Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Οκτωβρίου

0
1929

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες αλλαγές στον εργασιακό χώρο σάς αναστατώνουν. Εκνευρισμός και διαπληκτισμοί με συναδέλφους, αλλά και παρορμητικά λόγια με τους ανωτέρους σας μπορεί να σας κοστίσουν. Προσέξτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενας ρομαντικός έρωτας έρχεται να κλέψει σήμερα την παράσταση και να σας αποπροσανατολίσει από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Από την άλλη μεριά, το δικαιούστε. Απολαύστε το.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες αποκαλύψεις για πρόσωπα της οικογένειάς σας ίσως σας αναστατώσουν. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε τον παρορμητικό εαυτό σας να πάρει τις αποφάσεις για σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διάφορες επικοινωνιακές δυσκολίες μπορεί να φέρουν παρερμηνείες, παρεξηγήσεις και διαπληκτισμούς με τους ανθρώπους με τους οποίους θα επικοινωνήσετε σήμερα. Να προσέχετε τα λόγια σας.

ΛΕΩΝ: Οικονομικό σκαμπανέβασμα, εξαιτίας ενός έκτακτου εξόδου, σήμερα, θα σας αναγκάσει να οργανώσετε ξανά τον προϋπολογισμό σας, έτσι ώστε να μην αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε το αποθεματικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστεί να πείτε αρκετά «κατά συνθήκη» ψεύδη σήμερα, προκειμένου να κάνετε τη δουλειά σας. Προσέξτε όμως, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μη γίνετε πιστευτοί σε όλες τις περιπτώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Λίγο πεσμένοι ψυχολογικά, δεν είστε σε διάθεση να δείτε φίλους ή γνωστούς. Θα αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο και την απομόνωση προκειμένου να κρατήσετε αποστάσεις από τα ημερήσια δρώμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επανεξετάστε την αξιοπιστία των φίλων ή γνωστών στους οποίους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Δεν είναι όλοι τόσο έμπιστοι όσο θα θέλατε ή πιστεύετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας ενοχλεί που ανεβαίνουν ιεραρχικά άλλοι, που δεν έχουν ούτε τη μισή από τη δική σας αξία, ενώ εσείς παραμένετε στάσιμοι. Αν είστε υπομονετικοί, θα δείτε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διάφορες οικογενειακές υποχρεώσεις και προβλήματα σας κρατούν απασχολημένους και παραμελείτε τα επαγγελματικά και τα θέματα καριέρας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάτι στις ερωτικές σας σχέσεις αρχίζει να δείχνει ότι μάλλον είναι πιο σοβαρές απ’ ό,τι είχατε φανταστεί. Ισως έχει έρθει ο καιρός να «νοικοκυρευτείτε» επιτέλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι σχέσεις για εσάς ήταν ανέκαθεν ένας πολύ ευαίσθητος τομέας. Σήμερα αυτό θα αποδειχθεί, για κάποιο λόγο, και έμπρακτα. Καλή συνεννόηση και καλή επικοινωνία.