13.1 C
Kifissia
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Must read

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, στις συζητήσεις το κλίμα θα είναι ειρηνικό, η διαλλακτικότητα θα δώσει την ώθηση για συμφωνίες, συμφιλιώσεις, επανασυνδέσεις. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ουσιαστικές συζητήσεις συναισθηματικής φύσης, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, αναθερμαίνονται τα αισθήματα.

 

Έκταση θα έχει φαντασία και η ονειροπόληση, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να παραμένουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Οι ευάλωτοι και καταπιεσμένοι δεν αποκλείεται να νιώσουν την ανάγκη να αποδράσουν σε φανταστικούς κόσμους για να αποφύγουν να αντιμετωπίσουν κατάματα υποθέσεις που στρεσάρουν. Οι αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, ίσως να θελήσουν να κάνουν την υπέρβαση.

 

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα ανάγκη θα υπάρξει για ουσιαστική και ριζική αλλαγή, σε επίπεδο σχέσεων θα υπάρξει δυνατότητα να κλείσουν οριστικά οι τοξικές επαφές. Ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις, θα υπάρξει ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, κάποιοι θα προσπαθήσουν να απεγκλωβιστούν ή να αποδεσμευτούν από συνθήκες, σχέσεις, συνεργασίες, που προκαλούν δυσανασχέτηση. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι καινούργιες ιδέες και οι καινοτομίες θα κερδίσουν το προσδοκώμενο ενδιαφέρον.

 

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα και οι έντονες αντιπαραθέσεις. Προσοχή στις διχόνοιες, στις εντάσεις και στην ανάγκη για εναντίωση.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να συζητήσεις ζητήματα με την οικογένειά σου σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Προσοχή μόνο καθώς ο υποκειμενισμός δεν θα σε βοηθήσει κάποιες στιγμές να δεις ρεαλιστικά τι θέλουν και οι άλλοι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συζητήσεις με θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά εκκρεμούν φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους καθώς έχεις τη διάθεση να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στα θέλω σου και δείξε κατανόηση καθώς αυτό θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

 

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να κλείσεις θέματα του παρελθόντος με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που επανεμφανίζονται μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον για να τονίσουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η μέρα σε καλεί να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον και να αξιολογήσεις με ψυχραιμία θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Καλό είναι να προσέξεις τη συμπεριφορά σου γιατί είναι πιθανό να γίνεις σκληρός και αδιάλλακτος επηρεάζοντας τις κοντινές σου σχέσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δυσκολίες και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, καλά θα κάνεις όμως να δείξεις επιμονή και να σκεφτείς ρεαλιστικές λύσεις ώστε να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει. Η ωριμότητα και η λογική προσέγγιση στα πράγματα θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε θετική κατεύθυνση.

 

Δεν έχεις διάθεση για συζητήσεις και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ταίρι σου. Καλό είναι να εξηγήσεις τι νιώθεις για να μην υπάρχουν προβλήματα και παρερμηνείες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το κοντινό περιβάλλον, η αποστασιοποίηση θα σε βοηθήσει για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες διεκδικώντας το καλύτερο για σένα. Το απόγευμα σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να χαλαρώσεις μαζί τους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά αυτά που θεωρείς ό,τι σου αξίζουν από τους ανωτέρους σου. Άλλωστε έχεις δείξει το τελευταίο διάστημα επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και έχεις καταφέρει με την σκληρή δουλειά να πείσεις για τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις.

 

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σας απομακρύνουν, φρόντισε να τις αποφύγεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρό δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα και διεκδικούν την προσοχή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, το πρωί απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί έντονη επιθυμία για διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δείξε προσοχή κυρίως το απόγευμα σε οικονομικά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην διαχείριση τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν κόντρες και αναστάτωση.

 

Ο πόθος για το ταίρι σου είναι έντονος, προσπάθησε μόνο να μην επιβάλλεις τα θέλω σου λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις και δεν θα διστάσεις να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή και δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, η σημερινή μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για απομόνωση. Εκφράζοντας όλα αυτά που σε προβληματίζουν και σε φοβίζουν μπορείς να ανακουφιστείς ψυχολογικά, αρκεί να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι εκκρεμότητες εργασιακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίζουν, προσοχή όμως καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να διεκπεραιώσεις τις οποίες αγγαρείες έχεις αναλάβει.

 

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με υπερβολικό τρόπο και να προβληματίσουν το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις με ψυχραιμία όλα αυτά που σε ανησυχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα επανεμφανίζονται ενισχύοντας τα συναισθήματά σου και την ανάγκη συζητήσεις για να ξέρεις τι πραγματικά θέλουν από τη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η μέρα μπορεί να σε οδηγήσει σε υψηλές προσδοκίες σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Πρόσεξε γιατί οι επιλογές σου θα είναι λανθασμένες και τελικά θα απογοητευτείς πιθανότατα με τον εαυτό σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι επαγγελματικές σου επιλογές δεν είναι ρεαλιστικές για αυτό είναι προτιμότερο σήμερα να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να σε υπονομεύουν, περιόρισε την επιστημοσύνη που δείχνεις για να μην πληγωθείς.

 

Επαγγελματικά προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να μην εκτονωθεί σε αυτό δημιουργώντας επιπλέον ζητήματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, όμως μπορεί να μην είναι ειλικρινές.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η μέρα σου δημιουργει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προχώρησε σε πιθανές αναθεωρήσεις που μπορεί να αφορούν επικοινωνιακές υποθέσεις και νομικά θέματα που σε απασχολούν και επηρεάζουν την επαγγελματική σου ζωή. Βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την καριέρα σου και είσαι έτοιμος να κάνεις τα απαραίτητα βήματα που θα την απογειώσουν.

 

Μέρα χαράς και διασκέδασης για εσένα και το ταίρι σου, μην χάσετε ευκαιρία να βγείτε να τους φίλους σας και να περάσετε όμορφες στιγμές αφήνοντας στην άκρη την καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον εκδηλώνει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα και ανοίγει νέους ορίζοντες στην προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πως εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου καθώς δεν αποκλείεται να εκτόνωσης τον εκνευρισμό με απότομο τρόπο στους γύρω σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν εδώ και καιρό και να κλείσεις συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για εσένα. Το ένστικτό σου είναι αλάθητο για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να το εμπιστευτείς.

 

Απόλαυσε τον πόθο κι άφησε τις αμφιβολίες και την καχυποψία που σε διακατέχει και που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή προσώπου από το παρελθόν πού έχει παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου και δεν είναι εύκολο να το ξεχάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, η μέρα σε βοηθάει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις στα σημεία που δεν σε ικανοποιούν. Η έντονη κοινωνικότητα σε βοηθά να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό σε βοηθά να ισορροπήσεις ζητήματα με τους συνεργάτες σου καθώς η αρμονία είναι απαραίτητη για εσένα αυτήν την περίοδο. Οι ισορροπίες που θα κρατήσεις θα βοηθήσουν και σε οικονομικά ζητήματα καθώς φαίνεται ότι ξεπερνάς τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις.

 

Η ανάγκη της συντροφικότητας είναι έντονη και η αισιοδοξία που σε διακατέχει δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία, το κέφι και το πάθος σε προσωπικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, το πρωί ενισχύει την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Το απόγευμα αυξάνει τον εκνευρισμό λόγω των ασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η καλή επικοινωνία και η κοινή δράση με τους συνεργάτες σου θα βοηθήσουν να προχωρήσετε προσθετική κατεύθυνση σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές μετακινήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για σένα.

 

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου για να απολαύσεις το έντονο πάθος και τα συναισθήματα που νιώθεις και μείνε μακριά από ζήλια και καχυποψία που θα δημιουργήσουν έντονες κόντρες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται και δημιουργεί συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς λόγω των φόβων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που σε προβληματίζουν σε καθημερινό επίπεδο. Προσοχή σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου και θα σου προκαλέσουν άγχος.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που σου δίνονται στη δουλειά για να κλείσεις υποθέσεις που έχεις αναλάβει και μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που εκφράζεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους σου.

 

Μην εγκλωβίζεσαι στην γκρίνια και σε πιθανές εμμονές που θα αναστατώσουν τη σχέση σου, φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου ζητήσει μία νέα ευκαιρία για να βρεθεί δίπλα σου.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου δίνει την δυνατότητα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Το απόγευμα σε βοηθά να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να αφοσιωθείς σε στιγμές διασκέδασης που απολαμβάνεις στο έπακρο.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Προσοχή σε κόντρες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η έντονη κυκλοθυμία σου μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές. Είναι σημαντικό να δείξεις ψύχραιμη προσέγγιση στα πράγματα για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου.

 

Νιώθεις την ανάγκη να βιώσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου καθώς αυτό σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για την πορεία της σχέσης σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η απαράμιλλη γοητεία σου θα εντυπωσιάσει όπου κι αν βρεθείς και θα κεντρίσει την προσοχή πολλών προσώπων που θα θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

WordPress PopUp Plugin