Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου

0
357

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ΖΏΔΙΑ ;

ΚΡΙΟΣ: Εύστροφοι και πολύ παρατηρητικοί, δεν θα σας ξεφύγει τίποτα, αν κινείστε στον τομέα του ανταγωνισμού. Η επιτυχία είναι προ των πυλών και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να την πλησιάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα καταφέρετε σήμερα να εδραιώσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό στίβο, αφού οι ιδέες σας, αλλά και οι κινήσεις σας, φέρνουν χρήμα σε όλες τις πλευρές. Αναγνωρισιμότητα και καταξίωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας ενοχλεί που αναγκάζεστε να δείχνετε άλλα από αυτά που αισθάνεστε και παίρνετε την απόφαση να αφήσετε πίσω σας κάθε επιτηδευμένο ύφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βγαίνουν στην επιφάνεια όλες σας οι φοβίες και οι ανασφάλειες για τη ζωή σας και την πορεία που έχει πάρει. Θέλετε να κάνετε ριζικές αλλαγές, αλλά φοβάστε. Τολμήστε το! Ενδείκνυται και θα πετύχετε.

ΛΕΩΝ: Ριζικές αλλαγές στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Κάποιες από αυτές θα πρέπει να λήξουν οριστικά, ενώ κάποιες άλλες θα πρέπει να συνεχιστούν με διαφορετικό τρόπο. Οπως και να ’χει, θα είναι για καλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπαίνετε στη διαδικασία να αλλάξετε τον τρόπο που ζείτε και εργάζεστε. Θα δώσετε περισσότερη σημασία στον υγιεινό τρόπο διαβίωσης, αλλά και εργασίας, διαπιστώνοντας ότι ζημιώνετε τον οργανισμό και την ψυχολογία σας με τον τρόπο που λειτουργούσατε ως τώρα.

ΖΥΓΟΣ: Με πολύ επιθετικό τρόπο θα διεκδικήσετε το πρόσωπο που έχει αποσπάσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Είστε ενθουσιασμένοι, αναστατωμένοι, καρδιοχτυπάτε και είστε ασυγκράτητοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας θα έχουν σήμερα την προσοχή σας. Ισως να αναπολήσετε πρόσωπα που έχουν φύγει απ’ τη ζωή και να συγκινηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με πολύ διαλλακτικό τρόπο θα καταφέρετε να αποσπάσετε πληροφορίες ζωτικής σημασίας για σας μέσα από τις επικοινωνίες σας. Κρατήστε όμως αυτά που θα μάθετε, γιατί θα σας χρησιμεύσουν αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρόκειται να σας βγει ένα έκτακτο, αλλά πολύ επείγον έξοδο, που θα σας πάει πολύ πίσω οικονομικά. Ομως, αυτό θα σταθεί η αιτία να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και τελικά θα σας βγει σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οποιος διανοηθεί σήμερα να σας φέρει αντίρρηση ή να αντιπαρατεθεί μαζί σας, αλίμονό του. Θα πέσετε ως πέλεκυς επάνω του και δεν θα δείξετε κανενός είδους έλεος.

ΙΧΘΥΕΣ: Πεσιμιστική διάθεση, κακή ψυχολογία και απαισιοδοξία σας διακατέχουν και σας εγκλωβίζουν σε εμμονές και σκέψεις που δεν ανταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα. Συνέρθετε πριν έρθετε σε ρήξη με όλους.