23.7 C
Kifissia
Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου

Must read

Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ
Περίεργες συμπτώσεις στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας βάλουν σε σκέψεις για τις προθέσεις των ανθρώπων. Παρόμοιο καχύποπτο κλίμα επικρατεί και στα επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και στο τέλος θα βγείτε κερδισμένη. Το ερωτικό σας παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα, αλλά πρέπει αυτή τη φορά να λάβετε ξεκάθαρες αποφάσεις, έτσι ώστε να είστε ικανή να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλό θα είναι σήμερα να περιορίσετε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και να μην κάνετε κάποια απερίσκεπτη μεγάλη αγορά. Μία απόδραση εν όψει Σαββατοκύριακου με το ταίρι σας θα βοηθήσει σίγουρα στο να επανέλθει η σχέση σας σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Μην ξεκινήσετε διακοπές, χωρίς να έχει προηγηθεί μία εκ βάθεων κουβέντα. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται ακριβώς στο σημείο που θέλετε. Μην διστάσετε να διεκδικήσετε όσα θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα εμπόδια απομακρύνονται σταδιακά και αυτό θα φανεί αρχικά από τον επαγγελματικό τομέα, όπου θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται οι επιθυμίες σας. Αυτό σημαίνει πως ίσως θα πρέπει να δείτε πιο πρακτικά τα θέματα επενδύοντας στην έξυπνη στρατηγική σας. Απρόοπτα ερωτικά γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε νέες γνωριμίες μέσα από τις οποίες οι πλανητικές όψεις σας υπόσχονται να προκύψει κάτι διαφορετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή ημέρα θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο με την καθημερινότητά σας, η οποία χρειάζεται αλλαγές. Το ένστικτό σας θα βοηθήσει στο να βρείτε τις σωστές απαντήσεις κυρίως στο κοινωνικό κομμάτι, στο οποίο εντοπίζεται το πρόβλημα. Οι ερωτικά μόνες θα πρέπει να κινηθούν με αυτοπεποίθηση γιατί οι ιππότες δεν υπάρχουν πια. Αλλάζουν οι συνθήκες και για όσες έχουν δεσμό. Μην φοβάστε τις αλλαγές.

ΛΕΩΝ
Η ημέρα θα είναι γεμάτη από επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτό σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας και τα προβλήματά σας.  Οικονομικές εκκρεμότητες επίσης θα πρέπει να επιλυθούν. Αυτό σας δημιουργεί ένα βαρύ πρόγραμμα και δεν αποκλείεται να ακούσετε παράπονα από τη σχέση σας. Μην τα παραμελήσετε γιατί δεν θα αργήσουν να πάρουν ανάποδη τροπή τα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στη σχέση σας θα υπάρξει ένταση μόνο εάν εσείς αφήσετε τη ζήλια και την καχυποψία να εισχωρήσει στο μυαλό σας. Μην δίνετε σημασία σε σενάρια που το πιθανότερο είναι να πρόκειται για φαντασιώσεις. Μία σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σας θα λύσει όλες σας τις απορίες. Νέος κύκλος επαγγελματικός ξεκινάει πολύ ελπιδοφόρος, ο οποίος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ
Το σίγουρο είναι πως σας κατακλύζει το συναίσθημα πως χρειάζεστε μια συναισθηματική αναθεώρηση. Προσπαθήστε να εξετάσετε εάν θέλετε να παραμείνετε στο παρελθόν ή να προχωρήσετε σε ένα νέο κεφάλαιο ερωτικό με ανθρώπους που σας διεκδικούν αλλά εσείς τους απομακρύνετε. Εάν πρόσφατα χώρισαν οι δρόμοι σας κρατήστε τις αποστάσεις για να ηρεμήσετε πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονη η ημέρα η σημερινή καθώς νιώθετε μεγάλη ζωντάνια και έτοιμη να κατακτήσετε τα πάντα. Μην πείτε κανένα όχι σε κοινωνικές προτάσεις. Βγείτε και διασκεδάστε. Γνωρίστε κόσμο και δεν αποκλείεται κάπου εκεί να υπάρχει αυτός που περιμένετε. Οικογενειακά θέματα ίσως σας χαλάσουν τη διάθεση προς στιγμήν, αλλά θα κρατήσετε την ψυχραιμία σας και θα ασχοληθείτε από αύριο με αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά έξοδα και υποχρεώσεις σας ταλαιπωρούν και ίσως τη σημερινή ημέρα νιώθετε πιο ευέξαπτοι από κάθε άλλη φορά. Να σκέφτεστε πως η τύχη είναι με το μέρος σας και σύντομα οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν. Το καλό είναι πως στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες αλλάζουν ραγδαία. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα φέρουν στη ζωή σας μία προοπτική δέσμευσης μεγάλης διάρκειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έντονη είναι η ανασφάλεια που σας διακατέχει τη σημερινή ημέρα κυρίως σε συναισθηματικά θέματα. Ίσως δεν νιώθετε ούτε ασφάλεια μέσα στη σχέση. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν ισχύει για αυτό αφήστε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Είναι μία φιλόδοξη ημέρα για τα επαγγελματικά σας, τα οποία θα γνωρίσουν ακόμα μεγαλύτερη άνθιση μέσω μιας κοινωνικής σας συναναστροφής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μικρές αναβολές θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, κάτι που θα σας αγχώσει, αλλά και θα σας δημιουργήσει την ανασφάλεια ότι υπάρχουν λάθη και παραλείψεις από την πλευρά σας. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα και όλα θα διορθωθούν. Καινούρια άτομα θα σας πλησιάσουν και εσείς πρέπει να είστε δεκτική σε νέες προτάσεις, όχι όμως χωρίς σκέψη. Ένα ερωτικό συμβάν θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η λογική θα σας χρησιμεύσει σήμερα, καθώς η κακή σας διάθεση δεν σας αφήνει να δείτε τα γεγονότα καθαρά. Θέλετε να ξεφύγετε από τα δύσκολα της ημέρας, αλλά θα πρέπει να μην αναβάλετε άλλο τις υποχρεώσεις σας, γιατί θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ανθρώπου έχει παγώσει και αυτό έχει να κάνει με τη δική σας συμπεριφορά που τον μπερδεύει τον άνθρωπο. Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε.

Πηγή: Ζώδια σήμερα myastro.gr

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article