23.9 C
Kifissia
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022

Τα Ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

Must read

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα σχέδια και τα πλάνα. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική εξέλιξη, προνοητικότητα θα έχουν οι ενέργειες.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα είναι σε θέση να συζητήσουν για το μέλλον τους, δεν αποκλείεται να δοθούν υποσχέσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να τηρηθούν. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συνέπεια και ορθολογισμός, οριοθετημένος θα είναι ο ρομαντισμός, οι αποφάσεις θα στηρίζονται στη λογική.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή στρώνει το έδαφος για συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση. Οι συζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις όχι μόνο αισθηματικής φύσης αλλά και επαγγελματικής.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες εξιδανικεύσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ίσως να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα στα ζευγάρια, θα πρέπει να οριοθετηθεί η καχυποψία. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν αμφισβητήσεις θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, τα συμπεράσματα καλό θα είναι να μην είναι βιαστικά. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευχάριστες στιγμές στο οικογενειακό πεδίο. Το απόγευμα απογειώνει το ρομαντισμό και δημιουργεί το κατάλληλο στη σκηνικό για να απολαύσεις με το ταίρι σου ένα άκρως τρυφερό βράδυ.

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συζητήσεις οικονομικής φύσεως καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε γνωρίσουν και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στο εισόδημά σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις πιθανή κυκλοθυμία που δεν θα σου επιτρέψει να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σε καλεί για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο θέματα επιμόρφωσης και ταξιδιών που μπορεί να είχες αφήσει στην άκρη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν που μπορεί να δημιουργούν άγχος και αμφιβολίες. Αξιοποίησε την έντονη διαίσθηση και τη διορατικότητα που έχεις καθώς θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις ποια είναι η καλύτερη δυνατή λύση για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να επανεξετάσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως. Προσοχή καθώς η κατήφεια και η ανασφάλεια κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου εν γένει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για συνεργασίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Μπορείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να πάρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Αρκεί να αντιληφθείς ότι πρέπει να μετριάσεις πιθανές απαιτήσεις που μπορεί να σε οδηγούν σε υπερβολικές συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν χαρά. Γοητεύεις με τη λάμψη και την αποφασιστικότητά σου και δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε κοινούς στόχους που έχεις με φίλους σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανές ευκαιρίες που έρχονται ξαφνικά στην επαγγελματική σου ζωή σου δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να κάνεις πραγματικότητα στόχους και όνειρα που έχεις. Αξιοποίησε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου που θα βοηθήσουν να εξελίξεις σημαντικά τις συνεργασίες σου οδηγώντας τες σε ένα θετικό μονοπάτι.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που σε αιφνιδιάζουν με την παρουσία τους και ανακοινώνουν βαθύτερα συναισθήματα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις ότι νιώθεις καθώς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς καθώς δεν αποκλείεται με λίγη προσπάθεια να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να εξελιχθούν άκρως κερδοφόρα για εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που θα αλλάξουν τα δεδομένα των μελλοντικών σου στόχων και της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. Αξιοποίησε τις στιγμές καθώς προβλέπεται να περάσεις μοναδικά και να πάρεις πολλά από αυτά. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά σε εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε υποθέσεις που μπορεί να είναι εξαιρετικά κερδοφόρος για εσένα. Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά για να στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές επαφές και προσκλήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στην ψυχολογία σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς καθώς αυτές οι επαφές μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και στα επαγγελματικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Οι προτάσεις αυτές μπορεί να φέρουν σημαντικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, άκουσε τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς σε φέρνει σε επαφή αιφνιδιαστικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η διασκέδαση και οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν και δημιουργούν το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει σε οδηγεί σε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς ενστικτωδώς αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κινηθείς και ποιες επιλογές να κάνεις. Αντιμετώπισε τις οποίες προκλήσεις με αισιοδοξία καθώς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από ανασφάλειες επικεντρώνοντας την προσοχή σου στον επαγγελματικό δρόμο που έχει να σου προσφέρει πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται να σε αναστατώσουν δημιουργώντας άγχος και ανασφάλεια. Οι δικοί σου άνθρωποι θα καταφέρουν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να νιώσεις ότι πατάς σταθερά στα πόδια σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που έχεις οικονομικού χαρακτήρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς το γεγονός ότι εκκρεμούν σου δημιουργεί αναστάτωση. Πιθανές είναι οι συζητήσεις στη δουλειά που θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις, δεν αποκλείονται τα θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες και ξαφνικές προσκλήσεις που θα απογειώσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Αξιοποίησε νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες που επιδιώκεις. Οι προτάσεις για συνεργασίες θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα σου δώσουν δύναμη για να προχωρήσεις στις όποιες επιδιώξεις έχεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σε βοηθά να αλλάξεις τα δεδομένα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά με οικογενειακά πρόσωπα καθώς αυτό θα βοηθήσει να ξεφύγεις από το άγχος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσει σημαντικά σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει με βάση την διαίσθηση και την δημιουργικότητά σου. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που σε ενδιαφέρουν, αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να της επανεξέτασης.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο φιλικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να απομακρυνθείς από φιλικά πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που έχεις ανάγκη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σου είναι πιθανό να ανταμειφθούν καθώς οι ανώτεροί σου αντιλαμβάνονται αυτά που προσφέρεις. Μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές με πίστη και δυναμισμό, καθώς ξέρεις τι αξίζεις και ποιες είναι οι δυνατότητές σου. Άδραξε την ευκαιρία σε πιθανές οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article