Τα Ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

  0
  106

  Από την Αλίντα Κανάκη

  ΚΡΙΟΣ

  Ψυχολογικά, δεν είστε στα καλύτερα σας σήμερα. Όλο κάτι σας λείπει, όλο και κάτι θα θέλατε που δεν σας πετυχαίνει. Αντί να γκρινιάζετε για αυτά που δεν έχετε, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας και να φέρετε αποτελέσματα.

  ΤΑΥΡΟΣ

  Θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητα σας ή στον εργασιακό σας χώρο σήμερα και να χαράξετε νέα πορεία. Είστε ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνετε να ηγείστε και να καθοδηγείτε τους άλλους.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

  Έχετε την τάση να αναλάβετε υπέρμετρα ρίσκα σήμερα και το μόνο που θα μπορούσε να σας φρενάρει είναι οι ανασφάλειές σας. Μην κινείστε αψυχολόγητα, αλλά επενδύστε στην ευστροφία σας και την δημιουργικότητα.

  ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Κάποιες δυσκολίες θα παρουσιαστούν σήμερα στο δρόμο σας και θα σας χαλάσουν την μέρα. Θα πρέπει να τις χειριστείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, για να μην έχουν συνέπειες.

  ΛΕΩΝ

  Είναι η πιο ευχάριστη μέρα της εβδομάδας αυτής και φροντίστε να την χαρείτε. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές σας μπορούν να εισακουστούν και, σε εύλογο χρονικό διάστημα, να γίνουν πραγματικότητα.

  ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  Έχετε την τάση, πολλές φορές, να αναπολείτε με αγάπη το παρελθόν και να ξεχνιέστε, σε σημείο να αποκόβεστε από το παρόν. Μια τέτοια μέρα είναι και η σημερινή.

  ΖΥΓΟΣ

  Σήμερα οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες και ακραίες. Θα κληθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην ανασφάλεια και την αυτοπεποίθηση και να καταφέρετε να φέρετε την μέρα σας σε πέρας.

  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  Αισθήματα ενοχής θα σας βασανίζουν σήμερα για κάποιες κινήσεις σας σε μια ερωτική σχέση του πρόσφατου παρελθόντος. Εάν δεν θελήσετε πραγματικά να καταλάβετε τι σας συμβαίνει και συνεχίζετε να αποδίδετε τις ευθύνες στους άλλους, δεν θα καταφέρετε ποτέ να ισορροπήσετε.

  ΤΟΞΟΤΗΣ

  Η μέρα θα είναι κάπως χαοτική και με αρκετές εντάσεις από το πουθενά, κυρίως στο επίπεδο των αισθηματικών σας σχέσεων. Μην προσπαθείτε να καταλάβετε πώς προέκυψαν τα προβλήματα, απλά διαχειριστείτε τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να δείξετε σήμερα! Θα έχετε την τάση να ξανοιχτείτε στις δαπάνες, μην θεωρείτε, όμως, ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα τα καταφέρετε και πάλι να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  Έχετε την παρόρμηση να τερματίσετε μια σχέση σήμερα, αλλά μην αντιδράτε απερίσκεπτα και εν θερμώ. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, σκεφτείτε ψύχραιμα, ζυγίστε αντικειμενικά τα υπέρ και τα κατά και ενεργήστε μετά…

  ΙΧΘΕΙΣ

  Πρέπει να πάρετε αποφάσεις, γιατί έφτασε πια ο καιρός. Ίσως αυτές να αφορούν την καριέρα σας, ίσως και την προσωπική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να κινηθείτε βάσει καλά υπολογισμένων κινήσεων…