Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 06 Οκτωβρίου

0
1859

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Η ψυχολογία και η διάθεσή σας δεν είναι για πολλά πολλά σήμερα. Θα αναζητήσετε ως εκ τούτου τον προσωπικό σας χώρο για να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να στηριχθείτε στους φίλους σας για ό,τι προκύψει σήμερα, αλλά και για να μοιραστείτε τη χαρά σας, αφού σήμερα πρόκειται να σας συμβεί κάτι πολύ καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιτέλους, οι προσπάθειες και οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται από ανωτέρους και συνεργάτες. Παίρνετε ικανοποίηση, μια και αυτό σημαίνει ότι αυξάνονται τα εισοδήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χωρίς συντονισμό και αποπροσανατολισμένοι από τις καθημερινές υποχρεώσεις, αισθάνεστε κουρασμένοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Υπομονή, έρχονται καλύτερες μέρες.

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει κάτι που να το επιθυμήσετε και να μη γίνει. Οι συνθήκες ευνοούν όσους από εσάς είστε αποφασισμένοι να πάρετε τα ρίσκα σας στη δουλειά, στα οικονομικά, αλλά και στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο, καθώς τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται να ξεκαθαρίσουν μαζί σας παλαιούς λογαριασμούς.

ΖΥΓΟΣ: Ζητήματα υγείας, δικά σας ή προσφιλών σας ατόμων, σας στεναχωρούν, τη στιγμή που διάφορα οικογενειακά ζητήματα αναστατώνουν την καθημερινότητά σας. Δείξτε ψυχραιμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προβλήματα στην οικογένεια, αναστάτωση στο γάμο, κρίσεις στις σχέσεις κάνουν την καθημερινότητά σας να φαίνεται «βουνό». Καλείστε να πάρετε αποφάσεις και ίσως δεν είστε έτοιμοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήματα του σπιτιού και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται να σας προβληματίσουν. Μπορεί να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε ή να επιδιορθώσετε το σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καλές σας επικοινωνιακές ικανότητες θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση στην οποία θα βρεθείτε σήμερα. Φροντίστε οι οδηγίες σας να είναι σαφείς προς τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά σας και οι τρόποι να τα διαχειριστείτε καλύτερα θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας. Νέοι πόροι και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα αυξάνουν τα εισοδήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εντονα συναισθήματα, έντονος ερωτισμός, ενώ με ένταση εισέρχονται μέσα σας οι εμπειρίες και τα γεγονότα. Αν εξακολουθήσετε να παίρνετε τόσο προσωπικά τα πάντα, θα εκπλαγείτε δυσάρεστα.