Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου

0
132

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, διπλωματία, ανάγκη για συντροφικότητα και για αμοιβαία αισθήματα. Οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, φεύγει το εγωιστικό πείσμα και η αδιαλλαξία. Άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να εκφράσουν τα ταλέντα τους με τρόπο δημιουργικό. Έμφαση θα δοθεί στις επαφές, στις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις, βασική ανάγκη θα είναι η αρμονική συνύπαρξη.

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, προσοχή στις επιπολαιότητες στην ανυπομονησία και στις βιαστικές ενέργειες. Δεν θα λείψουν οι διχασμοί και οι αμφιταλαντεύσεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πάρουν αποφάσεις και να κατασταλάξουν. Σε θέματα οικονομικής φύσης καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αναβολές, θα υπάρχει δυνατότητα να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες.

 

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, φιλικές και κοινωνικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη. Οι προσεγγίσεις θα είναι ευχάριστες, αυθόρμητες, υπάρχει δοτικότητα και άνεση. Δεν αποκλείεται να ακουστούν εξομολογήσεις και φιλοφρονήσεις, ανανεώνονται οι διαθέσεις, ώθηση θα δοθεί στις σχέσεις.

 

Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα έχουν τη διάθεση να συζητήσουν για το θέμα της μελλοντικής εξέλιξης, δεν αποκλείεται να ακουστούν υποσχέσεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρχει το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες και έναρξη νέας σχέσης, η ανάγκη για ανανέωση και ψυχολογική τόνωση θα δώσει την ώθηση για αυθόρμητες και απελευθερωμένες προσεγγίσεις.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν αυτά που νιώθεις και τι αξίζουν για εσένα. Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για να επιλύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να παίζουν αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η ευκαιρία είναι εξαιρετική για να μπορέσεις να λύσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν καθώς φαίνεται να μπορείς να πετύχεις τους στόχους που θέλεις. Οι συζητήσεις διέπονται από κατανόηση και ενσυναίσθηση και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει να παρθούν οι σωστότερες αποφάσεις για εσένα και τα εμπλεκόμενα μέρη.

 

Ήρθε η ώρα να δείξεις συναισθήματα στο ταίρι σου που μπορεί να είχες καλά κρυμμένα μέσα σου. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να βρεις την ασφάλεια που αποζητάς στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι σε ότι σου δημιουργεί την αίσθηση της σταθερότητας και αυτό επιδιώκεις να σου προσφέρει πιθανή νέα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν με φιλικά πρόσωπα. Είναι γεγονός ότι θα εκδηλώσεις τις ανάγκες σου και το πιθανότερο είναι να γίνουν άμεσα αντιληπτές από το φιλικό περίγυρο. Άλλωστε η καλή διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί και δίνει τον ρυθμό.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι ιδέες που έχει είναι πολλές και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να θέσεις σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες για το μέλλον. Μπορείς να εκφράσεις πρωτοποριακές σου σκέψεις τους συνεργάτες σου και είναι βέβαιο ότι θα βρει στο ακροατήριο το περιμένεις. Ο ενθουσιασμός θα είναι έντονος για νέα ξεκινήματα και η πίστη μεγάλη.

 

Σε προσωπικό επίπεδο προσπαθείς να εκδηλώσεις αυτά που ζητάς από το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να πιστεύεις ότι βρήκες τον άνθρωπο που μπορεί να λειτουργήσεις μοναδικά από κοινού μαζί του. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το μυαλό και το πνεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ότι μπορεί να ταράζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σου κόσμο και να εκφράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Η διάθεση για συνεννόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση όλων αυτών που σε προβληματίζει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δείχνεις να θέλεις να λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέματα που πιθανά εκκρεμούν σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σε έχουν προβληματίσει. Η ασυνεννοησία με στην άκρη σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις χωρίς δισταγμό σε ότι μπορεί να σε έχει αναστατώσει και έχει επηρεάσει την καριέρα σου.

 

Λογική και συναίσθημα λειτουργούν εναρμονισμένα και σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τέλος σε απωθημένα και ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν πώς θα μαλακώσει τα έντονα αρνητικά συναισθήματα από μηχανάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, οι φιλικές παρέες λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να μιλήσεις για μελλοντικά σχέδια, για ταξίδια για πνευματικά ζητήματα που σε ευχαριστούν. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις σου μπορεί να γίνουν στόχος και η επιμόρφωση μπαίνει στο τραπέζι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η θετική επικοινωνία στο περιβάλλον που κινείσαι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να δείξεις σε ποια κατεύθυνση πρέπει να στραφείτε για να επιτύχετε πιθανά σχέδια και να φτάσετε στην κορυφή. Η αισιοδοξία και η γρήγορη σκέψη βοηθούν στο να δεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για να μην απογοητευτείς στην οποία δυσκολία.

 

Το να θέσεις από κοινού φιλοδοξίες με το ταίρι σου είναι κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να περάσεις καλά. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ξεπεράσεις την ανάγκη η ανεξαρτησία και να δοθείς σε μένα πρόσωπο που θα απογειώσει την ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, η πιθανή νευρικότητα φαίνεται να μην σε επηρεάζει πια καθώς δείχνεις να ξεπερνάς την απαισιοδοξία και να βλέπεις την θετική πλευρά τα πράγματα. Η κοινωνική σου εξέλιξη είναι κάτι που σε απασχολεί ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα βρεις διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Θα σου είναι ιδιαίτερα εύκολο να δρομολογήσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά να έχεις καθώς φαίνεται ότι η μεθοδικότητα και το ένστικτο εναρμονίζονται με ιδανικό τρόπο. Πιθανό είναι να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα.

 

Το να εκφράσεις σημαντικά συναισθήματα και βαθύτερες σκέψεις στο ταίρι σου θα βοηθήσει στο να παρθούν αποφάσεις για την μετεξέλιξη της σχέσης σας που θα είναι σημαντικές για εσένα. Ο αδέσμευτος επικεντρώνεσαι στο να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που λειτουργεί αναγεννησιακά στη ζωή σου και απογειώνει το πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η αισιοδοξία δεν σε αφήνει να τον βοηθήσεις σε όποια δυσκολία υπάρχει και είναι αυτή που θα βοηθήσει στο να την επικοινωνήσεις και στους γύρω σου. Περνάς όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς οι συζητήσεις δεν είναι πεζές και αφορούν ζητήματα που κεντρίζουν έντονα το ενδιαφέρον σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν με τους συνεργάτες σου θα σου δώσουν την ελπίδα ότι τα επόμενα βήματα να αποδώσουν τα μέγιστα στην επαγγελματική σου ζωή. Γεγονός είναι βέβαια ότι δείχνεις και εσύ να αντιλαμβάνεσαι το τι θέλουν και δεν είσαι διατεθειμένος να χαλάσεις τις καλές συνεργασίες που έχεις.

 

Η καλή επικοινωνία θα φέρει την κατανόηση και την συνεννόηση στην προσωπική σου ζωή. Είναι αυτό που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να ξεκαθαρίσεις ζητήματα και να δεις την κατάσταση με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος η επικοινωνία κυριαρχεί και δίνει ώθηση για νέες επαφές εκτοξεύουν την θετικότητα στα ύψη.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, βρίσκεις άνθρωπο να οριοθετήσεις το άγχος και να μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και δείχνεις να μπορείς να αντιληφθείς είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις σε καταστάσεις για να βελτιωθούν άμεσα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες και αυτό μπορείς να το κάνεις με μεγάλη ευκολία και χωρίς συγκρούσεις. Φρόντισε να κινηθείς με βάση το ένστικτό σου γιατί είναι αυτό που θα σου δώσει την κατάλληλη ώθηση την στιγμή που πρέπει για τις κινήσεις που θέλεις να κάνεις. Το θετικό αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό.

 

Εξέφρασε ότι μπορεί να σε ενοχλεί στη σχέση σου καθώς φαίνεται τώρα να μπορείς να δώσεις λύσεις και να παραμελήσεις τα μικρά για να νιώσεις το απόλυτο πάθος. Ο αδέσμευτος πάθος και λογική εμπλέκονται και δίνουν μοναδικά αποτελέσματα σε πιθανές επικοινωνίες με νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την επικοινωνία με τους γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία και ισορροπία στις σπουδαίες σχέσεις της ζωής σου. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου είναι βέβαιο ότι αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά, βοηθώντας σε να ξεφύγεις από τις όποιες δυσκολίες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι ξεκάθαρο ότι οι συνθήκες στις συνεργασίες σου είναι εξαιρετικές καθώς φαίνεται να μπορεί να επικοινωνήσεις αυτά που θέλεις από τους άλλους και οι συνεργάτες σου δείχνουν κατανόηση. Είμαι σημαντικό να μπορέσεις να φέρεις τις απαιτούμενες ισορροπίες καθώς είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ικανοποίηση.

 

Η όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση σου είναι σημαντικός παράγοντας για να νιώθεις υπέροχα και να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που δείχνει το ενδιαφέρον του για εσένα και ανεβάζει την διάθεση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, μην εγκλωβίζεσαι σε καθημερινές δουλειές που μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό καθώς φαίνεται ότι μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση που θα σε γεμίσει ενέργεια και καλή διάθεση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει στη δουλειά σου στο να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις σε ότι έχεις αναλάβει. Παρ’ όλες τις δύσκολες καταστάσεις έχεις την ευκαιρία να δείξεις την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διέπουν και αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

 

Η καλή επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να λυθούν ζητήματα που είναι μικρά και μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά για την διάθεσή σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σε έχει απασχολήσει τον προηγούμενο καιρό αφήνοντας στην άκρη το φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η ανάγκη να χαρείς τις στιγμές με το περιβάλλον σου είναι έντονη και σε διακατέχει όλη την ημέρα. Αυτό σε οδηγεί στο να επικοινωνήσεις άμεσα με πρόσωπα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Η διάθεση για διασκέδαση είναι έντονη και θα κάνεις ότι μπορείς για να φτιάξεις το κέφι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Το εμπόριο φαίνεται να σε απασχολεί έντονα καθώς είναι αυτό που κινεί το ενδιαφέρον και μπορεί να αποδώσει σημαντικά οφέλη στην παρούσα περίοδο. Φρόντισε να αφήσει στην άκρη την ανάγκη για προβολή και να δείξεις πραγματικά σε όσους θέλεις να συνεργαστείς ότι οι συμφωνίες γίνονται επί ίσοις όροις.

 

Βιώνεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι ποια είναι η ουσία της σχέσης και να επικοινωνείς άμεσα τα συναισθήματά σου. Ο αδέσμευτος καλά θα κάνεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να νιώσεις την σταθερότητα και την ασφάλεια που αποζητάς από την οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις αυτά τα συναισθήματα. Η επικοινωνία με τους οικείους σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσεις έλλειμμα αυτοπεποίθησης και φόβους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συζητήσεις σημαντικό επίπεδο μπορεί να είναι πολλές και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι τα οικονομικά σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις για εισοδήματος σου που αν τις διαχειριστείς σωστά μπορείς να έχεις το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

 

Μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Η επικοινωνία βοηθάει στο να νιώσεις ασφάλεια. Ο αδέσμευτος δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα που σε γεμίζουν ζεστασιά και τρυφερότητα.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύες, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σου φτιάχνουν το κέφι και περνάς χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το ευχάριστο είναι ότι μπορείς να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα χωρίς εγωισμούς και προκαταλήψεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Το επικοινωνιακό πνεύμα που σε διέπει θα βοηθήσει για να προχωρήσεις σημαντικά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που μπορούν να έχουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Πάρε πρωτοβουλίες γιατί είναι βέβαιο ότι θα αποβούν θετικές για εσένα αρκεί να δείξεις την διάθεση για να κατανοήσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

 

Το να περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου είναι πια στόχος που σε βοηθά να γεμίσεις χαρά και γαλήνη και να ισορροπήσεις την σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου και τονώνουν έντονα την προσωπικότητά σου.