26 C
Kifissia
Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Απριλίου

Must read

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, θα υπάρξει ανάγκη για ισορροπία, για ξεκούραση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στα υλικά αποκτήματα, στην απόλαυση, γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να χαλαρώσει και να ανανεώσει. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα, θερμές θα είναι οι εκδηλώσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις και υποσχέσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να τηρηθούν. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει το άνοιγμα για συναναστροφές και καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο τα βήματα θα είναι σταδιακά ίσως και αρκετά διστακτικά, θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για να γίνουν οι προσεγγίσεις.

 

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο, δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί, θα υπάρξουν εντάσεις, καλό θα είναι να μην τεντωθεί το σκοινί και μπουν σε κίνδυνο οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια κυρίως σε θέματα εργασιακά και οικονομικά, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, για συμφωνίες και γενικότερα για τελεσίδικες απαντήσεις.

 

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα αλλάζουν οι διαθέσεις, θα υπάρξει αισιοδοξία, θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης , με ευκολία θα εκδηλωθούν τα συναισθήματα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι γενναιοδωρία, δοτικότητα, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που ταλαιπωρούν και αγχώνουν.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

 

Κριέ, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και βρίσκεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις σε όποιο περιβάλλον και αν κινείσαι. Προσοχή μετά το μεσημέρι καθώς προβλήματα με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σε ενοχλήσουν. Απόλαυσε την όμορφη παρέα των προσώπων που είναι κοντά σου για να χαλαρώσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις όποιες ιδέες και προτάσεις μπορεί να έχει σε επαγγελματικό επίπεδο αρκεί να δείξεις διάθεση για προσπάθεια και πολλή δουλειά. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να διαχωρίσεις μέσα σου πιθανά εμπόδια που προέρχονται από ανασφάλειες και μπορεί να επηρεάζουν την καριέρα σου.

 

Αισθηματικά

 

Η αυστηρότητα δεν ταιριάζει στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να είσαι διαλλακτικός ώστε να δεχθείς ανάλογη συμπεριφορά από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι σε κρατάνε σε απόσταση κάτι που σε απογοητεύει.

Ταύρος

 

Ταύρε, στρέφεται στην οικογένεια και σε πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και σταθερότητα. Μην επιτρέψεις σε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάσουν τις σχέσεις σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση που θα σε δυσαρεστήσουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δυσκολίες και εμπόδια στην καριέρα σου μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να βουλιάξει συναισθηματικά θεωρώντας ότι δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Πολύ γρήγορα θα δεις ότι δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αυτό που χρειάζεται είναι η σκληρή δουλειά και προσπάθεια από την πλευρά σου.

 

Αισθηματικά

 

Εξέφρασε όλα αυτά που σου χαρίζουν ασφάλεια στο ταίρι σου καθώς υπάρχει διάθεση κατανόησης από την πλευρά του και αυτό θα οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσουν τη σταθερότητα που αποζητάς.

Δίδυμοι

 

Δίδυμε, αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να εκφράσεις τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στο περιβάλλον που κινείσαι. Προσοχή καθώς η αδιαλλαξία μπορεί να οδηγήσει σε μετωπικές συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικονομικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες σε ότι αφορά το εισόδημά σου. Η επιμονή και η υπομονή που δείχνεις θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, φρόντισε μόνο να αφήσεις το πείσμα στην άκρη γιατί θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

Αισθηματικά

 

Η επικοινωνία με το ταίρι σου κυριαρχεί και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ότι μπορεί να σε έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και να περάσεις μοναδικά μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό και θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη ζωή σου.

Καρκίνος

 

Καρκίνε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να νιώσεις σταθερότητα στο περιβάλλον που βρίσκεσαι και συναναστρέφεσαι. Να θυμάσαι ότι η αδιαλλαξία και η καχυποψία δεν βοηθούν για να επικρατήσει η αρμονία και να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Τα οικονομικά θέματα που σε προβληματίζουν σου δημιουργούν άγχος και αναστάτωση όμως θα πρέπει να είσαι βέβαιος για τις κινήσεις σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, αυτό δεν θα βοηθήσει να ξεφύγεις από τον περιορισμό και να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.

 

Αισθηματικά

 

Μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να δημιουργήσουν ψυχρότητα στην προσωπική σου ζωή. Δώσε την ευκαιρία στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να σε αγκαλιάσει και να νιώσεις σιγουριά. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, η δική σου διαχείριση θα είναι αυτή που θα επιτρέψει μία θετική εξέλιξη ή όχι.

Λέων

 

Λέοντα, ο δυναμισμός σου έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και βγαίνεις από τη μελαγχολία και την εσωστρέφεια. Μην χάσεις την ευκαιρία να συναναστραφείς ή να μιλήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα περάσεις όμορφα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μέσα στην ημέρα που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου, καθώς νιώθεις ότι οι συνεργάτες σου μπαίνουν εμπόδιο σε πιθανές πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να σκεφτείς καθώς μπορείς να βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου.

 

Αισθηματικά

 

Οι εντάσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου μπορεί να σε φοβίσουν, καθώς δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από τις αποστάσεις που κρατάει και επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, οι κόντρες όμως θα φέρουν ψυχρότητα που δεν βοηθά στην θετική εξέλιξη της οποίας κατάστασης.

Παρθένος

 

Παρθένε, η εσωστρέφεια εντείνεται καθώς ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα και να κάνεις έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων σου. Οι αναμνήσεις μπορεί να σε βαραίνουν, παράλληλα επηρεάζουν την καθημερινή του δραστηριότητα και δεν αποκλείεται αυτό να σε απογοητεύσει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά σου δημιουργούν ένα πλαίσιο υψηλών απαιτήσεων για εσένα. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι θέλεις να διεκπεραιώσεις για να μην υπάρξουν λάθη και δυστοκία που θα επηρεάσουν αρχικά την ψυχολογία σου και δευτερευόντως τις σχέσεις με τους γύρω σου.

 

Αισθηματικά

 

Ο χρόνος που αφιερώνεις στο ταίρι σου είναι πολύτιμος γι’ αυτό φρόντισε να μείνεις μακριά από προβληματισμούς και άγχη που μπορεί να δημιουργήσουν αρνητική διάθεση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, οι αποστάσεις που θέλεις να πάρεις δημιουργούν ψυχρότητα.

Ζυγός

 

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να πάρεις ανάσες συναναστρεφόμενος τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι οι κόντρες και οι διαφωνίες μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί στο τέλος εσύ θα απογοητευτείς.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Τα μελλοντικά σου σχέδια σε ότι αφορά την καριέρα σου είναι πολλά και φιλόδοξα. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επίτευξη τους αρκεί να δουλέψει σκληρά και να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια. Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για να νιώσεις επιτυχημένος και ολοκληρωμένος στην επαγγελματική σου ζωή.

 

Αισθηματικά

 

Νιώθεις ότι το ταίρι σου είναι σκληρό και απόλυτο μαζί σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις μεταξύ σας. Δώσε λύσεις που θα αφήσω μακριά την ψυχρότητα ανάμεσά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η, μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε προβληματίσει με τη συμπεριφορά της.

Σκορπιός

 

Σκορπιέ, οι κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε απασχολήσουν είναι πολλές και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να ξεφύγεις. Καλά θα κάνεις όμως να σκεφτείς αν πραγματικά αυτό εξυπηρετεί τις επιδιώξεις σου καθώς το πιθανότερο είναι η συμπεριφορά σου να απογοητεύσει κάποιους και να πάρουν αποστάσεις από εσένα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά στην επαγγελματική σου ζωή, μην επιτρέψεις σε κάποια εμπόδια να σε απογοητεύσουν και να παρατήσεις τους στόχους σου. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό, αυτό άλλωστε θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

 

Αισθηματικά

 

Αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου καθώς αυτό είναι που θα σε ανεβάσει και θα δημιουργήσει το πλαίσιο για να ξεφύγεις από τα οποία ζητήματα μπορεί να σε απασχολούν στην καριέρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, όμως η αυστηρότητα και η ψυχρότητα δεν σε αφήνουν να αφεθείς.

Τοξότης

 

Τοξότη, νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστείς στο περιβάλλον που βρίσκεσαι καθώς έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την διάθεση να επικοινωνήσεις για να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις και προβλήματα. Αυτό θα βοηθήσει για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου που είναι απαραίτητη ώστε να περάσετε όμορφα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σχέδια στο εργασιακό περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να σου δοθεί η ευκαιρία για να δείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς ακόμα και τις δυσκολότερες υποθέσεις. Η έμπνευση που έχεις θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις που θα είναι καθοριστικές για ζητήματα που έχεις αναλάβει στη δουλειά.

 

Αισθηματικά

 

Δείχνεις με δυναμικό τρόπο αυτά που ζητάς από το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει καθώς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η μαγνητίζεις με την συμπεριφορά και τη διάθεση σου και πολλά μπορεί να είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα.

Αιγόκερως

 

Αιγόκερε, η ένταση από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι εμφανής καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και αμφιβολίες που δεν σου επιτρέπουν να δεις με ψυχραιμία την οποία κατάσταση αντιμετωπίζεις. Προσοχή σε πιθανά ξεσπάσματα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που θα παίξουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σας.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Συζητήσεις οικονομικής φύσεως μπορεί να υπάρξουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δοθούν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν σε σχέση με τρίτους. Πιθανά εμπόδια μπορεί να δημιουργήσουν ανασφάλειες, όμως μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που δεν θα σε αφήσει να κάνεις λάθη και να απογοητευτείς με τον εαυτό σου.

 

Αισθηματικά

 

Έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου και να ομορφύνει στην καθημερινότητα, μην επιτρέψεις στους φόβους σου να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να σε αναστατώσει και να δώσει άλλη διάσταση στα πράγματα.

Υδροχόος

 

Υδροχόε, μπορείς να αφιερώσεις την μέρα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις και να υπάρξει αρμονία και ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πρόσεχε μόνο μην καταπιέζεσαι και υπομένεις συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Φρόντισε να αποφύγεις την αυστηρότητα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι καθώς μπορεί να απογοητευτούν και να απομακρυνθούν από εσένα. Παράλληλα όμως καλά θα κάνεις να βάλεις τα όριά σου και να δείξεις τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει σε επαγγελματικούς στόχους που θέλεις να πετύχεις.

 

Αισθηματικά

 

Αξιοποίησε το βράδυ για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός απογειώνονται και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να προκύψει νέο πρόσωπο από την δουλειά που θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή στη ζωή σου γεμάτη αισιοδοξία και πόθο.

Ιχθύς

 

Ιχθύ, η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου καθώς δείχνεις την γενναιοδωρία σου με τον τρόπο έκφρασης σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές καθώς η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να οδηγήσει σε έπαρση και αυτό θα ενοχλήσει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη μέρα για να κλείσεις ζητήματα που σε απασχολούν στη δουλειά και που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Άφησε την επικριτική διάθεση στην άκρη καθώς δεν θα βοηθήσει να συνεργαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.

 

Αισθηματικά

 

Νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις χρόνο εποικοδομητικά με το ταίρι σου δίνοντας λύσεις σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν και να σας έχουν ταλαιπωρήσει εξαιρετικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον εργασιακό περίγυρο μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα σου ζητήσει και πάλι να βρεθεί δίπλα σου.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article