16.6 C
Kifissia
Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19 Μαΐου

Must read

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα υπάρχει δυνατότητα για καινούργια αρχή κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική πορεία και την εξέλιξη των αισθηματικών σχέσεων. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις που θα προκύψουν από εσωτερικά ερωτήματα. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ισορροπία και στην εξασφάλιση, ενδεχομένως να αλλάξει η διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων.

 

Άνοιγμα θα προκύψει για αγοραπωλησίες, οι χρηματικές συναλλαγές θα πορευτούν ομαλά χωρίς εμπόδια, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Βελτιώνονται οι σχέσεις αισθηματικής φύσης, τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να δώσουν λύσεις, να κάνουν μία νέα αρχή.

 

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην αυτοσυγκράτηση και στην εσωτερική πειθαρχία. Ώριμες θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν, οι βλέψεις θα είναι συγκεκριμένες και εφικτές.

 

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, περιέργεια, διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι επιδιώξεις θα πρέπει να είναι οργανωμένες και μεθοδικές, προσοχή στην ανυπομονησία και στη βιασύνη. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης και της αποφασιστικότητας, οι χαρακτήρες που εύκολα διχάζονται θα χρειαστούν χρόνο για να μπορέσουν να κατασταλάξουν και να δώσουν τελικές απαντήσεις.

 

Στις συζητήσεις και στις επαφές καλό θα είναι να μην υπάρξει πίεση, το στρεσάρισμα θα φέρει αρνητικά αποτελέσματα. Σε κοινωνικό επίπεδο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, οι επαφές που θα προκύψουν θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε αισθηματικά.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, οι αντιπαραθέσεις με φιλικά πρόσωπα μπορεί να πάρω διάσταση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός για να μην οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα. Ο συναισθηματισμός μετά το μεσημέρι κάνει την εμφάνιση του και στρέφεται στην οικογένεια για να βρεις θαλπωρή και ασφάλεια.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις συνεργασίες σου και στο περιβάλλον που κινείσαι επαγγελματικά καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς για ότι θεωρείς ότι μπορεί να σε οδηγήσει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου. Να θυμάσαι ότι η ευελιξία θα σε βοηθήσει να βρεις ευκολότερους δρόμους.

 

Η αδιαλλαξία δεν θα βοηθήσει να πετύχετε τους κοινούς στόχους με το ταίρι σου, άφησε τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν και δεν θα χάσεις. Ο αδέσμευτος νεύρα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν επιτρέπουν να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου και να δεις πως θα προσελκύσεις το κατάλληλο άτομο για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η ανάγκη για επικοινωνία κυριαρχεί σήμερα και είναι αυτή που σε οδηγεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις να διαχειριστείς πιθανή αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσει καθώς θα χαλάσει τη διάθεσή σου και θα δυσκολέψει τις επαφές με τους γύρω σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να είναι έντονες καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στον υδροχόο δεν αφήνει περιθώρια για να δεις με θετική μάτια πιθανές προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν. Το άγχος δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και να σε καταβάλλει επηρεάζοντας τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

 

Νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σκέφτεσαι, όμως η νευρικότητα και η ανάγκη επιβολής μπορεί να οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα. Ο αδέσμευτος μην επιτρέψεις στον εκνευρισμό και στην απολυτότητα να κυριαρχήσουν σε πιθανές επαφές με νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, στροφή τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες κάνεις μετά το μεσημέρι καθώς είναι σημαντικό για εσένα για να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα στο περιβάλλον που κινείσαι. Δείξε προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις άκαμπτος και αυτό να δημιουργήσει ένταση και προστριβές.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις σήμερα σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται ότι θέλεις να κλείσεις ζητήματα που πιθανά σε αγχώνουν. Σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν και να δώσουν νέα προοπτική που θα σε ανακουφίσει και σε ψυχολογικό επίπεδο.

 

Απόλαυσε το πάθος που υπάρχει στη σχέση σου και μην επιτρέψεις σε φόβους και ανασφάλειες να κυριαρχήσουν δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που θα σε οδηγήσει στο να αλλάξεις ριζικά την κοσμοθεωρία σου και να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, από το μεσημέρι και μετά βγαίνεις από την κατήφεια και την εσωστρέφεια και αυτό βοηθά να γίνεις περισσότερο κοινωνικός, να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Ο υποκειμενισμός μπορεί να σε επηρεάσει και να δημιουργήσει παρεξηγήσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και απόλυτος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις σε επιχειρηματικό επίπεδο. Τα πρόσωπα που καλείσαι να συνεργαστείς και να συμφωνήσεις θα δούμε έναν δύσκολο διαπραγματευτή απέναντί τους που δεν θα διστάσει να σηκώσει ανάστημα και να διεκδικήσει το καλύτερο για αυτόν.

 

Οι ανασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να κυριαρχήσουν καθώς νιώθεις ότι δεν έχεις τον έλεγχο της σχέσης σου και αυτός επηρεάζει αρνητικά. Ο αδέσμευτος δεν φαίνεται να είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του καθώς οι φοβίες σου σε εμποδίζουν να σκεφτείς ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, επικεντρώνεσαι σε καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Αυτό δεν σε βοηθά να δεις την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και μπορεί να οδηγήσει σε κατήφεια και κυκλοθυμία που πρέπει να ελέγξεις. Βρες την ισορροπία της ψυχής σου μέσα από την τέχνη.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Κόντρες και σκληρές συμπεριφορές μπορεί να υπάρξουν σήμερα με τους συνεργάτες σου καθώς η σύνοδος του Άρη και του Κρόνου στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. Δείξε προσοχή και εγκράτεια σε πιθανούς ανταγωνισμούς και απολυτότητα αν θέλεις πραγματικά να συνεχίσεις επαγγελματικά με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

 

Μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα απογειώνουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που κάνουν δυναμική επανεμφάνιση στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, οι φιλικές σχέσεις είναι αυτές που σου δίνουν χαρά και ανάσα από τις δυσκολίες της περιόδου και η επικοινωνία με πρόσωπα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα λειτουργεί ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Οι πρωτότυπες ιδέες μπορεί να οδηγήσουν σε κοινά σχέδια που σε συναρπάζουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι πολλές υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που έχει αναλάβει φαίνεται να σε κουράζουν και να επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που σε διέπει δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη. Καλά θα κάνεις να δείξεις αποφασιστικότητα για να διεκπεραιώσεις ζητήματα και να μην επιτρέψεις τη διάθεσή σου να επηρεαστεί.

 

Η έντονη ανεξαρτησία και η ανάγκη να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα και προστριβές στη σχέση σου, φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να εντυπωσιαστείς από φιλικό πρόσωπο που εκδηλώνει άμεσα τα συναισθήματά του για εσένα.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η προσωπική σου ζωή είναι αυτή που σου προκαλεί την ανάγκη να δημιουργήσεις και να εκδηλώσεις με άμεσο τρόπο ταλέντα και επιδιώξεις που μπορεί να έχεις. Το κοινωνικό προφίλ είναι κάτι που σε απασχολεί και μπορεί να σου δημιουργεί ένταση, φρόντισε να μην αντιπαρατεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αναλαμβάνεις αρκετά σε επαγγελματικό επίπεδο και αυτό μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος. Δείξε την μεθοδική σκέψη και δράση που σε διέπει και είναι βέβαιο ότι θα βγεις κερδισμένος από τις όποιες προσπάθειες καταβάλεις. Μείνε μακριά από αδιάλλακτες συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις τίποτα.

 

Νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που το οφείλεις στο ταίρι σου καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά και να νιώσεις ασφάλεια μαζί του. Ο αδέσμευτος φρόντισε να εκμεταλλευτεί τις πιθανές προτάσεις και επικοινωνία που μπορεί να έχεις με νέα πρόσωπα καθώς θα σου δώσουν μεγάλη χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η αισιοδοξία απογειώνει τη διάθεσή σου και νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Οι δυσκολίες της περιόδου δεν σε εμποδίζουν να κάνεις όνειρα και να επιδιώξεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που σου γεμίζουν χαρά και κέφι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ένταση και οι συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο δεν φαίνεται να σε πτοούν, πρέπει όμως να σε προβληματίζουν. Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στις επιδιώξεις σου και να υπάρξουν πρόσωπα που θα δράσουν υπόγεια εις βάρος σου, κάτι που θα επηρεάσει σημαντικά σε ψυχολογικό επίπεδο.

 

Η ζωντάνια και η θετική σου σκέψη λειτουργούν ανακουφιστικά στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που θέλουν να δηλώσουν παρών στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, είμαι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την ανασφάλεια που νιώθεις καθώς αυτή σε οδηγεί σε νευρικότητα που θα εκτονώσεις στους γύρω σου. Η ρεαλιστική σκέψη και δράση θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να δεις τα πράγματα λογικά αφήνοντας το συναισθηματισμό και τους φόβους στην άκρη.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Εκμεταλλεύσου το έντονο ένστικτο που σε διέπει για να σε καθοδηγήσει σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να ασχοληθείς. Το εμπόριο και η επικοινωνία αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό για εσένα καθώς εκεί μπορεί να εξελιχθείς και να πετύχεις σημαντικά πράγματα.

 

Νιώθεις πρωτόγνωρα συναισθήματα για το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που θα σε οδηγήσει να ασκήσεις έλεγχο. Πρόσεξε γιατί η αντίδραση θα είναι έντονη και δικαιολογημένη ως ένα βαθμό. Ο αδέσμευτος δεν νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό σου και δεν επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η ανάγκη να αρέσεις και να είσαι αποδεκτός μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέζεις αυτά που νιώθεις και θέλεις. Φρόντισε να περιορίσεις την ανασφάλεια που πιθανά να κάνει την εμφάνισή της και να βρεις την θετική διάθεση που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Άλλωστε δεν συνηθίζεται να μην πιστεύεις στον εαυτό σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπαίνεις σε σκληρές διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται να μην είσαι διατεθειμένος να παραχωρήσεις ότι θεωρείς ότι δεν πρέπει. Κλείσε λογαριασμούς και εκκρεμότητες καθώς η αποφασιστικότητα στον συγκεκριμένο τομέα θα σε βοηθήσει να πατήσεις και πάλι σταθερά στα πόδια σου.

 

Δώσε τον απαιτούμενο χρόνο στο ταίρι σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις διάθεση και να βρεις πραγματικά τον εαυτό σου μέσα από την σχέση. Ο αδέσμευτος η ανάγκη να έχεις ένα σύντροφο δίπλα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα πρόσωπα που δεν καλύπτουν απόλυτα αυτό που θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, σήμερα μπορεί να γίνεις σκληρός και απόλυτος ενοχλώντας τα πρόσωπα και το περιβάλλον του κινείσαι. Ο εγωισμός και η αδιαλλαξία δεν είναι καλοί σύμβουλοι και θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου γι’ αυτό προσπάθησε να τα μετριάσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μία αποφασιστικότητα που δείχνεις στις συνεργασίες σου μπορεί να εκδηλωθεί με δημιουργικό τρόπο κάνοντας αργά και σταθερά βήματα προς μία κατεύθυνση που τα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο παρορμητισμός και η διάθεση να επιβληθείς θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

 

Οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου λόγω της επιθυμίας να επιβληθείς μόνο αρνητικές προεκτάσεις θα έχουν στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και να δείξεις κατανόηση. Ο αδέσμευτος μπορεί να αποτρέψεις νέο πρόσωπο από το να εκδηλώσει τα συναισθήματά του γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύες, το κέφι και η δημιουργικότητα είναι στα ύψη καθώς φαίνεται να νιώθεις χαρούμενος και αισιόδοξος για την προσωπική σου πορεία. Σε αυτό βοήθα και η έντονη κοινωνικότητα καθώς δεν θα χάσεις ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα όπου περνάς καλά και δημιουργούν ευχάριστη ατμόσφαιρα στη ζωή σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος μπορεί να λυθούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και να μην εγκλωβιστείς στην κυκλοθυμία και στην ανασφάλεια που μπορεί να σου προκαλούν. Η δημιουργικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο για να νιώσεις ότι μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα στην καριέρα σου.

 

Το ταίρι σου παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί την ευχάριστη διάθεση και την ανάγκη για απόλαυση που εκδηλώνεις μέσω των συναισθημάτων σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και απογειώνει την ψυχολογία σου.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article