Home LIFESTYLE Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 29 Ιουλίου

0

Συνεχίζεται η επίδραση της Σελήνης στον Τοξότη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ψυχολογική και συναισθηματική τόνωση. Φεύγουν οι εσωτερικές συγκρούσεις και οι αμφιταλαντεύσεις, θα υπάρξει σταθεροποίηση. Οι στόχοι θα είναι συγκεκριμένοι, αυτό θα βοηθήσει να είναι οι ενέργειες άμεσες και πιο αποφασιστικές.

 

Στα επαγγελματικά ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις και για υλοποίηση, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για να υπάρξει άνοδος και θετικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο οι επαφές θα είναι αυθόρμητες, κάποιοι θα καταφέρουν να κάνουν καινούργιες φιλίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και επαγγελματική έκταση.

 

Στον αισθηματικό τομέα οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες, θα γίνουν προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για κοινωνικοποίηση και συναναστροφές, οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη.

 

Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, οι φιλοφρονήσεις και οι ευχάριστες συζητήσεις θα καταφέρουν να τονώσουν τις διαθέσεις. Τα ζευγάρια θα έχουν σταθερές βλέψεις, θα υπάρξει η δυνατότητα να αναθερμανθούν τα συναισθήματα και να ανανεωθούν οι επαφές.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η μέρα εγείρει ανασφάλειες και αμφιβολίες που μπορεί να υπάρχουν μέσα σου επηρεάζοντας την ψυχολογία σου και τη συμπεριφορά σου στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή καθώς η συγκρουσιακή διάθεση δεν βοηθά να υπάρξουν ισορροπίες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Το έλλειμμα αντικειμενικότητας μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιδικίες με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς δεν δείχνει διάθεση για να καταλάβεις και την δική τους οπτική. Φρόντισε να δείξεις κατανόηση καθώς μόνο έτσι θα αποφύγεις τις δυσκολίες σε οικονομικά θέματα που μπορεί να επιδιώξεις να κλείσεις.

 

Αξιοποίησε το έντονο πάθος και το ρομαντισμό που υπάρχουν στη σχέση σου και άφησε στην άκρη την καχυποψία και την ένταση που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή και μπορεί να προκαλέσει πρωτοφανής ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, ο εκνευρισμός κάνει την εμφάνισή του το πρωί καθώς ανασφάλειες μπορεί να σε κυριεύσουν και να γεννήσουν αμφιβολίες. Μην αφήνεις την ένταση να κυριαρχήσει καθώς μετά το μεσημέρι βρίσκεις βηματισμό και μπορείς να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει. Αρκεί να προσπαθήσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Βρίσκεις την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να δώσεις τις λύσεις που απαιτούνται, κάτι που σε βοηθά να εξελιχθείς και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να υπάρξουν συζητήσεις οικονομικής φύσεως, καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου.

 

Παρ’ όλους τους φόβους βρίσκεις τη δύναμη να αφήσεις στην άκρη ότι σε επηρεάζει και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτός/η δεν αποκλείεται να προκύψει πρόσωπο που να σε αναστατώσει και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για σταθερή πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και θέλεις να κλείσεις. Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και ξεσπάσματα που θα έχουν κόστος στο περιβάλλον που κινείσαι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ένταση στον εργασιακό χώρο είναι αρκετή καθώς προσπαθείς να κλείσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει ενώ επικρατεί θολή εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθείς. Φρόντισε να ξεφύγεις από μη ρεαλιστικά πλάνα που δεν σε βοηθούν στα βήματά σου και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους συναδέλφους σου.

 

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί του, καλά θα κάνεις να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται ιδανική, όμως αργότερα πιθανά να ανακαλύψεις ότι δεν είναι το απόλυτο ταίρι για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει ώθηση να επικεντρωθείς σε δημιουργικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καλλιεργήσεις ταλέντα που μπορεί να έχεις και θέλεις να εξελίξεις. Η διαίσθηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου αρκεί να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις άκρως δημιουργικές συμφωνίες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν μέσα σε θολό τοπίο και καλείσαι να τα διαχειριστείς εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου που μπορεί να σε κατευθύνει εξαιρετικά.

 

Κλείνουν υποθέσεις που έχουν επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός και να μην φέρεις σε δύσκολη θέση με την απολυτότητα σου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία, φρόντισε να περιορίσεις τις επαναστατικές σου εξάρσεις.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, η μέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογενειακή στέγη καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα στην οικογένειά που οφείλεις να αντιμετωπίσεις. Να θυμάσαι ότι το να είσαι απόλυτος και άκρως υποκειμενικός δεν θα βοηθήσει στην οποία εξέλιξη.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ένταση που επικρατεί στο επαγγελματικό περιβάλλον οδηγεί στο να γίνεις σκληρός και αμετακίνητος στις απόψεις σου, ενοχλώντας τους ανωτέρους σου. Πολλές ιδέες μπορεί να φαίνονται ιδανικές για τους στόχους σου όμως θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές, διαφορετικά θα εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

 

Οφείλεις να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου επηρεάζοντας αρνητικά την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον, προσοχή καθώς τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η μέρα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Οι διαφωνίες θα είναι έντονες αν αφεθείς στον υποκειμενισμό και στο να διεκδικείς με φανατισμό το δίκαιο των απόψεών σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ανάγκη να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν ή στο να θέσεις στόχους που είναι ανέφικτοι. Φρόντισε να λειτουργείς ρεαλιστικά και μην επιτρέπεις σε πρόσωπα που έρχονται δίπλα σου να σε επηρεάζουν κατευθύνοντας σε λανθασμένα.

 

Μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία με το ταίρι σου λύνοντας πιθανά προβλήματα που επηρεάζουν τη σχέση, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις εκτός τη νευρικότητα και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που θα ενοχλήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή στην ένταση που θα προκαλέσει αναταραχές.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η μέρα σε οδηγεί στο να αντιμετωπίσεις την οικονομική σου κατάσταση και να κλείσεις θέματα που μπορεί να επηρεάζουν τον προϋπολογισμό σου. Η έντονη καχυποψία δημιουργεί έλλειμμα αυτοεκτίμησης και αυτό επηρεάζει σημαντικά την κρίση σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οικονομικές υποθέσεις σε προβληματίζουν και καλείσαι να βρεις λύσεις μακριά από την ένταση, την καχυποψία και πιθανές λογομαχίες που μπορεί να έχουν κόστος. Φρόντισε να εξαντλήσεις την κατανόηση και την διπλωματική σου ευχέρεια καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου καθώς η χαρά και η διασκέδαση κυριαρχούν, καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις δεσμεύσεις και υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να τηρήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, κράτησε μικρό καλάθι όμως σε μεγάλα λόγια που μπορεί να σε εντυπωσιάσουν όμως πιθανότατα να μην είναι αληθινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όμως μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις με καθαρό μυαλό καθώς είναι πιθανό να σε πλησιάσουν πρόσωπα που επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις για τις υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Δείξε προσοχή και κινήσου με ρεαλιστικά βήματα που σου δίνουν ασφάλεια.

 

Η διάθεση για αρμονία και ισορροπία στη σχέση μπορεί να βοηθήσει να αποφύγεις καβγάδες που θα ανατρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να σε εντυπωσιάσει νέα γνωριμία που δημιουργεί προϋποθέσεις για σταθερότητα και ασφάλεια, όμως η νευρικότητα από την πλευρά σου δεν θα βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, η μέρα αναδεικνύει ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα, όμως ο συναισθηματισμός και οι εμμονές μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ο εκνευρισμός σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου που θα σου κοστίσουν καθώς δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως να χειριστείς υποθέσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να μην αφήνεις το μυαλό σου να ταξιδεύει όταν δουλεύεις καθώς τα λάθη είναι πιθανά και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

 

Η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι μπορεί να προσφέρει πραγματικά στην σχέση σας και τι όχι. Αν είσαι αδέσμευτος/η οφείλεις να δείξεις προσοχή σε νέα γνωριμία που απογειώνει το ρομαντισμό, όμως το παραμυθένιο σκηνικό που δημιουργεί δεν δείχνει τις πραγματικές διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα σε απασχολήσουν. Να θυμάσαι ότι ο εγωκεντρισμός και το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον που κινείσαι και ισορροπία με τους συναδέλφους σου. Στην προσπάθειά σου αυτή δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δώσουν λανθασμένη εντύπωση και θα αποκτήσουν την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

 

Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου καθώς χάνεις την πραγματική ουσία της αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου, οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός καθώς επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες και αυτό θα ενοχλήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, η μέρα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση και την εικόνα που έχεις δημιουργήσει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσπάθησε να μην κατευθύνεις χειριστικά πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν καθώς αυτό θα εγείρει κόντρες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν τις προσωπικές σου επιδιώξεις καθώς είναι εύκολο να μπεις σε κόντρες λόγω της ανάγκης ελέγχου και χειρισμού που εκδηλώνεις. Η συμπεριφορά σου δεν θα γίνει ανεκτή και μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην καριέρα σου.

 

Μοναδικές στιγμές πάθους μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου που θα δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο σκηνικό στη σχέση. Οι υπερβολικές προσδοκίες όμως πρέπει να αποφευχθούν για να μην υπάρξει απογοήτευση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά και θα προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι, φρόντισε όμως να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον και η εικόνα που δείχνεις μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς δεν αποκλείεται να σε βαραίνουν καταστάσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Η αποφασιστικότητά σου όμως δίνει λύσεις και κλείνει καταστάσεις, απελευθερώνοντάς σε.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η καριέρα σου μπορεί να προκαλέσει άγχος καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και οφείλεις να δώσεις λύσεις σε ότι προκύπτει. Εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν και να χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ο δυναμισμός και η ωριμότητά που δείχνεις σε καθοδηγούν και λειτουργούν βοηθητικά για να έχεις θετική εξέλιξη σε ότι ασχοληθείς.

 

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου, δώσε χρόνο στο ταίρι σου για να ξεφύγεις από ότι σε πιέζει. Αν είσαι αδέσμευτός/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που με την βοήθειά της θα ξεπεράσεις τραύματα που είναι χαραγμένα μέσα σου.

Exit mobile version