Home LIFESTYLE Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 27 Νοεμβρίου

0

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο θα εκδηλωθεί ανάγκη για τάξη, οργάνωση, τα χαρακτηριστικά θα είναι μεθοδικότητα, συναισθηματική ισορροπία και ορθολογισμός. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής εξέλιξης, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για αποφάσεις που θα έχουν καθοριστικό ρόλο.

 

Στον επαγγελματικό τομέα θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για επιδιώξεις ή για ανάληψη πρωτοβουλιών, οι αβέβαιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν άγχος. Προσοχή στην αυστηρή κριτική τα σχόλια θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και φειδωλά, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις οικογενειακές και επαγγελματικές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή είναι μία δύσκολη όψη, στις συζητήσεις και στις επαφές ενδεχομένως να είναι δύσκολη η συνεννόηση, θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για κατανόηση και αποδοχή.

 

Προσοχή στις υπερβολές στην ανυπομονησία και στην παρόρμηση, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές, οι απότομες αντιδράσεις και οι σπασμωδικές πράξεις δεν θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα λείψουν τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, οι κυκλοθυμικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να ισορροπήσουν τον εσωτερικό τους κόσμο. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες διαπραγματεύσεις και ξεκαθαρίσματα.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

 

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η μέρα σου δίνει την ώθηση να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που αγαπάς. Το απόγευμα σε βοηθά να απολαύσεις τις επαφές κατά την διάρκεια της ημέρας και να χαρείς τις στιγμές με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που θα σε απογειώσουν.

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις την κατανόηση και την διάθεση να ικανοποιήσεις τους γύρω σου. Η διαχείριση σου θα οδηγήσει σε εξαιρετικές οικονομικές συμφωνίες που θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για το εισόδημά σου.
Η διασκέδαση θα βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου, μία κοντινή απόδραση θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση και τα συναισθήματά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που είναι κοντά σου για να συζητήσει διάφορα θέματα.

Κλείσε υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Έχεις την ευκαιρία να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να επηρεάσουν η δράση σου.
Η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκφράσεις έντονα συναισθήματα και να λήξεις θέματα που απασχολούν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περίγυρο, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η μοναδική εγκεφαλική επικοινωνία που έχετε μεταξύ σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς σε πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα επικεντρώνεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις συμφωνίες και συνεργασίες που μπορεί να είναι σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να ξεφύγεις από έντονα εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν και βρες την διάθεση να ακούσεις τις απόψεις των άλλων που θα οδηγήσουν στις απαραίτητες ισορροπίες.
Το πάθος πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να απολαύσεις την βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορείς να αφεθείς και νέα γνωριμία που έρχεται στη ζωή σου για να σου δώσει σταθερότητα και ασφάλεια σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να μείνεις μόνος. Το απόγευμα σε βοηθά να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και να μπορέσεις να ξεπεράσεις φόβους που κρύβεις μέσα σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να νιώσεις ευχάριστα μαζί τους.

Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις καταστάσεις που σε απασχολούν στην καθημερινότητα δείχνοντας κατανόηση σε συναδέλφους και ανωτέρους σου. Οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται, φρόντισε να αξιοποιήσεις την ευκαιρία και να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό όφελος για εσένα.
Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που απασχολούν τη σχέση σου και να αφήσεις πίσω σου εντάσεις που δεν ευνοούν εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέα γνωριμία, καθώς η ανάγκη να εξιδανικεύσεις το πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογή.

 

ΛΕΩΝ
Λέοντα, σήμερα έχεις την δυνατότητα να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά στην ψυχολογία σου.

Η καλή διάθεση θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς με ιδανικό τρόπο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυτό θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Αξιοποίησε πιθανές γνωριμίες ή καταστάσεις που μπορεί να ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου και να δίνουν σημαντική ώθηση στην καριέρα σου.
Επιδιώκοντας να λειτουργήσετε από κοινού σε στόχους που σας ενδιαφέρουν πολύ μπορείτε εσύ και το ταίρι σου να κάνετε το καλύτερο δυνατό και να απολαύσετε στιγμές μαζί που θα ανανεώσουν τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να δείξει έντονο ενδιαφέρον για σένα καθώς η γοητεία σου μαγνητίζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, σήμερα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που σε απασχολούν. Το απόγευμα σε βοηθά να καταπλήξεις τους πάντες με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που αποπνέεις.

Έχεις την ανάγκη να κεντρίσεις την προσοχή των ανώτερων σου σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που καθορίζει την ημέρα. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν για οικονομικές συζητήσεις καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκά για εσένα.
Δείξε στο ταίρι σου τα πραγματικά συναισθήματα που έχεις και μην επιτρέπεις σε εξωγενείς παράγοντες να δημιουργούν ένταση στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στην καριέρα αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να βρεθείς από κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που σε γεμίζουν χαρά. Το απόγευμα απογειώνει το κέφι και την αισιοδοξία και μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου, φρόντισε να τις απολαύσεις.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές δυνατότητες που σου δίνονται σε επαγγελματικό επίπεδο και ανοίγουν νέα μονοπάτια σε ότι αφορά στην καριέρα σου. Μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες με την θετική διάθεση σου, φρόντισε όμως να μην είσαι αμελής γιατί αυτό θα έχει κόστος.
Μία κοντινή βόλτα θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τη σχέση καθώς θα απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου και θα εκφράσεις με αμεσότητα συναισθήματα και πάθος. Αν είσαι αδέσμευτος/η γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει την αισιοδοξία και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς γρήγορα και δυνατότητες υπάρχουν ώστε να επωφεληθείς της κάθε κατάστασης.

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για να προχωρήσεις σε επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να αποβούν υπέρ σου. Το ένστικτό σου θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να το εμπιστευτείς. Συζήτηση στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να ευοδώσουν.
Προσοχή σε εντάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στη σχέση λόγω του πάθους και της καχυποψίας που δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψει νέα σημαντική γνωριμία που θα προκαλέσει αναταράξεις και θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το απόγευμα δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να απολαύσεις την επικοινωνία.

Έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο βέβαια να μην βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που θέλεις καθώς αργότερα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου.
Η μέρα θα είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς μπορείτε να απολαύσετε μαζί μοναδικές στιγμές πάθους και συντροφικότητας όταν φέρουν αέρα φρεσκάδας τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι νέο πρόσωπο να έρθει στη ζωή σου καθώς γοητεύεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το φλογερό σου ταπεραμέντο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, οι αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν αποκλείεται να σου δημιουργούν άγχος. Το απόγευμα σε βοηθά να εξομαλύνεις την ένταση και να βρεις λύσεις που θα είναι ιδανικές τόσο για εσένα όσο και για τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να έχουν προκαλέσει ένταση στο εργασιακό περιβάλλον καθώς δείχνει την διάθεση για ομαλότητα και καλή συνεργασία. Αξιοποίησε την ημέρα για να προχωρήσεις σε υποχρεώσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι πολύ γρήγορα ποιες είναι οι ιδανικές λύσεις που θα φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Μην επιτρέπεις σε καταστάσεις που δεν έχουν γυμναστεί σημασία να δημιουργούν εντάσεις στη σχέση σου, προσπάθησε να ομορφύνεις την καθημερινότητα καθώς αυτό θα ευνοεί σημαντικά εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο θα σου κεντρίσει την προσοχή, φρόντισε να μην επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεται κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα σε γεμίζει κέφι και χαρά. Δεν αποκλείεται να αδράξει την ευκαιρία και να δεις οnline καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που σε βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα ανακουφίζοντας την ψυχολογία σου.

Είναι σημαντικό για εσένα να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον για αυτό δεν θα διστάσεις να βοηθήσεις και να δείξεις την γενναιοδωρία σου σε πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Προσοχή σε υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα και να δυσκολέψουν τη συνεργασία.
Μοναδικές στιγμές πόθου και αισθησιασμού μπορείς να βιώσεις σήμερα με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να χαρείς κάθε στιγμή μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους καθώς μαγνητίζεις τους πάντες με την γοητεία που αποπνέεις.

 

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Το απόγευμα σε βοηθά να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να αφοσιωθείς σε στιγμές διασκέδασης που απολαμβάνεις στο έπακρο.

Προσοχή σε κόντρες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η έντονη κυκλοθυμία σου μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να δείξεις ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου.
Νιώθεις την ανάγκη να βιώσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου καθώς αυτό σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η απαράμιλλη γοητεία σου θα εντυπωσιάσει όπου κι αν βρεθείς και θα κεντρίσει την προσοχή πολλών προσώπων που θα θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου

Best Wordpress Popup Plugin
Exit mobile version