Home LIFESTYLE Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

0

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

 

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Να αποφύγετε σήμερα να ξοδέψετε χρήματα για λόγους που δεν πληρούν τους όρους της σοβαρότητας. Περιορίστε τα έξοδά σας στα απολύτως απαραίτητα, μιας και η σχέση σας με το χρήμα είναι βασισμένη στις παρορμήσεις σας. Ξέρετε ότι, όταν λειτουργείτε έτσι, δεν δικαιώνεστε ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ: Το συναίσθημα και η διάθεση της στιγμής δεν είναι καλοί σύμβουλοι ως προς την καλή λειτουργία σας, αλλά και την επαφή σας με τους άλλους σήμερα. Μπορεί να αποζητάτε την προσοχή και διογκώνετε τα προβλήματά σας, ωστόσο οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένους σας βρίσκει η ημέρα. Ατονους και μελαγχολικούς, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση για οτιδήποτε. Το μόνο που θέλετε είναι να είστε μόνοι, για να μπορείτε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και τίποτα άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντονες οι φιλικές επαφές και οι διασκεδάσεις. Απεχθάνεστε τη μοναξιά και επιδιώκετε να βρεθείτε ανάμεσα σε παρέες, να χαρείτε και να ανταλλάξετε ιδέες, γνώμες και απόψεις. Ανάμεσα σ’ αυτές τις φιλικές συναναστροφές, θα κάνετε και μία νέα γνωριμία, που δεν θα μείνει σε φιλικά επίπεδα.

ΛΕΩΝ; Η επαγγελματική ζωή στο προσκήνιο, καθώς έχετε κουραστεί από την επιτηδευμένη συμπεριφορά που αναγκάζεστε να δείχνετε, σήμερα αρνείστε κάθε παίξιμο ενός ρόλου προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό σας απελευθερώνει και σας αποδεσμεύει από ό,τι σας αγχώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ρουτίνα γίνεται φορτική και το μυαλό σας ταξιδεύει μακριά. Μια αίσθηση ότι θέλετε να απελευθερωθείτε από ό,τι σας δεσμεύει και σας εγκλωβίζει σε μια κατάσταση που δεν θέλετε, αλλά ανέχεστε λόγω ανάγκης. Ονειρευτείτε, εκφραστείτε δημιουργικά, αλλά μη «χάνεστε».

ΖΥΓΟΣ: Η διαχείριση των κοινών, με τον σύντροφό σας, εσόδων θα είναι το θέμα της ημέρας και ίσως υπάρξουν και διαπληκτισμοί πάνω σ’ αυτό το ζήτημα. Η μεγάλη σας διαίσθηση και ο έντονος μαγνητισμός σας θα φέρουν στο δρόμο σας πολλούς διεκδικητές του έρωτά σας. Σκεφτείτε πριν ενδώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα κοινά θα δείξετε σήμερα, αλλά και για νέα επιχειρηματικά ξεκινήματα. Εχετε καλό ένστικτο ως προς την αναζήτηση και ανεύρεση του κέρδους, όπου κι αν αυτό κρύβεται. Μια ένταση με τον σύντροφο δεν θα αποφευχθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα καταφέρνετε περίφημα σε ό,τι κι αν σας ανατεθεί. Ομως, κάτω από την καθοδήγηση κάποιου εμπειρότερου ατόμου, θα τα πάτε εξαιρετικά. Δουλεύετε πολύ αυτό το διάστημα και χρειάζεστε ξεκούραση. Θα βγείτε πιο κερδισμένοι από τις συνήθεις ασχολίες, παρά από τα μεγάλα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ξεχωριστή ψυχική εμπειρία πρόκειται να σας απελευθερώσει από την παγίδα των πέντε αισθήσεων και να σας αποκαλύψει ένα κομμάτι από το πραγματικό νόημα της ζωής. Ρομαντικοί και θερμοί στα ζητήματα καρδιάς, αποκαθίσταται η αισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η οικογενειακή ζωή, η μητέρα, τα παιδιά και οι λοιποί κοντινοί συγγενείς αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σας σήμερα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κληρονομήσετε από κάποιον συγγενή ή να βοηθηθείτε οικονομικά εκεί που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Οσοι ασχολείστε με τη συγγραφή, τη δημοσιογραφία, τις δημόσιες σχέσεις και τα μέσα μεταφοράς έχετε μεγάλη εύνοια. Οι επικοινωνίες σας σήμερα θα είναι πολλές και ποιοτικές, αλλά και η αντίληψή σας εξίσου γρήγορη και αποτελεσματική.

Best Wordpress Popup Plugin
Exit mobile version