Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 05 Νοεμβρίου

0
1569

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Η ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Το ταίρι σας θα τη θυμάται αυτή τη μέρα για καιρό. Ο Αρης και πάλι σας προσέχει και σας δίνει δύναμη, ενέργεια και θετικότητα για να αντιμετωπίσετε σχεδόν τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις πάσης φύσεως υπό αμφισβήτηση. Μια συνεργασία δεν πηγαίνει όσο καλά θα θέλατε. Μια σχέση επίσης ίσως πρέπει να τελειώσει οριστικά και αυτό θα σας στεναχωρήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Hρθε η ώρα να ενεργοποιηθείτε σε θέματα υγείας αλλά και ο καιρός να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στα θέματα του οργανισμού σας και της καλής σας φυσικής κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα ολοκαίνουριο ξεκίνημα, είτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν είτε με κάποιο καινούργιο. Το ζήτημα είναι να θέσετε γερές βάσεις.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή επιτυχία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και θα αποτελέσει την έναρξη μιας μακροχρόνιας συνεργασίας, που θα δείξει τα πρώτα αποτελέσματα από τον Σεπτέμβριο και μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σημαντικό να αποφύγετε σήμερα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, είτε γιατί φοβάστε είτε γιατί η παρόρμησή σας δεν σας αφήνει να έχετε ορθή κρίση.

ΖΥΓΟΣ:  Αναπληρώστε τις ζημιές που έγιναν στα επαγγελματικά και φροντίστε να αποκαταστήσετε τα χαμένα. Οι συνεργασίες θα πάνε καλά, αν δεν αφήσετε τα απωθημένα σας να σταθούν εμπόδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φετινές διακοπές θα φέρουν ευχάριστες και ευπρόσδεκτες εκπλήξεις. Να είστε σε ετοιμότητα για ό,τι προκύψει. Εξοπλιστείτε με τη γνωστή σας γοητεία και τολμήστε, δεν βλάπτει καθόλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαιτείται συντηρητική διαχείριση των εσόδων και αποφυγή των εξόδων που ξέρετε ότι μπορεί να σας κοστίσουν μακροπρόθεσμα. Φροντίστε τις υποχρεώσεις σας και όλα θα πάνε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλά τα αποτελέσματα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, θα σας δώσουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, ώστε να βρείτε δύναμη να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που κρύβει αυτός ο τομέας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να αποφύγετε να είστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας, όσο κι αν σας εκνευρίζουν. Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για οτιδήποτε συμβαίνει, κυρίως στη δουλειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά τις αλλαγές που σας έχουν επιβληθεί από τις καταστάσεις και αποδεχθείτε ό,τι δεν γίνεται να αλλάξετε. Πορευθείτε με αυτά που έχετε και μη ζητάτε θαύματα.