Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

0
2530

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες καταστάσεις μέσα στο χώρο της δουλειάς θα πρέπει να πάρουν τέλος. Προβλήματα με συνεργάτες, που χρονίζουν, πρέπει να λήξουν. Μεριμνήστε με σύνεση και ψυχραιμία.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο έρωτας έρχεται να σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά εσείς μάλλον δεν ακούτε καλά. Σταματήστε να σκέφτεστε τα ερωτικά σας θέματα με βάση τη λογική, γιατί αυτά τα δύο είναι ασυμβίβαστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Και ενώ η ημέρα είναι εξαιρετική, δυστυχώς κάποια οικογενειακά προβλήματα μπορεί να σας τη χαλάσουν. Είναι στο χέρι σας να μην αφήσετε τα άγχη και τις εντάσεις να σταματήσουν την ορμή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υποτίθεται ότι σήμερα οι επικοινωνίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στις αποφάσεις σας όσο και στην εξέλιξη των επιδιώξεών σας. Εσείς όμως δεν φαίνεται να έχετε και πολλή όρεξη.

ΛΕΩΝ: Οικονομικά σκαμπανεβάσματα σκιάζουν την ημέρα σας. Η ανασφάλεια και το άγχος σάς καταλαμβάνουν και τα νεύρα υπερισχύουν. Ηρεμήστε. Σύντομα θα περάσουν και το μόνο που θα σας μείνει είναι η πικρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η πλανητική συγκυρία σάς κάνει λίγο πιο συναισθηματικούς από το συνηθισμένο. Αυτό όμως θα δώσει την ευκαιρία στους αγαπημένους σας να διεκδικήσουν λίγη χαρά και τρυφερότητα από εσάς. Μην τους τη στερήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Λίγο πεσμένοι ψυχολογικά, θα αναζητήσετε τον προσωπικό σας χώρο, τόσο για να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας όσο και για να κατευνάσετε το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το κοινωνικό περιβάλλον ίσως σας δημιουργεί επιπλέον άγχη και αυτό είναι το τελευταίο που θα θέλατε σήμερα. Εχετε ανάγκη από ηρεμία, για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εργασία σάς προσφέρει την ευκαιρία να αυξήσετε λίγο τα εισοδήματά σας, αλλά και να καταξιωθείτε επαγγελματικά. Θέματα της δουλειάς θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εδώ και αρκετό καιρό ονειρεύεστε διακοπές. Σήμερα έρχεται μία αναπάντεχη ευκαιρία να κλέψετε λίγο χρόνο για ξεκούραση. Εκμεταλλευτείτε την. Νομικές υποθέσεις σε καλή εξέλιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισθησιακοί, ερωτικοί όσο ποτέ και διεκδικητικοί, θα καταφέρετε να κλέψετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει μέσα από μοναδικές ερωτικές στιγμές που θα ζήσετε μαζί.

ΙΧΘΥΕΣ: Τόσο οι αισθηματικές όσο και οι επαγγελματικές σχέσεις πέφτουν στο τραπέζι, για να λυθούν τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα.