Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου

0
269

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Η διαίσθηση θα είναι παραπλανητική, στην περίπτωση που χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις οι σκέψεις θα πρέπει να στηρίζονται στη λογική. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συζητήσεις οικονομικές ή προσωπικές, τα λόγια θα είναι μπερδεμένα, ίσως να μην υπάρχει ειλικρίνεια.

 

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, εύνοια θα υπάρξει σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης. Σοβαρός και βάσιμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι ώριμες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια δεν αποκλείεται να μιλήσουν για το θέμα της δέσμευσης, όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα είναι σε θέση να εστιάσουν στη μελλοντική εξέλιξη και στην αποκατάσταση.

 

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Κριό, άνοιγμα θα υπάρξει για μία νέα αρχή τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή. Εύνοια θα έχουν οι νέες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι αυθόρμητες και ελκυστικές, στις προσεγγίσεις τα λόγια που θα ακουστούν θα δώσουν το άνοιγμα για να προχωρήσουν οι επαφές και να καταλήξουν σε έναρξη σχέσης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, ανάγκη για κυριαρχία και κατάκτηση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων, οι πρωτοβουλίες θα είναι σκεπτόμενες θα έχουν την προοπτική θετικής εξέλιξης.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Δία δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις προσεγγίσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή και να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Το απόγευμα μπορεί να προκαλέσει ανατρεπτικά γεγονότα και εκνευρισμό που θα επηρεάσουν την σχέση σου, είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Προσπάθησε να κρατήσεις ήρεμη προσέγγιση στα πράγματα και ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς πιθανή αναστάτωση που μπορεί να προκύψει από αιφνιδιαστικά γεγονότα να οδηγήσουν στο να γίνεις συγκρουσιακός και εξαιρετικά νευρικός. Είναι σημαντικό να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως πρέπει να κοιμηθείς.

 

Μπορεί να αναστατωθείς από ζητήματα που θα προκύψουν στη σχέση σου όμως είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία ώστε να αποφύγεις την ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται αιφνιδιαστικά για να αλλάξει τα δεδομένα και να σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα ασχοληθείς με ζητήματα της οικογένειας που έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα και το βράδυ σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει τις προηγούμενες μέρες.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει λόγω διαφωνιών με τους ανωτέρους σου. Τακτοποίησε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια.

 

Η ανάγκη να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου σε οδηγεί στο να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για δύο που θα σας χαλαρώσει. Το συναίσθημα κυριαρχεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις γαλήνη και ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον για να απολαύσεις στιγμές μαζί τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Το απόγευμα σου δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις υποθέσεις σε σχέση με το εμπόριο μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με ζητήματα εμπορίου και επικοινωνίας σε απασχολούν σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Οφείλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό στις διαπραγματεύσεις καθώς αυτό θα οδηγήσει στα μέγιστα αποτελέσματα για εσένα.

 

Προσπάθησε να εκφράσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τη σχέση να ανανεωθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σου ανεβάσουν το κέφι και θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο εξωστρεφείς από ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, σήμερα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Το απόγευμα και το βράδυ μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που θα σε προβληματίσουν και θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανασφάλεια.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο, όμως είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δεις ρεαλιστικά πως μπορείς να διαχειριστείς την όποια κατάσταση σε προβληματίζει. Προσοχή σε περιττά έξοδα που θα ανατρέψουν τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σου.

 

Προσπάθησε να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικό γεγονός που θα επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ανατροπές μπορεί να σε φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα που σε αναστατώνουν και σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να γίνεις πιο κοινωνικός και επικοινωνιακός. Το απόγευμα μπορεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση καθώς νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή, προσοχή σε περιττά ξεσπάσματα.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι περιορίζεσαι και καταπιέζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή, κάτι που σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και την ανάγκη να αντιδράσεις σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου. Προσοχή γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσεις, όμως ο παρορμητισμός σου θα έχει δημιουργήσει ήδη προβλήματα.

 

Μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν εντάσεις με το ταίρι σου και θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο παρορμητισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε νέα γνωριμία και να βάλει εμπόδια στις όποιες εξελίξεις, αυτό πρέπει να το θυμάστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, σήμερα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και οδηγεί σε συναισθηματικά ξεσπάσματα θα προβληματίσουν το περιβάλλον σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς στην καθημερινότητα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Ανατροπές μπορεί να υπάρχουν στα σχέδιά σου που θα σε απογοητεύσουν, προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις ώριμα και ρεαλιστικά πώς πρέπει να προσεγγίσεις τα πράγματα.

 

Αηδιαστικά γεγονότα θα είναι αρκετά έντονα και θα αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή χαλώντας είναι έντονα ρομαντική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται ξαφνικά στη ζωή σου, προσπάθησε να μην λύσεις πιθανές διαφορές μαζί του καθώς ο εκνευρισμός θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, έχεις έντονα την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα καθώς σε ευχαριστεί να εκφράζει σκέψεις και απόψεις που σε προβληματίζουν. Το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα την καχυποψία και μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες που θα σε στεναχωρήσουν.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Πιθανό είναι να υπάρξουν ανατροπές επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις λόγω αποκαλύψεων που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με χαμηλούς τόνους τις οποίες καταστάσεις καθώς μόνο έτσι θα αντιληφθείς γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς.

 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές σε σχέδια που έχεις με το ταίρι σου, προσπάθησε να λειτουργήσεις ψύχραιμα και ήρεμα για να μην υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχεται ξαφνικά νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό, παράλληλα θα εξάψει τη φαντασία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες στο επαγγελματικό περιβάλλον κινείσαι. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα σχέδιά σου και να σου δημιουργήσει εκνευρισμό που πρέπει να χαλιναγωγήσεις.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Πιθανό είναι να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές όταν σε αναστατώσουν, όμως πρέπει να δείξεις την απαιτούμενη ωριμότητα για να έχεις καλύτερη προσέγγιση την οποία κατάσταση σε προβληματίσει.

 

Προσπάθησε να μην εκτονώσεις τη νευρικότητα που υπάρχει μέσα σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων στο ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται αιφνιδιαστικά νέο πρόσωπο αλλάζει ριζικά την προσωπική σου εικόνα στο ευρύτερο περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, νιώθεις έτοιμος να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας καθώς θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Το απόγευμα μπορεί να φέρει ξαφνικά στην επιφάνεια ζητήματα της καθημερινότητας που ανατρέπουν τα σχέδιά σου.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Η καθημερινότητα έχει αυξημένες υποχρεώσεις που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς. Δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σου δημιουργήσει έντονη νευρικότητα.

 

Η ένταση κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα αλλάξουν τα σχέδια σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σε αναστατώσει σε ότι αφορά τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το απόγευμα αλλάζει τα δεδομένα ξαφνικά και δημιουργεί έντονη αναστάτωση και καχυποψία για τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Αλλαγές μπορεί να υπάρχουν σε οικονομικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, είναι στο χέρι σου όμως να πετύχεις αυτά που θέλεις αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και το ένστικτό σου που μπορεί να δώσει ξαφνικές ιδέες άκρως ενδιαφέρουσες.

 

Η ζήλια και η καχυποψία μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή, είναι απαραίτητο να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική νέα γνωριμία έρχεται να απογειώσει το καρδιοχτύπι και να δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και πώς να περάσεις όμορφα μαζί τους. Το απόγευμα μπορεί να φέρει αναστάτωση που θα δημιουργήσει ένταση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ξαφνικές κόντρες μπορεί να υπάρχουν σε επίπεδο συνεργασιών που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στην επαγγελματική σου πορεία. Προσπάθησε να μην αντιπαρατεθείς με έντονο τρόπο με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις.

 

Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και να υπάρξει σφοδρή σύγκρουση με το ταίρι σου θα λειτουργήσει αποσταθεροποιητικά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου, η αναστάτωση και η αστάθεια που προκαλούν σε προβληματίζει.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, το πιθανότερο είναι να αυξηθούν σημαντικά οι υποχρεώσεις καθημερινότητα, κάτι που είναι αρκετό για να σε αγχώσει. Από το απόγευμα και μετά έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα εργασιακής φύσεως που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερα εκνευρισμό καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει. Επικεντρώσου στο να δώσεις λύσεις και άφησε στην άκρη πιθανές εντάσεις με συναδέλφους που θα έχουν κόστος και στην ψυχολογία σου.

 

Η κούραση από τις πολλές υποχρεώσεις μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου, φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να μην υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, πρόσεξε γιατί η ένταση που νιώθεις δεν σε αφήνει να είσαι άνετος και απελευθερωμένος.