23.4 C
Kifissia
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα Ζώδια σήμερα Κυριακή 24 Απριλίου

Must read

Ζώδια: Νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου, το τέλος και η αρχή που αλλάζει για πάντα το πεπρωμένο των 12 ζωδίων…

 

Το μήνυμα της έκλειψης Ηλίου «Να βλέπεις ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε έναν κόκκο άμμου και τον ουρανό σ’ ένα αγριολούλουδο.Να κρατάς το άπειρο μες στην παλάμη σου  και την αιωνιότητα σε μια στιγμή»

William Blake, 1803

  • Μία ξεχωριστή Νέα Σελήνη και μερική έκλειψη Ηλίου στις 10ο μοίρες του Ταύρου (ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη) ξεκινάει έναν καινούργιο κύκλο γεγονότων και μεγάλων αλλαγών.
  • Το φαινόμενο της έκλειψης σε σύνοδο με τον Ουρανό, πλανήτη των επαναστάσεων και των απρόσμενων αλλαγών και ανατροπών, προκαλεί και αναταράσσει την οικονομική ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα, όπως τη γνωρίζαμε, και γίνεται ένα ορμητικό ποτάμι αλλαγών και επαναστάσεων.
  • Από τώρα και έως το 2026, όπου ο Ουρανός θα έχει ολοκληρώσει την επανάστασή του στον γήινο Ταύρο, θα δούμε τον κόσμο, τη φύση, τη Γη και τα αγαθά της, τις πηγές ενέργειας και πλούτου, τη διατροφική αλυσίδα, την καλλιέργεια και αξιοποίηση της γης, τα χρήματα και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να αλλάζουν.
  • Νέες μορφές οικονομίας και διακίνησης αγαθών όπως τα χρήματα σε ψηφιακή μορφή και άλλες μορφές που ακόμα δεν φανταζόμαστε. Θα χρειαστεί να αξιοποιηθεί η δύναμη του νερού και να ανακαλυφθεί ο θαλάσσιος πλούτος.
  • Η επιρροή των εκλείψεων έχει ξεκινήσει από τις 15 Απριλίου και φτάνει έως το τέλος Μαΐου. Θα υπάρξουν έντονα μετεωρολογικά και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, αναταραχή στη Γη, με επίκεντρο τις ημέρες κοντά στις 30 Απριλίου.
  • Τα σοσιαλιστικά κόμματα και η πολιτική σκηνή, όπως υπήρχε, θα αλλάξουν μέσα από επαναστάσεις και ανατροπές. Ενας σημαντικός ηγέτης πλήττεται. Ο θεσμός της βασιλείας πιθανόν στη Μ. Βρετανία θα πάρει νέα μορφή – από τώρα και έως το τέλος του 2022 οι εκλείψεις επηρεάζουν τη θέση της Ελισάβετ.

-Οι πιο ερωτικές και δημιουργικές μέρες, γεμάτες έμπνευση και ρομαντισμό: 26-28 Απριλίου και 30 Απρίλη.

-Η πιο απατηλή μέρα-κίνδυνος λάθος επιλογών στις 29 Απριλίου.

-Η ρομαντική ενέργεια της Αφροδίτης στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Δία και τον Ποσειδώνα ενώνει την καρδιά του κόσμου με την αληθινή πηγή της ζωής, την ΑΓΑΠΗ και την πίστη σε κάτι ανώτερο.

  • Ολα τα ζώδια, όποια επιθυμία κι αν έχουν, για να πετύχουν πρέπει να ακολουθήσουν την καρδιά τους και την έμπνευση. Με την οργάνωση ενός σχεδίου -που ναι μεν έχει όραμα, στηρίζεται όμως στην πραγματικότητα και στις αναγκαίες, ακόμα και αιφνίδιες αλλαγές- που πρέπει να τολμήσουμε.

Ζώδια – Οι προβλέψεις

Κριός

Ενας ρομαντικός έρωτας βάζει φωτιά στα όνειρά σας

Κι όμως αυτή η έκλειψη μπορεί να σας προκαλεί ανασφάλεια αλλά σας κινητοποιεί να διεκδικήσετε, να προετοιμάσετε και να σχεδιάσετε την κατάκτηση μίας σημαντικής επιθυμίας σας. Μην αποκαλύπτετε ακόμα τα σχέδιά σας και δείτε τους οιωνούς και τις αλλαγές που γίνονται στην οικονομική και περιουσιακή σας κατάσταση.

Ταύρος

Χαρείτε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας

Ο Ηλιος στο δικό σας ζώδιο συναντά τη Σελήνη και πραγματοποιούν μαζί μερική έκλειψη Ηλίου με επιρροή μηνών. Οσοι έχετε γενέθλια 28 Απριλίου-2 Μαΐου θα ζήσετε μία ριζική αλλαγή στη ζωή σας, όλοι θα νιώσετε έναν άνεμο δυνατών αλλαγών και αναθεώρηση στόχων, ξυπνάνε οι δικές σας επιθυμίες και αλλάζουν τα δεδομένα στην επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή, ο κύκλος των γνωριμιών σας κρύβει ευκαιρίες ή έναν ρομαντικό έρωτα.

Δίδυμοι

Προσέξτε τα μυστικά και σε ποιους τα εμπιστεύεστε

Προετοιμάστε ένα σημαντικό σχέδιό σας αλλά προσέξτε να το κρατήσετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και παρασκηνιακές ενέργειες. Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο κυβερνήτης από τις 30 Απρίλη μεταφέρει όλες τις πληροφορίες, τα μηνύματα που κρύβονταν για καιρό. Ο τομέας της καριέρας αλλά και των κοινωνικών εκδηλώσεων πρωταγωνιστεί και σας δίνει ευκαιρίες προβολής ή μια μοναδική ρομαντική συνάντηση με τον έρωτα.

Καρκίνος

Φίλοι και σημαντικές γνωριμίες αλλάζουν τα δεδομένα

Η συλλογική δουλειά και οι οικονομικοί στόχοι θα περάσουν από αλλαγές που θα πρέπει να εξισορροπήσετε σκεπτόμενοι το κοινό συμφέρον, οι φίλοι και ο ευρύτερος κύκλος των γνωριμιών σας θα σας βοηθήσουν μόνο αν σεβαστείτε και τις δικές τους επιθυμίες, τα μελλοντικά σχέδια, ταξίδια, νομικές υποθέσεις και συμφωνίες ευνοούνται και κάπου εκεί ο έρωτας σας περιμένει.

Λέων

Οι επαγγελματικοί σας στόχοι αλλάζουν ριζικά

Η μερική έκλειψη Ηλίου επηρεάζει πάντα και για μεγάλο χρονικό διάστημα ειδικά όσους έχετε γενέθλια στο τέλος Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου. Ο τομέας της καριέρας, της κοινωνικής αναγνώρισης και φήμης θα περάσει από ριζικές αλλαγές. Μυστικά συναισθήματα για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο δυναμώνουν τις ευαισθησίες και τους πόθους σας. Προσέξτε λάθος χειρισμούς σε οικονομικά ζητήματα.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε μεγάλες αλλαγές

Η καθημερινότητά σας και η εργασία σας σας έχουν κουράσει και είστε έτοιμοι να αλλάξετε συνήθειες και να ανανεώσετε τις εργασιακές συνθήκες της ζωής σας, υιοθετείτε έναν νέο τρόπο ζωής και πολλοί ανανεώνεστε μέσα από ένα μεγάλο ταξίδι ή ένα νέο σημαντικό κύκλο γνωριμιών και γνώσης. Μια μακροχρόνια σχέση περνάει στο επόμενο βήμα!

Ζυγός

Ενας επαγγελματικός-οικονομικός στόχος σάς αφυπνίζει

Μία όμορφη σχέση μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σας και να σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε στο επαγγελματικό περιβάλλον. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε μυστικά συναισθήματα αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, την εφορία ή κοινών συμφερόντων.

Σκορπιός

Στο επίκεντρο της ενέργειας της έκλειψης οι μακροχρόνιες σχέσεις

Σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται κάτω από τη δυνατή επιρροή των αλλαγών που απαιτεί η έκλειψη Ηλίου, πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και ανάγκες της οικογένειάς σας αλλά και των σημαντικών συνεργατών, αλλιώς μία σχέση ή συνεργασία θα ολοκληρωθεί για να δώσει χώρο σε κάτι καινούργιο, η δημιουργία, η χαρά και ο έρωτας σας ανεβάζουν στον ουρανό.

Τοξότης

Ανανέωση και ριζικές αλλαγές στην εργασία

Είστε φύση ελεύθερη και χρειάζεστε αέρα και χώρο και στον τομέα της εργασίας και των εργασιακών σχέσεων. Ακολουθείτε ένα πιο εναλλακτικό κομμάτι στη δουλειά σας υιοθετώντας ένα καινοτόμο πρόγραμμα και νέες τεχνολογίες ή μία επαναστατική ιδέα. Φροντίστε θέματα υγείας για να ανανεώσετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Ο χώρος του σπιτιού και η οικογένεια σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Ενας δυνατός κεραυνοβόλος έρωτας φέρνει τα πάνω – κάτω

Η έκλειψη τονίζει δυνατά συναισθήματα έρωτα και δημιουργίας. Με έναν απρόσμενο τρόπο ένα πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας και θα την αλλάξει. Οσοι επιθυμείτε ένα παιδί τώρα μπορεί να έρθει. Η δημιουργία, η τέχνη και η διασκέδαση πρωταγωνιστούν στη ζωή σας και σας απελευθερώνουν, μηνύματα, συναντήσεις και συζητήσεις κρύβουν ευκαιρίες και έντονη δράση.

Υδροχόος

Η έκλειψη αναστατώνει κι αλλάζει ριζικά τη ζωή σας

Η μερική έκλειψη Ηλίου σε σύνοδο με τον δικό σας πλανήτη φέρνει ριζικές αλλαγές στον τομέα των οικογενειακών σχέσεων ή του σπιτιού, ακόμα και της χώρας διαμονής σας. Είστε έτοιμοι να τα αλλάξετε όλα. Επαναστατείτε και ανανεώνετε τη ζωή σας. Από τις 30 Απριλίου ο Ερμής φέρνει πολλά φλερτ και ερωτικά μπερδέματα.

Ιχθύες

Δημιουργικές αλλαγές στην καθημερινότητα και έντονη εξωστρέφεια

Ο τομέας της επικοινωνίας, η δύναμη και το ταλέντο σας να είστε με τους γύρω σας, κρύβει αναγκαστικές αλλαγές και ευκαιρίες. Θα πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί και πιο εξωστρεφείς για να αντιμετωπίσετε νέα εργασιακά δεδομένα και νέες σχέσεις. Προσέξτε μηνύματα, συζητήσεις αλλά και διαδρομές και μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως. Γοητεύετε και προκαλείτε την προσοχή όλων.

 

Από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Instagram Mari_Yiova Fb Mari Giova – Astrology and Feng Shui

 

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article