφράσει συναισθήματα που έχει καιρό για εσένα, είναι γεγονός όμως ότι δεν είσαι βέβαιος αν πραγματικά θέλεις να προχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η φορτική καθημερινότητα μπορεί να μην σου επιτρέπει να διασκεδάσεις και να χαρείς παρέες με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου κάτι που είναι αρκετό για να ενισχύσει τη νευρικότητα και να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και είναι σημαντικά για εσένα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που επανέρχονται για να βελτιώσουν το προφίλ σου και την καριέρα σου. Δείξε ωριμότητα και επιμέλεια καθώς το απόγευμα η διάθεσή σου να αδιαφορήσεις για την επαγγελματική σου πορεία θα σου στοιχίσει σημαντικά.

 

Νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο το ταίρι σου να αντιληφθεί τις πολλές υποχρεώσεις σου και είναι πιθανότατο να προκύψουν κόντρες που θα σας απασχολήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρό μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που σε έχει στιγματίσει βγάζοντας σε από τις καθημερινές σου συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η διάθεσή σου είναι στα ύψη και το πιθανότερο είναι να απολαύσεις την παρέα που μπορεί να προκύψει με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σου έχουν λείψει. Το απόγευμα οι ανασφάλειές εντείνονται προκαλώντας εσωστρέφεια και καχυποψία που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αφού είναι σημαντικό για εσένα να δώσεις λύσεις που θα είναι ικανοποιητικές και θα σε απαλλάξουν από τα όποια άγχη. Προσοχή γιατί ο εγωισμός και οι κόντρες δεν θα οδηγήσουν στον επιθυμητό δρόμο και πιθανότατα να χάσεις ποιος είναι ο πραγματικός στόχος.

 

Οφείλεις να είσαι προσεκτικός στην προσωπική σου ζωή καθώς οι φόβοι σου μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που σε κεντρίζει πνευματικά και ψυχικά στο μέγιστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσει συναισθήματα ή και ανησυχίες που μπορεί να έχεις εδώ και καιρό. Το απόγευμα φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την κυκλοθυμία σου καθώς δεν θα διστάσεις να δημιουργήσεις προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον χωρίς επί της ουσίας λόγους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε ταλαιπωρούν από παλιά και σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν πρόσωπα από την οικογένεια που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στις επιλογές σου. Προσοχή σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου.

 

Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου δημιουργώντας το ανάλογο σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο και πρόσεξε πιθανές κόντρες που θα ανατρέψουν την υπέροχη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η αξιοποίησε την επιστροφή προσώπου από το παρελθόν για να ξεκαθαρίσεις φοβίες που μπορεί να σου έχει δημιουργήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, η επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσετε ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν από το παρελθόν. Προσοχή μετά το απόγευμα καθώς οι εμμονές δεν αφήνουν περιθώρια για λογική σκέψη και επιτρέπουν στην γκρίνια να κυριαρχήσει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες ούτε κεντρίζουν την προσοχή, πρόσεχε μόνο να είσαι ακριβής σε οικονομικό επίπεδο για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. Η ένταση στη δουλειά δημιουργείται από την πλευρά σου καθώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να λύσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

 

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να λύσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου από το παρελθόν και να αποκαταστήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος είναι πολύ πιθανή και αυτό είναι αρκετό για να απογειώσει την διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, οι ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις διαχειριστείς με μοναδική προϋπόθεση να κάνεις μία ενδοσκόπηση που μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα και να σου υποδείξει τις δικές σου ευθύνες. Ήρθε η ώρα να κάνεις αλλαγές που θα σου χαρίσουν αυτοπεποίθηση και σταθερότητα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Κλείσε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να αφορούν τρίτους ορμώμενος από τη διαίσθησή σου που μπορεί να σου δείξει τον καλύτερο δυνατό δρόμο. Οι σπατάλες για να περάσεις καλά θα δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου, φρόντισε να μην χάσεις τον έλεγχο.

 

Απολαμβάνεις το πάθος με το ταίρι σου δημιουργώντας το ανάλογο σκηνικό όπου απαιτείται, προσοχή στον εγωκεντρισμό που θα σου κοστίσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που σου έχει χαρίσει έντονα συναισθήματα και καρδιοχτύπι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, αφοσιώνεσαι σε αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις και επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με όποια πρόσωπα μπορείς να βρεις κοινή προσέγγιση στη διασκέδαση. Προσοχή στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σε οικογενειακό επίπεδο που θα χαλάσουν την καλή σου διάθεση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη σε οικονομικό επίπεδο και να έχεις κερδοφόρες συνεργασίες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η κυκλοθυμία σου που μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

 

Επεδίωξε να εκφράσεις όλα αυτά που κρατάς μέσα σου καθώς να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου θα δείξει κατανόηση και διάθεση να σε ικανοποιήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν που ξυπνά και πάλι έντονα συναισθήματα με την παρουσία του στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και θέλεις να πρωταγωνιστήσεις διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για σένα. Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα αξιοποιώντας πιθανές προτάσεις από κοντινά πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και αφήνοντας στην άκρη πιθανές εντάσεις λόγω της κυκλοθυμίας.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό εκδηλώνεται έντονα σε εμπορικές συναλλαγές, δημόσιες σχέσεις και διαδικτυακές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την παρούσα συγκυρία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις πού θα σε ευνοήσουν.

 

Ο εγωισμός δεν θα βοηθήσει στο να εκδηλώσεις όπως θα ήθελες τις ανάγκες σου. Η ένταση καραδοκεί για να δημιουργήσει προβλήματα που θα παίξουν ρόλο στην πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η εντυπωσιάζεις με την αποφασιστικότητα που δείχνεις, προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν θα ευνοήσουν νέες γνωριμίες.