18.9 C
Kifissia
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

Must read

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ταύρο, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στο πώς μπορούν να σταθεροποιηθούν οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι επαφές. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, ανάγκη θα εκδηλωθεί για κατοχύρωση, ισορροπία και εξασφάλιση. Ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των ρίσκων, για να γίνουν εγχειρήματα θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος.

 

Εκνευρισμό θα προκαλέσουν τα σκαμπανεβάσματα οι κυκλοθυμίες και οι αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Στις συζητήσεις για να υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή καλό θα είναι να αποφευχθεί το πείσμα και η προσκόλληση στις προσωπικές απόψεις. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της αποκατάστασης.

 

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές. Δεν θα λείψουν τα επικοινωνιακά ανοίγματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν είτε σε κοινωνικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Οι συνεργασίες θα εξελιχθούν ομαλά και δημιουργικά, βελτιώνονται οι εργασιακές σχέσεις. Σκεπτόμενες και ώριμες θα είναι οι αποφάσεις που θα παρθούν, θα έχουν τη δυνατότητα να υλοποιηθούν οι βλέψεις.

 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία και στην προσκόλληση. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά ποσά.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η ανησυχία που σε διακατέχει μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με το περιβάλλον σου και να δημιουργηθούν κόντρες λόγω των ανασφαλειών σου. Μετά το μεσημέρι η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και οδηγεί σε απαισιόδοξες σκέψεις που θα επηρεάσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις συνεργασίες σου όμως νιώθεις ανασφάλεια και αυτό σε οδηγεί σε συγκρουσιακές συμπεριφορές. Φρόντισε να ξεφύγεις από ότι σου δημιουργεί αμφιβολίες για τους γύρω σου καθώς δεν σου επιτρέπει να σκεφτείς λογικά και επηρεάζει αρνητικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις.

 

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείτε και να νιώσεις απογοήτευση για το αποτέλεσμα της συζήτησης. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν έχεις διάθεση να μιλήσεις με νέα πρόσωπα που μπορεί να ενδιαφέρονται για εσένα καθώς η κατήφεια κυριαρχεί.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να λύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι ότι εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα βρεις δίπλα σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και θα σε γεμίσουν με ζεστασιά και αγάπη.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπορείς να εναρμονίσεις διαίσθηση και λογική και να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Υποθέσεις που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν μπορούν να αξιολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δοθούν λύσεις που θα είναι ανακουφιστικές.

 

Επικεντρώσου σε ότι αφορά τη σχέση σου και κλείσε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από παλιότερα καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργούν προβλήματα σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος δεν αποκλείεται καθώς αυτό είναι που θα δώσει οριστικές λύσεις σε καταστάσεις που είναι ακόμα ανοιχτές.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, αξιοποίησε το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας για να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Από το απόγευμα και μετά μπορείς να απολαύσεις τη διασκέδαση και τη χαρά.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η αποφασιστικότητα που μπορεί να δείξεις στην επαγγελματική σου ζωή δεν θα μείνει απαρατήρητη καθώς έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται καθώς θα λειτουργήσουν άκρως ευνοϊκά για εσένα.

 

Η σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση σου δημιουργεί εντονότερα συναισθήματα από ποτέ και εντείνει το αίσθημα της ασφάλειας τόσο σε σένα όσο και στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα καθώς εντυπωσιάζεις με την ωριμότητα και τη γενναιοδωρία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, μπορείς να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι είναι αυτό που αποζητάς σε επίπεδο κοινωνικής καταξίωσης καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κατασταλάξεις σε ότι αφορά την εικόνα σου. Βρες την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και μπορεί να κρατάς μέσα σου σε πρόσωπα που είναι πρωταγωνιστικά στη ζωή σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η διάθεση να κλείσει η ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο θα οδηγήσει στο να αντιμετωπίσεις πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Η διαίσθηση και η ωριμότητα που σε διακρίνει μπορούν να σε καθοδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή λύση που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο.

 

Σου δίνεται η δυνατότητα να λήξεις θέματα με το ταίρι σας που μπορεί να εκκρεμούν από καιρό και να επηρεάζουν τη σχέση σας δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή καθώς νιώθεις καχυποψία για τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και αυτό εκδηλώνεται άμεσα με τη συμπεριφορά σου. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που πιθανά θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Σκέψου έξυπνα και μην επιτρέψει στην ένταση να κυριαρχήσει καθώς δεν θα σε βοηθήσει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και θα χειροτερέψει τη θέση σου.

 

Δείξε διάθεση για να αφεθείς στο πάθος και την έντονη ενέργεια που αναπτύσσεται με εσένα και το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν επιτρέπουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο αισθηματικό παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν το περιβάλλον που κινείσαι και θα σου δώσουν την ευχέρεια να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τις προσωπικές του επιδιώξεις. Από το απόγευμα και μετά απολαμβάνεις την καλή παρέα, το καλό φαγητό, τους λίγους και καλούς φίλους που σε καταλαβαίνουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν θα διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα απογειώσουν τις συνεργασίες σου καθώς έχεις έντονο ένστικτο και την εύνοια με το μέρος σου. Η δημιουργικότητα και η γενναιοδωρία σου αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες σου που το πιθανότερο είναι να νιώθουν τυχεροί που βρίσκονται δίπλα σου αυτές τις στιγμές.

 

Το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλεια και αυτό είναι κάτι που εκτιμάς ιδιαίτερα καθώς επιδιώκεις να έχεις σταθερότητα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το πάθος, παράλληλα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια πορεία.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε εκνευρίζουν, φρόντισε όμως να μην λειτουργείς εμμονικά και εκδηλώνεις έντονη διάθεση κριτικής που θα φορτίσει αρνητικά την ατμόσφαιρα. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και μην επιτρέπεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε την ημέρα για να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις καθώς παρ’ όλες τις ανασφάλειες και τις εμμονές η τύχη είναι με το μέρος σου. Παράλληλα όμως μην μπεις σε διαδικασία υπερβολών και εξόδων που θα αποσταθεροποιήσουν τον προϋπολογισμό σου καθώς αργά ή γρήγορα οι φόβοι θα επανέλθουν.

 

Σοβαρές συζητήσεις μπορεί να προκύψουν σήμερα με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα μέσα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσει με την ωριμότητα που δείχνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να δημιουργούν πρόβλημα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Είναι γεγονός ότι μπορείς να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που σε προβληματίζουν και να λύσεις τις οποίες παρεξηγήσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι πολλές και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς δημιουργείται άγχος που δεν είναι εύκολο να αποβάλλεις. Μπορείς να εκφράσεις πιθανές απαιτήσεις που έχεις στο εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να πετύχεις πολύ καλές συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου.

 

Οι λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου είναι εύκολο να ξεπεραστούν αρκεί να δείξεις κατανόηση και διάθεση για συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σε συναρπάσει με τον τρόπο σκέψης που έχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, μην επιτρέψεις στο άγχος της ημέρας να σε κυριεύσει και να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Εν μέσω πολλών υποχρεώσεων μπορείς να περάσεις όμορφα και να βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις όλα αυτά που κουβαλάς μέσα σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Το ένστικτό σου σε βοηθά να πάρεις τις σωστές επαγγελματικές αποφάσεις καθώς ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να επιτύχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις για τις οικονομικές σου απολαβές και μπορεί να υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά σε οικονομικούς στόχους που έχεις.

 

Το πάθος δεν λείπει από τη σχέση και αυτό είναι αρκετό για σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τους φόβους και την σκληρότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα έρθει στη ζωή σου για να δημιουργήσει πληθώρα συναισθημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, οικογενειακά ζητήματα μπορεί να προκύψουν σήμερα όμως έχεις τη διάθεση να δώσεις άμεσα λύσεις καθώς η ανάγκη να συζητήσεις και να ξεφύγεις από ότι μπορεί να σε ταλαιπωρήσει κυριαρχεί. Τα συναισθήματα είναι έντονα και σου δίνουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τα οικεία πρόσωπα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν καθώς ξέρεις τι ζητάς και πώς μπορείς να το πετύχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για εργασία μέσα από το σπίτι που μπορεί να είναι άκρως συμφέρουσες για αυτό μην αποκλείεις καμία δυνατότητα που σου δίνεται.

 

Μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου και να υπάρξουν συζητήσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η οικειότητα θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε νέα γνωριμία καθώς νιώθεις ότι μπορεί να σου δώσει ζεστασιά και τρυφερότητα με την παρουσία της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, η μέρα δημιουργεί έντονα την ανάγκη να διασκεδάσεις, να χαρείς, να δημιουργήσεις, να νιώσεις σαν παιδί. Αυτή σου η διάθεση μπορεί να σε φέρει κοντά σε παρέες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά!

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικά σχέδια που να σε θορυβήσουν και να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βρεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να πάρεις πρωτοβουλίες και να βρεις τις απαραίτητες λύσεις.

 

Ο αισθησιασμός και το πάθος μπορούν να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσουν υπέροχες στιγμές για δύο που θα απολαύσετε με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο από το παρελθόν, προσοχή γιατί η ανάγκη να επιβληθείς θα οδηγήσει σε απότομες και εγωιστικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προσπαθώντας να επιβάλεις απόψεις και επιθυμίες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και θα σου στοιχίσουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η προσπάθεια να πάρεις πρωτοβουλίες και να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα και καυγάδες καθώς η επιθετική σου στάση δεν θα αρέσει σε κανέναν. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στους επαγγελματικούς στόχους που έχεις και όχι στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι.

 

Υπάρχει έντονη εσωτερική σύγκρουση για την προσωπική σου ζωή καθώς δεν είναι εύκολο να κατασταλάξεις τι ακριβώς θέλεις από το ταίρι σου και τι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, όμως καλά θα κάνεις να μην γίνεσαι επιθετικός και εριστικός γιατί αυτό θα ενοχλήσει έντονα.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article