Home LIFESTYLE Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

0

Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Βλέπετε τα πράγματα όπως είναι, όταν η Σελήνη φεύγει από τον τομέα των σχέσεών σας για να εισέλθει στα σκοτεινά βάθη του παθιασμένου Σκορπιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, εστιάστε στη σκιώδη εργασία και σε πράγματα που διέπουν αυτό το ζώδιο. Αυτό μεταξύ άλλων αφορά την ενημέρωση και εξέταση εγγράφων για ακίνητα ή επενδύσεις. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε δωρεές ή μεταφορά χρημάτων.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά ζητήματα αρχίζουν να εντείνονται καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, τον τομέα των συνεργασιών και των επαγγελματικών σας συναλλαγών. Η σημερινή μέρα είναι καλή για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης, τη διεκπεραίωση επιχειρηματικών φορολογικών θεμάτων ή τον προγραμματισμό της ατζέντας των εταιρικών σας συναντήσεων για το 2024.

Δίδυμοι

Όταν η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, είστε πρόθυμοι να φτάσετε στην καρδιά ενός θέματος, ειδικά όταν σχετίζεται με πράγματα που απαιτούν πολύ χρόνο, ενέργεια ή πόρους. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αξιολογήσετε τα συστήματα που έχετε θέσει σε εφαρμογή για να ολοκληρώσετε κάποιες επαναλαμβανόμενες εργασίες. Εάν δεν έχετε σκεφτεί να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα διαχείρισης για να οργανώσετε τον χρόνο και το χρονοδιάγραμμά σας, ίσως θα θέλατε να εξετάσετε τις επιλογές που έχετε για να δείτε εάν θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες σας.

Καρκίνος

Σήμερα η προσοχή σας στρέφεται σε θέματα καρδιάς. Με τη Σελήνη να διασχίζει τον ρομαντικό σας τομέα, είναι η τέλεια στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού για δείπνο όπου μπορείτε να απολαύσετε την παρέα του αγαπημένου σας. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο κάνοντας πράγματα που κάνουν την καρδιά σας να νιώθει καλά, πχ με κάποιο χόμπι.

Λέων

Αγαπάς το σπίτι σου και λατρεύεις την οικογένειά σου. Έτσι τις μέρες που η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, θες να κάνεις πράγματα που κάνουν τα θεμέλια των σχέσεων πιο στέρεα. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να περπατήσετε στην στολισμένη πόλη και να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

Παρθένος

Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας για το οποίο πραγματικά έχετε την ανάγκη να μιλήσετε, η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Είναι η ώθηση που σας δίνει για να μιλήσετε για αυτό που χρειάζεστε και μπορεί να οφείλεται στα έντονα συναισθήματα που βιώνετε κρατώντας ορισμένες σκέψεις μέσα στην καρδιά σας. Μπορεί να νιώθεις λίγο εκτεθειμένος όταν μιλάς, Παρθένε, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Τα καλά νέα είναι ότι η ειλικρίνεια μπορεί να σου φέρει την εγγύτητα που θες  σε μια σχέση ή να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα όπως είναι,  με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Ζυγός

Οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να αναθεωρήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Ίσως θέλετε να δείτε πόσα δώρα έχετε ήδη αγοράσει για τις γιορτές και πόσα θα χρειαστεί να αγοράσετε. Η Σελήνη μπαίνει στον Σκορπιό, τον τομέα των επενδύσεων και των χρημάτων σας. Εάν περιμένατε την ημέρα πληρωμής για να αγοράσετε ένα δώρο, χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό που να είναι ρεαλιστικός για τις ανάγκες σας.

Σκορπιός

Μια φορά τον μήνα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας απ’ όπου διέρχεται για δύο σταθερές ημέρες. Αυτό είναι ένα υπέροχο ξεκίνημα για το Σαββατοκύριακο και σας βοηθά να σκεφτείτε τι θέλετε και τι χρειάζεστε για τον υπόλοιπο χρόνο. Οραματιστείτε τη ζωή που θα θέλατε να δημιουργήσετε και σκεφτείτε σε ποιες δραστηριότητες θα δεσμευτείτε. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να ενημερώσετε το πρόγραμμά σας και να οργανωθείτε.

Τοξότης

Ακόμα κι αν έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν, ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε την πορεία της ζωής σας. Όταν η Σελήνη μπαίνει στην ένταση του Σκορπιού, μπορεί να είστε έτοιμοι να βάλετε τέλος σε κάτι ή μια αρνητική κατάσταση στη ζωή σας. Η ανάγκη σας για θετικότητα μεγαλώνει και η αρνητική ενέργεια από τον οποιονδήποτε, σας είναι ανεπιθύμητη.

Αιγόκερως

Είναι τόσο καλό να έχεις στενούς φίλους με τους οποίους έχεις μοιραστεί έναν βαθύ δεσμό. Κατά την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, φροντίστε να ευχαριστήσετε εκείνα τα άτομα που έμειναν στη ζωή σας, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές. Οι ουσιαστικές φιλίες είναι αυτές που κάνουν αυτές τις γιορτές καλύτερες.

Υδροχόος

Η δουλειά σας καλεί. Κατά την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό μπορεί να νιώσετε μια αυξανόμενη πίεση για να αποδώσετε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας. Αυτή δεν είναι καλή μέρα για να παραλείψετε να πάτε νωρίς στο γραφείο, μόνο και  μόνο επειδή μπορείτε να το κάνετε. Εάν είναι δυνατόν, φροντίστε να ελέγξετε ξανά ότι έχετε κάνει τα πάντα και ότι δεν υπάρχουν εκκρεμότητες.

Ιχθύες

Μπορείς να είσαι ο βιβλιοφάγος του ζωδιακού κύκλου και τώρα που η Σελήνη εισέρχεται στον ακαδημαϊκό σου τομέα, ήρθε η ώρα να εργαστείς για την καλλιέργεια του μυαλού σου. Χρησιμοποίησε αυτό τον χρόνο για να βρεις ένα βιβλίο που σου αρέσει να διαβάζεις και ξεκίνα το τώρα. Γενικά ευνοούνται η πνευματική εργασία και θέματα σπουδών.

Exit mobile version