12.9 C
Kifissia
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 14 Μαΐου:

Must read

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Σκορπιό τα χαρακτηριστικά θα είναι στρατηγικός τρόπος σκέψης, μεθοδικότητα, ένστικτο, ανάγκη για απόλυτο έλεγχο. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι συντονισμένες ενέργειες θα βοηθήσουν να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες και ζητήματα που αγχώνουν. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αισθησιακές, άμεσες, θα υπάρξει έλξη, δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες.

 

Προσοχή στην έντονη καχυποψία, στην κτητικότητα και στην ανάγκη για αμφισβήτηση, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία. Απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η τάση για έλεγχο και καθοδήγηση, προσοχή στις εμμονές και στις ψυχαναγκαστικές ενέργειες.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, πειθαρχία, συναισθηματική ισορροπία. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκπεραιώσεις, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετική κατάληξη. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές εργασιακές και οικογενειακές, θα υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν άγχος.

 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, οι ηγετικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσουν την τάση τους για επιβολή και κυριαρχία. Όσοι προσπαθήσουν να περάσουν το δικό τους με τρόπο απαιτητικό θα βρεθούν αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις και έντονες αντιπαραθέσεις.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

 

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείς ποια πρόσωπα προσπαθούν να σε περιορίζουν το οικογενειακό σου περιβάλλον. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες από την πλευρά σου αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να κινηθείς έξυπνα και μεθοδικά για εσένα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Eχεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα στον επαγγελματικό χώρο, καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις αυτό που σου αξίζει και θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

 

Προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη πιθανές συγκρούσεις λόγω της έντασης που έχεις από εξωγενείς παράγοντες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κερδίσει την προσοχή, προσπάθησε μόνο να αφήσεις τις ανασφάλειες εκτός πλαισίου διαφορετικά θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Ταύρος

 

αύρε, η μέρα μπορεί να φέρει αντιδικίες με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον καλό είναι να αποφύγεις. Προσπάθησε να αφουγκραστείς ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις θα σε μπλοκάρουν την οποία κατάσταση σε προβληματίζει αποφεύγοντας τις συγκρούσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό από τους συνεργάτες σου. Είναι απαραίτητο βέβαια να αποφύγεις παιχνίδια ελέγχου και υπόγειες καταστάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις τις επαγγελματικές προσδοκίες.

 

Προσπάθησε να χαρείς την ημέρα δείχνοντας τα έντονα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου καθώς ήρθε η στιγμή να εκφράσεις ότι νιώθεις άφοβα και αβίαστα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο μαγνητισμός πού εκπέμπεις και η προσωπικότητά σου δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Δίδυμοι

 

Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με τον δυναμισμό και το θάρρος χαρακτηρίζουν. Καλά θα κάνεις να μην είσαι υποκειμενικός γιατί αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα σε σημαντικές σχέσεις για σένα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η αποφασιστικότητα που δείχνεις την επαγγελματική σου ζωή λειτουργεί ευνοϊκά σε ότι αφορά νέους στόχους ή συνεργασίες που έχεις. Προσπάθησε να μην επιβάλλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και να μπεις σε μία διαδικασία διαλόγου που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

 

Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου, προσπάθησε να απεγκλωβιστείς από τον εγωισμό που θα δημιουργήσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να αξιοποιείς το ταπεραμέντο σου ώστε να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου.

Λέων

 

Λέοντα, η μέρα φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς στις καθημερινές σου δράσεις καθώς τα προβλήματα μπορεί να επεκταθούν και στον εργασιακό περίγυρο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε λάθη στο εργασιακό περιβάλλον για αυτό είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου. Πρόσωπα μέσα στη δουλειά μπορεί να λειτουργούν παρασκηνιακά εις βάρος σου κάτι που θα σε απογοητεύσει βαθύτατα.

 

Μην επιτρέψεις σε παρελθούσες καταστάσεις να επηρεάσουν τη σχέση σου με αρνητικό τρόπο. Φρόντισε να δείξεις τα συναισθήματα που έχει για το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη πιθανούς φόβους που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα δώσει έντονα την αίσθηση ότι ήρθε για να αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά σου.

Καρκίνος

 

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση και υπόγειες κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να μην πληγώσεις κανέναν με τη συμπεριφορά σου, παράλληλα όμως δεν πρέπει να ανεχτείς εξουσιαστικές συμπεριφορές που δεν σε καλύπτουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις σε ομαδικό επίπεδο και να προωθήσεις στόχους και όνειρα που έχεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές κόντρες με συνεργάτες καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν να επιβάλλουν τα θέλω τους αδιαφορώντας για αυτά που πραγματικά σε εκφράζουν.

 

Νιώθεις ότι το ταίρι σου θέλει να σε ελέγχει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες δείχνοντας τα πραγματικά σου συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται τον έρωτα.

Παρθένος

 

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ζητήματα στον φιλικό περίγυρο. Προσπάθησε να αντικρούσεις εξουσιαστικές διαθέσεις και τάσεις ελέγχου δεν αφήνουν περιθώριο για να υπάρξει ισορροπία με τα φιλικά σου πρόσωπα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε εμπορικά ζητήματα και νομικά θέματα που σε απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία θα οδηγήσουν στις σωστές κινήσεις που θα αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

 

Είναι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές χαράς και αισιοδοξίας με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση και θα κάνουν τα συναισθήματα εντονότερα από ποτέ, μην χάσεις την ευκαιρία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να ανακαλύψεις ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία και την μελλοντική σου πορεία.

Ζυγός

 

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο φως υπόγειες καταστάσεις που συμβαίνουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους δείχνοντας ωριμότητα και ψυχραιμία απέναντι σε πρόσωπα που θέλουν να σε περιορίσουν και να σε ελέγξουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως καθώς η μέρα σε οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Στήριγμα σου σε πιθανές οικονομικές συμφωνίες μπορούν να είναι πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα είναι δίπλα σου και θα σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

 

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς θέλεις να γίνεις ένα μαζί του. Μην διστάσεις να το δείξεις γιατί θα πάρεις αυτό που επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό.

Σκορπιός

 

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να αυξήσει την ένταση κατακόρυφα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Απέφυγε πιθανές κόντρες και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα, είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις πιθανές διαφωνίες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η άμεση αντίληψη στα πράγματα και η ανάγκη να επικοινωνήσεις αυτό που σκέφτεσαι θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να βρεθείς πιο κοντά από ποτέ επαγγελματικό αποτέλεσμα που θέλεις.

 

Η ανάγκη να βρεθείς με το ταίρι σου είναι μεγαλύτερη από ποτέ και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις τις οποίες ανησυχίες και αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς μαγνητίζεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα και το πάθος που αποπνέεις.

Τοξότης

 

οξότη, η σημερινή μέρα ενισχύει την ανάγκη για παρέα, συντροφικότητα, έντονη επικοινωνία και κοινωνικότητα. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και να κλείσεις υποθέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει τις σχέσεις σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η διάθεση να ισορροπήσεις σε σχέση με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσει να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Προσπάθησε βέβαια να μην αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες καθώς αργότερα είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσεις, δεν θα είναι όμως εύκολο να το διορθώσεις.

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να νιώσεις έντονα την παρουσία τους στη ζωή σου απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής για εσένα.

Αιγόκερως

 

Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να αποφύγεις την πίεση και την ανάγκη να ελέγξεις τους άλλους για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις εις βάρος σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τη βάλεις τα θέλω σου σε συνεργάτες και πρόσωπα που εμπλέκονται στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να αφήσει στην άκρη εξουσιαστικές τάσεις και συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από ότι περιμένει.

 

Καλά θα κάνεις να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς να προσπαθήσεις να επιβάλεις απόψεις και νοοτροπίες που δεν ταιριάζουν στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να έρθει νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, φρόντισε να εγκαταλείψεις όλους τους φόβους που μπορούν να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

Υδροχόος

 

Υδροχόε, η μέρα σε οδηγεί να αλλάξεις ριζικά ρότα καθημερινότητα. Είναι απαραίτητο βέβαια να ξεπεράσεις φόβους και ανασφάλειες που προέρχονται από το παρελθόν και μπορούν να μπουν εμπόδια στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα στο εργασιακό περιβάλλον που θα σε προβληματίσουν έντονα καθώς παρασκηνιακές διεργασίες μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σου και αυτό σου δημιουργεί άγχος. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τις δικές σου ανασφάλειες καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα αυτούς που θέλουν να κατευθύνουν την εξέλιξη σου.

 

Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα και απογειώνει τον ρομαντισμό στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται για να σου τονίσει ότι ήρθε στη ζωή σου για να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος.

Ιχθύς

 

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν και το κέφι απογειώνεται.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με εμπορικά ζητήματα που μπορεί να έρθουν απρόοπτα μπροστά σου και να σου κεντρίσει την προσοχή. Αξιοποίησε την διάθεση για επικοινωνία και συζήτηση που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πιο γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα.

 

Οι εκπλήξεις μπορεί να ανανεώσουν τη σχέση σου και να δώσουν άλλη αίσθηση στον έρωτα. Είναι απαραίτητο να δώσεις ένα διαφορετικό τόνο πού θα λειτουργήσει ευεργετικά για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και το κέφι σου μαγνητίζει νέα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article