11.5 C
Kifissia
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου

Must read

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στους Ιχθείς, έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για κατανόηση και αποδοχή. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Φεύγει η αδιαλλαξία και το αρνητικό πείσμα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι συμβιβαστικός.

 

Έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, ένστικτο, ευστροφία, ενσυναίσθηση. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αναλυτικά για τα ζητήματα που τους απασχολούν, θα υπάρξει διάθεση για αμοιβαία υποχώρηση. Σε φιλικό και οικογενειακό επίπεδο οι συζητήσεις θα είναι δημιουργικές, θα δοθεί συμπαράσταση και ψυχολογική στήριξη στα ευάλωτα άτομα.

 

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 17 Μαρτίου, άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Θα υπάρξει δυνατότητα νέας σχέσης, οι ελεύθεροι καλό θα είναι να αξιοποιήσουν τις συναναστροφές που θα προκύψουν, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Ανοίγει ο δρόμος για καινούργια σχέση, όσοι θέλουν να ξεφύγουν από το παρελθόν θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν συναισθηματικά και να προχωρήσουν με καινούργιο πρόσωπο.

 

Τα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα καταφέρουν να ανανεωθούν, άμεσες θα είναι οι εκδηλώσεις, τα λόγια θα έχουν ειλικρίνεια, οι κουβέντες που θα ειπωθούν θα διαλύσουν την αμφιβολία και την εσωτερική ένταση. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι παρορμητικές.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η ένταση αυξάνεται μέσα στην ημέρα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια που θα σε απομακρύνει από φιλικά πρόσωπα και πιθανά να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

 

Εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις και την διάθεσή σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την θετικότητα και την πίστη στο ένστικτό σου που μπορεί να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις σε ότι προκύψει και σε προβληματίσει.

 

Επιδιώκεις να κατευθύνεις και να ελέγχεις το ταίρι σου και αυτό θα είναι αρκετό για να πάρει αποστάσεις. Προσπάθησε να μην χάσεις την αυτοκυριαρχία σου. Ο αδέσμευτος δεν έχεις διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς οι αμφιβολίες για τους γύρω σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο ψυχολογικά.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, η καθημερινότητα μπορεί να δημιουργεί άγχος όμως έχεις την ευκαιρία σήμερα να εξομαλύνεις και να ισορροπήσεις τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις. Είναι γεγονός ότι έχεις καλή διάθεση και αυτό εκδηλώνεται στις κινήσεις σου και τη συμπεριφορά σου δημιουργώντας το κατάλληλο πεδίο δράσης.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η απόδοσή σου στη δουλειά είναι καταλυτικός παράγοντας για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείς να διεκπεραιώσεις ότι σου έχουν αναθέσει και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξουν ικανοποιητικές απολαβές που θα σου χαρίσουν ασφάλεια.

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα ρουτίνας που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και μέσα από αυτά να βρεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αποζητάς από το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η καθημερινότητα δείχνει τις διαθέσεις της καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί λόγω υποχρεώσεων και απαιτήσεων που μπορεί να σε απασχολούν. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να επηρεάσει την διάθεσή σου και να χάσεις την αισιοδοξία σου. Προσοχή καθώς εκκρεμούσες καταστάσεις επανεμφανίζονται και προκαλούν συναισθηματική φόρτιση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τα ζητήματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα και το στρες γιατί θα σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με συναδέλφους. Δείξε πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον, αυτό θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.

 

Οι αυξημένες απαιτήσεις επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν θα επιδιώξεις να βρεθείς με νέο πρόσωπο καθώς η έντονη καθημερινότητα σε κουράζει και σε αγχώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η μερα σου δίνει ώθηση να επικεντρωθείς σε δημιουργικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καλλιεργήσεις ταλέντα που μπορεί να έχεις και θέλεις να εξελίξεις. Η διαίσθηση μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σου αρκεί να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις άκρως δημιουργικές συμφωνίες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν μέσα σε θολό τοπίο και καλείσαι να τα διαχειριστείς εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου που μπορεί να σε κατευθύνει εξαιρετικά.

 

Κλείνουν υποθέσεις που έχουν επηρεάσει την προσωπική σου ζωή, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός και να μην φέρεις σε δύσκολη θέση με την απολυτότητα σου το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου πορεία, φρόντισε να περιορίσεις τις επαναστατικές σου εξάρσεις.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, έχεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κοινωνικές συναναστροφές καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η κυκλοθυμία να οδηγήσει σε μελαγχολία και απαισιοδοξία που θα χαλάσει το θερμό περιβάλλον που υπάρχει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Εμπόδια και κόντρες που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και σε οδηγούν στο να απομακρυνθείς. Προσοχή καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν την επαγγελματική σου πορεία, κάτι που σε γεμίζει απογοήτευση.

 

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου είναι απόλυτο και σκληρό μαζί σου και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και την συμπεριφορά σου. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις περιθώρια σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς η κακή διάθεση σε ωθεί να απομονωθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ασφαλές περιβάλλον όταν συναναστρέφεσαι με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Αυτό είναι βέβαιο ότι μπορεί σήμερα να το αισθανθείς στον απόλυτο βαθμό και να περάσεις μία όμορφη μέρα με αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο καθώς οι ανώτεροι σου αντιλαμβάνονται την προσφορά και την προσπάθειά σου και αυτό μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει. Απόλαυσε το αποτέλεσμα καθώς οφείλεται στη δική σου συμπεριφορά και υπεύθυνη στάση.

 

Το πάθος και ο αισθησιασμός δεν λείπουν από την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα απογειώσει τον πόθο και θα πρωταγωνιστήσει από δω και στο εξής στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, ο έντονος συναισθηματισμός και η ανάγκη για απομόνωση κυριαρχεί και σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει στη μελαγχολία. Επικεντρώσου σε ότι αφορά την τέχνη και αντικείμενα που μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την κατήφεια καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα επέλθει η ψυχολογική ισορροπία.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η συναισθηματική φόρτιση που έχεις δεν αφήνει περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να χειριστείς καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο. Φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα μακριά από ότι σε προβληματίζει καθώς οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να πάρεις αποφάσεις.

 

Πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις καθώς η μέρα δεν είναι κατάλληλη. Ο αδέσμευτος πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική σύγχυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η μερα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όμως μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις με καθαρό μυαλό καθώς είναι πιθανό να σε πλησιάσουν πρόσωπα που επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις για τις υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Δείξε προσοχή και κινήσου με ρεαλιστικά βήματα που σου δίνουν ασφάλεια.

 

Η διάθεση για αρμονία και ισορροπία στη σχέση μπορεί να βοηθήσει να αποφύγεις καβγάδες που θα ανατρέψουν την όμορφη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να σε εντυπωσιάσει νέα γνωριμία που δημιουργεί προϋποθέσεις για σταθερότητα και ασφάλεια, όμως η νευρικότητα από την πλευρά σου δεν θα βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των αναγκών σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη συμπεριφορά σου. Χάνεις το μέτρο με τη νευρικότητα που δείχνεις και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα επηρεάσουν σημαντικά οι σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο εξελίσσονται ιδανικά για εσένα καθώς δείχνεις πραγματικά ότι η γρήγορη αντίληψη και το μεθοδικό σκεπτικό σου μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο. Εντυπωσιάζεις τους ανωτέρους σου αλλά και πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος και αυτό μπορεί να έχει θετική εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο.

 

Προσοχή σε λάθος κινήσεις που μπορεί να έχουν κόστος για τη σχέση σου καθώς δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τι πραγματικά σε ικανοποιεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, δώσε τον κατάλληλο χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι αυτό που σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, η μερα στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα σε απασχολήσουν. Να θυμάσαι ότι ο εγωκεντρισμός και το έλλειμμα αντικειμενικότητας θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία στο εργασιακό περιβάλλον που κινείσαι και ισορροπία με τους συναδέλφους σου. Στην προσπάθειά σου αυτή δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δώσουν λανθασμένη εντύπωση και θα αποκτήσουν την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

 

Μην επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου καθώς χάνεις την πραγματική ουσία της αγάπης. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει σημαντική νέα γνωριμία στη ζωή σου, οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός καθώς επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες και αυτό θα ενοχλήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανάλογες υποχρεώσεις. Πρόσεχε την απότομη και απόλυτη συμπεριφορά σου καθώς με μεγάλη ευκολία θα οδηγηθείς σε προστριβές και ψυχρότητα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι κόντρες με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος είναι έντονες καθώς δεν θα διστάσουν να σε πιέσουν και τελικά να σε απογοητεύσουν με την συμπεριφορά τους. Προσοχή καθώς μπορείς να οριοθετηθείς με ευθύ τρόπο και να αποφύγεις αντιδραστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα.

 

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις λειτουργούν αρνητικά στη σχέση σου και αυτό προκαλεί επιθετικές συμπεριφορές από την πλευρά σου. Προσοχή καθώς θα προκύψουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με κεραυνοβόλα γνωριμία που έρχεται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και σε επηρεάζει έντονα με την παρουσία της.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, η καλή διάθεση που έχεις μπορεί να σε βγάλει από αρνητικές σκέψεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σου δημιουργούν νευρικότητα. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει και να επηρεάσει σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αυτό θα προκαλέσει απογοήτευση στους γύρω σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σου κεντρίζουν την προσοχή δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες καθώς ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να γίνουν εμπόδιο ως προς τις κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η ώριμη σκέψη και η ρεαλιστική δράση θα σε βγάλει από την ένταση.

 

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να υπάρξει αρμονία στη σχέση, μείνε μακριά από αδιαλλαξία και σκληρότητα που θα οδηγήσουν σε κόντρες. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που γεννά μοναδικά συναισθήματα, προσοχή σε απότομες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

Best Wordpress Popup Plugin