23.4 C
Kifissia
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

Must read

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στον Λέοντα καιθα υπάρξει ανάγκη στα ζώδια για αυτοπροβολή εξουσία και κατάκτηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση και δυναμισμός. Οι ηγετικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, ο τρόπος που θα χειριστούν τις καταστάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενος και όχι παρορμητικός. Ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκδικήσεις και προσεγγίσεις, κερδισμένοι θα βγουν οι δυναμικοί χαρακτήρες.

Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν, οι φιλόδοξοι θα μπορέσουν να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ξεκούραση και χαλάρωση, έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση στην ψυχαγωγία και στην εσωτερική ισορροπία. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, θα δοθεί δυνατότητα για αλλαγή δεδομένων.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλυπτικά γεγονότα σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, θα ακουστούν λόγια που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Έκπληξη θα προκαλέσουν οι εξομολογήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο και να βοηθήσουν στη συναισθηματική ισορροπία. 

Οι παθιασμένοι και κτητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, προσοχή στις σκηνές ζήλιας, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφισβήτηση και στην αμφιβολία. Ένταση θα έχει ο συναισθηματικός κόσμος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία τάση προς το κρυφό και το μυστήριο, ενδεχομένως κάποιοι να θελήσουν να κρύψουν τη σχέση που διατηρούν.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί την ανάγκη να κινηθείς δυναμικά σε όλα τα επίπεδα, προσοχή καθώς η επιθετικότητα μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές. Το μεσημέρι ενισχύει την ανάγκη για να επιβληθείς με πλάγιους τρόπους το επαγγελματικό περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να επιβάλεις στο τέλος σου βρίσκοντας αντίθετες απόψεις. Παράλληλα πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανό να κινούνται υπόγεια κάτι που είναι αρκετό για να δημιουργήσει εντάσεις.

Η ανάγκη εξουσίας μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά θέματα που θα προκύψουν με το ταίρι σου, οφείλεις να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς λογικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ένταση που σε διακατέχει δεν σου επιτρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και αρμονία πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια διεκδικώντας περισσότερη προσοχή από τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα. Το πρωί σε βοηθά να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το κοντινό σου περιβάλλον που θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα έχουν ιδανικό αποτέλεσμα για εσένα που μπορείς να δεις και οικονομικά οφέλη από αυτές που θα είναι ικανοποιητικά. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η θετική σκέψη και η κατανόηση που δείχνεις στις ανάγκες των άλλων.

Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σχέση καθώς με ευκολία μπορείς να εκφράσει συναισθήματα και ανάγκες και θα γίνουν κατανοητές από το τεστ. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που μπορούν να καλύψουν τη διάθεση για διασκέδαση και επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, είναι πιθανό να επιδιώξεις να απομονωθείς μακριά από όλους λόγω των αναμνήσεων που μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου. Το πρωί σε βοηθά να ισορροπήσεις και να βρεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να ξεπεράσεις ότι σε έχει τραυματίσει στο παρελθόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Μπορείς να κλείσεις με ιδανικό τρόπο εκκρεμότητες του παρελθόντος που πιθανά σε απασχολούν έντονα στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να εναρμόνισεις λογική και ευαισθησία και να δρομολογήσεις τις όποιες λύσεις αντιλαμβανόμενος και τα θέλω των άλλων ώστε να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

Ο συναισθηματισμός εκφράζεται στη σχέση σου με αρμονία και αυτό είναι κάτι που θα απολαύσεις το έπαθλο το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιδιώξουν την επιστροφή τους και πάλι στη ζωή σου, γεγονός είναι ότι νιώθεις πιο έτοιμος από ποτέ για να αντιμετωπίσεις μία τέτοια συνθήκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και το άγχος στην επαγγελματική σου ζωή. Το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού σε συνεργασίες και προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Έχεις την ικανότητα να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Φρόντισε λοιπόν να μην αφήσεις τον εκνευρισμό και τις προσωπικές σου ανασφάλειες να οδηγήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν δυσάρεστα την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Η αδιαλλαξία και η ανάγκη να εξουσιάζεις το ταίρι σου θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις κατώτερα συναισθήματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα είναι εύκολο να φλερτάρεις και να παίξεις σε αισθηματικό επίπεδο καθώς υπάρχει κούραση και υπερένταση από τις δυσκολίες της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς σημαντικά σε θέματα επιμόρφωσης ζητήματα που προέρχονται από το εξωτερικό. Το μεσημέρι μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και απαισιοδοξία που πρέπει να χαλιναγωγήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα αμελής σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως αυτό όμως είναι κάτι που θα σου στοιχίσει για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Προσπάθησε να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες στην άκρη που σε βάζουν σε παράλογες σκέψεις και παιχνίδια μυαλού.

Εμμονές και κατήφεια μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου, προσπάθησε να μην αφήσεις τίποτα να επηρεάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο, οι πληγές που όμως μπορεί να μην σου επιτρέψουν να είσαι χαλαρός ώστε να χαρείς τις στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε οικονομικά θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το μεσημέρι ενισχύει την αναστάτωση και δημιουργεί έντονες ανασφάλειες και καχυποψία που πρέπει να ελέγξει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Ένταση και συγκρουσιακές διαθέσεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να έχεις καθώς φαίνεται να διαφωνείς με τον τρόπο που οι άλλοι τις χειρίζονται και συμπεριφέρονται απέναντί σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες για να αποφύγεις ρήξεις που θα έχουν κόστος και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Δεν αποκλείεται να συγκρουστείς σε έντονα με το ταίρι σου καθώς οι αμφιβολίες και η ζήλια που σε διακατέχουν θα σε οδηγήσουν οι σφοδρές αντιπαραθέσεις, ρίξει τους τόνους για να αποφύγεις δύσκολες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι φόβοι σου είναι έντονη και αυτό λειτουργεί αρνητικά για να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν. Το μεσημέρι ενισχύει τις αμφιβολίες και αυτό είναι αρκετό για να οδηγηθείς πιθανά σε αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Η ένταση που υπάρχει στις συνεργασίες σου θα σε προβληματίσει καθώς σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και αμφιβολίες. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν υπόγειες κινήσεις που έρχονται στην επιφάνεια, προσπάθησε να τις διαχειριστείς έξυπνα και ψύχραιμα για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν αποκλείεται να δεχτείς επιθέσεις από το ταίρι σου που καλά θα κάνεις να αποφύγεις κρατώντας ήρεμη στάση διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εριστική διάθεση απέναντί σου θα λειτουργήσει αρνητικά ώστε να προχωρήσεις σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον λόγω άγχους και αυξημένων υποχρεώσεων. Το ενισχύει εμμονές και ανασφάλειες εντείνοντας τη νευρικότητα ακόμα περισσότερο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αυξημένο άγχος και υπερένταση. Προσπάθησε κατά τη διάρκεια της ημέρας να μην μπεις σε περίεργα παιχνίδια με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις στον εργασιακό χώρο.

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνεις αποφεύγοντας να ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε αυτό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς στην κοινωνικότητα και σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να νιώθεις κουρασμένος και νευρικός από τις πολλές υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα αυξάνει την ανάγκη και την επιθυμία να δραστηριοποιηθείς σε καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το μεσημέρι μπορεί να οδηγήσει σε έντονες ανασφάλειες που θα επηρεάσουν την προσωπική ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Μπορείς να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν να προχωρήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιδιώξεις και σχέδια που έχει στην καριέρα σου. Αυτό όμως που οφείλεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τους φόβους και τις ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις αχρείαστες για εσένα.

Μην αφήνεις τις αμφιβολίες που νιώθεις να επηρεάσουν την σχέση σου, αφέσου στο πάθος και στον αισθησιασμό για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα δείξουν ενδιαφέρον τους για εσένα, οι ανασφάλειές σου όμως δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τον θαυμασμό τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Το μεσημέρι μπορεί να σε οδηγήσει σε επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα το οικείο περιβάλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Ένταση μπορεί να υπάρξει στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι αυξάνει τη νευρικότητα λόγω των αμφιβολιών και του καταπιεσμένου θυμού που κρύβεις μέσα σου. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην καταφύγεις σε χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που θα ενοχλήσουν τους ανωτέρους.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις χαλαρές και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον, προσπάθησε να αποφύγεις επιβλητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή προκαλώντας παράλληλα υπερένταση. Το μεσημέρι φέρνει στην επιφάνεια φόβους του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάσουν την καλή σου διάθεση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Η ένταση μπορεί να επηρεάσει σημαντικά εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς δεν αποκλείεται να νοιώσεις πρόσωπα που συνομιλείς λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου καθώς μόνο με καθαρή σκέψη θα μπορέσεις να αντιδράσεις με επιτυχία.

Προσπάθησε να μην γίνεις σκληρός και δηκτικός με το ταίρι σου λόγω απωθημένων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και σε επηρεάζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, άφησα στην άκρη φόβους που επηρεάζουν τον τρόπο που κινείσαι και εκφράζεσαι.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η επικοινωνία μαζί τους σε απογειώνει. Το πρωί ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και λειτουργεί ιδανικά σε εμπορικές συμφωνίες ή πιθανές συναλλαγές που μπορεί να έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά – Αισθηματικά

Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε εμπορικά θέματα ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία καθώς μπορείς να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα για εσένα σε όλα τα επίπεδα. Το οικονομικό σκέλος θα παίξει σημαντικό ρόλο αφού μπορείς να εξασφαλίσεις για τον εαυτό σου το καλύτερο δυνατό.

Το κέφι και η ανάγκη για διασκέδαση οδηγούν σε μοναδικές στιγμές όπου τα συναισθήματα ρέουν με ευκολία και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα απογειώσει τις ευαισθησίες και θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article