19.4 C
Kifissia
Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου

Must read

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Ζυγό, ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, για συζητήσεις και για συναναστροφές. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ισορροπία, στην ειρηνική συνύπαρξη, τα χαρακτηριστικά θα είναι διπλωματία, αισιοδοξία, συγκαταβατικός τρόπος σκέψης. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να προχωρήσουν οι συνεργασίες ομαλά, αποδοτικό αποτέλεσμα θα έχουν οι συλλογικές προσπάθειες.

 

Σε θέματα οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών. Ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι επενδυτικός και προνοητικός, καλό θα είναι να μην μπούνε σε κίνδυνο χρηματικά ποσά που αποκτήθηκαν με κόπο. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειές τους, θα χρειαστεί οργάνωση και μεθοδικότητα.

 

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τα ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια και προβληματισμό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, φεύγει η άρνηση και το εγωιστικό πείσμα. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών, οι κοινωνικές επαφές και οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε προσωπικό επίπεδο.

 

Αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για αποκατάσταση και ειρηνική συνύπαρξη, δεν αποκλείεται κάποιοι να προχωρήσουν στο θέμα της συγκατοίκησης. Βελτιώνονται οι σχέσεις, τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αμοιβαιότητα και στην αλληλοϋποστήριξη.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η μέρα είναι κατάλληλη για να αφήσεις πίσω ότι σε προβληματίζει και να προσπαθήσεις να χαρείς τις στιγμές. Έλα σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θέλεις να δεις και φρόντισε να απολαύσεις στιγμές πνευματικών αναζητήσεων που μπορεί να σε χαλαρώσουν στον απόλυτο βαθμό.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

 

Αξιοποίησε την ημέρα για να προωθήσεις θέματα διαφήμισης και επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει και να χαράξεις την μελλοντική πορεία που σου ταιριάζει. Ιδανική είναι η μέρα και για επίλυση νομικών ζητημάτων που μπορεί να λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου καθώς τα αφήνεις πίσω σου.

 

Αφήνεις πίσω τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να σε ταλαιπωρεί σε αυτές τις μέρες. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στο ταίρι σου για να περάσετε μοναδικά βλέποντας το κοινό σας μέλλον με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον και να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, μην επιστρέψεις σε πιθανές ανασφάλειες να κυριαρχήσουν καθώς θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη νευρικότητα. Οι σχέσεις με τους γύρω σου και κυρίως με φιλικά πρόσωπα μπορεί να διαταραχθούν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αφήσεις στην άκρη την αδιαλλαξία που θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά αν δείξεις αποφασιστικότητα και βούληση για να υπάρξουν οι απαραίτητες ισορροπίες. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις καθώς θα ανοίξουν μπροστά σου νέους επαγγελματικούς δρόμους.

 

Μην επιτρέψεις στην ένταση της ημέρας να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αισιοδοξία και το πάθος που αποπνέει λειτουργούν σαν μαγνήτης για νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου και να σε κερδίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Δίδυμε, η ανασφάλεια αυξάνεται καθώς φόβοι και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια χαλώντας στη διάθεσή σου. Αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να σε βάλουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου, πρόσεχε γιατί οι συγκρούσεις θα φέρουν στην επιφάνεια σκληρές αλήθειες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε αιφνιδιαστικές προτάσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα καθώς μπορούν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα για εσένα. Να θυμάσαι ότι οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να είσαι επικεντρωμένος στο στόχο σου για αυτό είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις.

 

Απόλαυσε ένα βράδυ έντονο πάθος και ρομαντισμού με το ταίρι σου μακριά από αντιπαραθέσεις και προστριβές που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου δημιουργώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα και νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω της συμπεριφοράς σου θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα σε οδηγήσουν σε οριακές καταστάσεις. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ένταση που επικρατεί στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να δονήσει για τα καλά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οποίες καταστάσεις έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό να κυριαρχήσεις έναντι των φόβων σου και να δεις με ψύχραιμη μάτια ποια είναι η αντικειμενική πραγματικότητα.

 

Αποστασιοποιείσαι από το ταίρι σου λόγο έντονων προβληματισμών που έχεις όμως αυτό δεν είναι ηλίθιοι για μία ισορροπημένη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα γνωριμία και στα συναισθήματά σου καθώς η απογοήτευση κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, η καλή παρέα που σου προσφέρουν τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθά να ξεφύγεις από τις οποίες δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζεις και να νιώσεις ευχάριστα και αισιοδοξία μαζί τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο μπορούν να παίξουν και φίλοι που σε γεμίζουν χαρά με την παρουσία τους στη ζωή σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται σε εμπορικό επίπεδο καθώς μπορείς να πρωταγωνιστείς σε συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό για εσένα να έχεις και τα κατάλληλα οικονομικά οφέλη και αυτό μπορείς να το πετύχεις καθώς δείχνεις με την ευφυΐα και την προσαρμοστικότητα σου ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις.

 

Προχωράτε μαζί με το σύντροφό σου και αυτό το κοινό πλαίσιο που έχετε θέσει στη σχέση σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσετε υπέροχες στιγμές ο ένας με τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία ή πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που επιστρέφει και πάλι για να σου τονίσει ότι ενδιαφέρεται για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, αφιέρωσε χρόνο με πρόσωπα της οικογένειας που μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητικός και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Η κατανόηση και η ενσυναίσθηση θα λειτουργήσουν ευεργετικά και θα δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε την ημέρα για να επαναπροσδιορίσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να δρομολογήσεις με διαφορετικό τρόπο πιθανά δεδομένα που δεν σου κάνουν. Η ενσυναίσθηση και η διαίσθηση θα λειτουργήσουν υπέρ σου για αυτό άφησε την κυκλοθυμία στην άκρη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

 

Δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου τον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα βοηθήσει να ξεπεράσετε πιθανές εντάσεις που μπορεί να έχουν προβληματίσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και θα αγγίξει με τα συναισθήματά του.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η μέρα ενισχύει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου. Οι εμμονές κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος. Προσοχή σε υπερβολές που θα σε εκθέσουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η καθημερινότητα είναι φορτική καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα όμως τα λάθη είναι πιθανά αφού δεν έχεις αντικειμενικό κριτήριο στα πράγματα. Εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις μπορείς να δημιουργήσεις σημαντικά προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον.

 

Αξιοποίησε τη σημερινή ημέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη αυταπάτες και προβληματισμούς που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου, προσοχή γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα πληγωθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, έντονα συναισθήματα και αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα μονοπωλούν την ημέρα. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να εκδηλώσεις ότι νιώθει σε βαθύτερο επίπεδο και να αλλάξεις ριζικά σχέσεις που μπορεί να σε είχαν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές συναλλαγές και επικοινωνιακές συμφωνίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς το ένστικτό σου παραμένει αλάνθαστος κριτής και σου δείχνει το δρόμο. Φρόντισε να αξιοποιήσεις και οικονομικά τις οποίες συνεργασίες καθώς η περίσταση σε ευνοεί.

 

Εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και ευαισθησίες το ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξει ειλικρίνεια και τρυφερότητα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις ριζικά τρόπο σκέψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας στη ζωή σου αλλάζοντας τα δεδομένα με δραματικό τρόπο. Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα από το περιβάλλον σου, φρόντισε να μην είσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Θέλεις να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα όμως πιθανό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να αποφύγεις πιθανές συμφωνίες και συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

 

Ο αισθησιασμός λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου εκφράζοντας έντονα συναισθήματα και ανησυχίες που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία από την δουλειά που θα σε αναστατώσει και θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η ένταση που νιώθεις μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνικές συμπεριφορές και υπερβολές που θα απογοητεύσουν τους γύρω σου. Πρόσεξε την διάθεσή σου σε δημόσιους χώρους καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς λόγω της νευρικότητας που σε διακατέχει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Τα προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τους ανώτερους σου καθώς φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις σε επιμέρους θέματα. Άφησε τις υπερβολές και την επιθετικότητα στην άκρη γιατί χάνεις το δίκιο σου.

 

Η περίεργη συμπεριφορά σου θα προβληματίσει έντονα το ταίρι σου και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε πρόσωπο που έρχεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον καθώς νιώθεις απογοήτευση και ανασφάλεια για τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, δίνεις την εικόνα ενός ανθρώπου που είναι ευτυχισμένος και αισιόδοξος και αυτό καταφέρνεις να δημιουργήσεις και στο περιβάλλον που κινείσαι. Τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα σε απασχολούν έντονα και μπορείς να συζητάς ώρες με επίκεντρο τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις και που μπορούν να σε ταξιδέψουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι επαγγελματικές του κινήσεις μπορεί να επικεντρώνονται σε πρόσωπα από το εξωτερικό που έχουν σημαντικές προτάσεις για εσένα. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις και δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων γιατί είναι αυτή που τελικά μπορεί να σε καθοδηγήσει με άκρως θετικό τρόπο.

 

Απόλαυσε στιγμές χαράς και πάθους με το ταίρι σου που θα εκτοξεύσουν τη σχέση στα ύψη και θα ανανεώσουν την ατμόσφαιρα με καθοριστικό τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία από την δουλειά που θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σου.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, οι φόβοι και οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα θα ενοχλήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Νιώθεις ότι δεν μπορείς να χειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους με τον τρόπο που θέλεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις μεταξύ σας. Προσπαθώντας να επιβάλεις τα θέλω σου μπορεί να ξεφύγεις, φρόντισε να το αποφύγεις για να επιτυχείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει από επίσχεση καθώς κινείται μεταξύ απαισιοδοξίας και ανασφάλειας και αυτό επηρεάζει το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η απόμακρη στάση σου θα αποτρέψει νέο πρόσωπο να σε προσεγγίσει και να δείξει τα συναισθήματά του.

 

 

 

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Ζυγό, ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνικές επαφές, για συζητήσεις και για συναναστροφές. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην ισορροπία, στην ειρηνική συνύπαρξη, τα χαρακτηριστικά θα είναι διπλωματία, αισιοδοξία, συγκαταβατικός τρόπος σκέψης. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να προχωρήσουν οι συνεργασίες ομαλά, αποδοτικό αποτέλεσμα θα έχουν οι συλλογικές προσπάθειες.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article