Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 07 Οκτωβρίου

0
2032

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Ενδέχεται να υπάρξει ρήξη με το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς οι δικοί σας αισθάνονται ότι τους παραμελείτε. Θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια για να κερδίσετε το «χαμένο» έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο για περισυλλογή και ηρεμία. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα της ημέρας είναι προφανές ότι σας δυσκολεύουν λίγο παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαδικτυακές, και όχι μόνο, συναναστροφές, φίλοι και γνωστοί κοντά σας, για να περάσετε όμορφα, να ανταλλάξετε ιδέες, απόψεις και γνώμες. Ησυχη ημέρα, με λίγα «τρανταχτά» γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναγνωρίζεται επιτέλους η συμβολή σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι ανώτεροι επιβραβεύουν τις προσπάθειές σας, ενώ οι συνεργάτες αποφασίζουν να σας αναγνωρίσουν.

ΛΕΩΝ: Το μυαλό σας σήμερα δεν είναι ούτε στη δουλειά ούτε στις υποχρεώσεις. Καλά θα κάνετε όμως να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, γιατί τα γεγονότα τρέχουν και προσέξτε να μη σας προσπεράσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ ερωτική και πέραν του δέοντος αισθησιακή η σημερινή ημέρα, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας ή με όποιον έχει κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ: Μια αισθηματική σας σχέση, δυστυχώς, θα πρέπει να τελειώσει οριστικά και αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει, τη στιγμή που τρέχουν διάφορα οικογενειακά προβλήματα που σας αγχώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να προσέχετε την υγεία σας, να ξεκουράζεστε και να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Δεν θα ήταν άσχημο να ξεκινούσατε μια δίαιτα ή να υιοθετήσετε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενας έρωτας άνευ προηγουμένου σας έχει συνεπάρει και ίσως αισθάνεστε λίγο μπερδεμένοι, μια και δεν σας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δείξτε εμπιστοσύνη στο χρόνο κι αφήστε τον να σας δείξει το δρόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εργασιακές δυσκολίες; Οχι για σας. Οσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, εσείς θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, αλλά και να πάρετε καίριες αποφάσεις που θα εξελίξουν τα επαγγελματικά και οικονομικά σας κατά το δοκούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επικοινωνίες σήμερα έχουν την τιμητική τους. Φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον θα θελήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι αναζητούσατε για καιρό εργασία σήμερα είναι μια μοναδική ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε. Μια ευκαιρία που έρχεται μέσα από μια επαγγελματική πρόταση, πολύ δελεαστική.