Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 08 Οκτωβρίου

0
221

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό για εσάς και θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τους κυριότερους από τους στόχους σας σε όλα τα επίπεδα. Θα είστε σε θέση να προλάβετε κάθε αναποδιά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και σας δίνει ευκαιρίες να ανάπτυξη. Ο Αρης μπορεί να μην ελέγχει την καταναλωτική σας μανία, σας δίνει όμως ενέργεια για να δουλέψετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με προσπάθεια και σκληρή δουλειά, οι ανώτεροί σας θα εντυπωσιαστούν και δεν γίνεται να μην αναγνωρίσουν τη συμβολή σας και τις ικανότητές σας. Οικονομική σταθερότητα με ανοδικές τάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες αλλάζουν και μαζί τους και εσείς, καθώς και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Ο ενθουσιασμός από την επιρροή του Αρη είναι μεγάλος.

ΛΕΩΝ: Οι πλανήτες ευνοούν αυτούς που δίνουν όλη την ενέργειά τους στην επίτευξη των στόχων τους. Αν είστε από αυτούς, μόνο επιτυχίες θα απολαύσετε αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας και εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε και να ελιχθείτε ως προς την αντιμετώπισή τους. Μην αντιδράσετε πριν ολοκληρωθούν.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις σταθεροποιούνται και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την επικοινωνία με το ταίρι σας, αλλά και να αποφασίσετε από κοινού τα επόμενα βήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πλανήτες προκαλούν χάος στις οικογενειακές σας σχέσεις και εσείς καλείστε να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία προκειμένου να αντιμετωπίσετε την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντικά εξελικτικά βήματα στον εργασιακό τομέα θα επιτρέψουν την αναγνώριση των δεξιοτήτων σας από τους ανωτέρους σας, με την ανάλογη επιβράβευση φυσικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα οικογενειακά προβλήματα είναι αυτά που μονοπωλούν την προσοχή σας. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση αποξένωσης με τον σύντροφό σας, τη στιγμή που η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι κάτω του μετρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν και οι ελεύθεροι επαγγελματίες αυτό το διάστημα βάλλονται, ωστόσο θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι σχέσεις με ανωτέρους και συναδέλφους δεν είναι καλές. Διαφωνίες, ανταγωνιστική διάθεση και κακή ψυχολογία εντείνουν το ήδη βεβαρημένο κλίμα.