15.4 C
Kifissia
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 08 Νοεμβρίου

Must read

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Κλεισμένους στον εαυτό σας, ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένους σας βρίσκει η μέρα. Νιώθετε μελαγχολικοί και σας διακατέχουν ένα σωρό ανασφάλειες. Προτεραιότητα στις προσωπικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Εντονες κοινωνικές και φιλικές επαφές. Η συντροφιά είναι σήμερα προτεραιότητα για σας. Ενα πρόσωπο γυναικείο θα παίξει το ρόλο μεσάζοντα για μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η κάθε επιτήδευση δεν έχει θέση στη νέα τάξη πραγμάτων εντός σας. Απελευθερώνεται ο αυθορμητισμός σας, ενώ η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας βγαίνει στην επιφάνεια, για να οδηγήσει σε επιτυχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενα αίσθημα απελευθέρωσης από την καθημερινότητα σας ωθεί να ταξιδέψετε, να διασκεδάσετε, να κάνετε ό,τι δεν είχατε κάνει ως τώρα. Οι επαφές με το εξωτερικό γίνονται ολοένα και πιο επιθυμητές.

ΛΕΩΝ: Στεναχωριέστε και το μυαλό σας τρέχει σε μακάβρια και πιεστικά θέματα. Οι σκέψεις σας κυριαρχούνται από μεταφυσικές ανησυχίες και η διάθεσή σας δεν είναι η καλύτερη. Να κάνετε πράγματα που δεν χρειάζονται πολλή σκέψη. Μπόρα είναι, θα περάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολη η συναισθηματική φόρτιση από τις σχέσεις ή τις συνεργασίες βγαίνει στην επιφάνεια για επανεξέταση και ανάλυση. Ανακαλύπτετε πολλά κακώς κείμενα και κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να διαχειριστείτε αλλά και να λειτουργήσετε κάτω από πίεση και καταστάσεις που δημιουργούν άγχος. Διάφορα ψυχοσωματικά κάνουν την εμφάνισή τους και σας αναστατώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το συναίσθημα, το πάθος, ο ζήλος και ο ενθουσιασμός σε οργασμό. Μπορείτε να τα διοχετεύσετε στην ενασχόλησή σας με τα παιδιά, δικά σας ή όχι, από τα οποία θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ρίζες, οι καταγωγή, οι γονείς, τα παιδικά χρόνια, όλα στο οικογενειακό τραπέζι. Το παρελθόν, η ανατροφή, ο τρόπος που βιώσατε τα παιδικά σας χρόνια έρχονται ως αναμνήσεις που συγκινούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα θηλυκά συγγενικά πρόσωπα αποτελούν τον καταλύτη για τις λανθασμένες εντυπώσεις που εισπράττετε από το περιβάλλον σας. Οι επικοινωνίες σας δεν γίνονται με καθαρότητα και αυτό δημιουργεί προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προβείτε σε αγορές σήμερα. Η σχέση σας με το χρήμα και ο τρόπος που το διαχειρίζεστε δεν είναι αντικειμενικός. Ξοδεύετε παρορμητικά και όχι σύμφωνα με τις ουσιαστικές σας ανάγκες.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενισχυμένη η υποκειμενική κρίση. Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα της στιγμής και χάνετε τη σφαιρική εικόνα των πραγμάτων. Αναζητάτε την προσοχή των άλλων και μεγαλοποιείτε τα πράγματα προκειμένου να την κερδίσετε.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

WordPress PopUp Plugin