23.4 C
Kifissia
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Αυγούστου

Must read

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για απελευθερωμένες και αυτόβουλες ενέργειες. Για τους ανήσυχους και ανεξάρτητους χαρακτήρες δύσκολο θα είναι να πλαισιωθούν σε κανόνες και περιοριστικά όρια, ανάγκη τους θα είναι να εναντιωθούν ή να κάνουν την υπέρβαση.

 

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις υπερβολές, προσοχή στην αντιδραστικότητα και στην αντιπαράθεση. Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε άμεση βελτίωση. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις. Τα τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με συγκατάβαση και με διάθεση αποδοχής. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και θερμές.

 

Ανοίγματα θα υπάρξουν και σε θέματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με λογαριασμούς και συναλλαγές. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για κοινωνικές επαφές και για επαγγελματικές συναντήσεις. Διπλωματικές θα είναι οι διαθέσεις, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και να επικοινωνήσεις μαζί του απόλυτα τα συναισθήματά σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν οικονομικό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσένα. Μπορείς να ευκολία να διαπραγματευτείς αυτά που θέλεις και το πιθανότερο είναι να πετύχεις τους στόχους σου στο ακέραιο.

 

Η μέρα είναι ιδανική για να χαρείς στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς η επικοινωνία απογειώνει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κορυφώσει το καρδιοχτύπι και θα δώσει το έναυσμα για νέα πράγματα στην προσωπική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου ή το ταίρι σου λόγω της αναστάτωσης που υπάρχει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις συναλλαγές και να προχωρήσεις σε συμφωνίες με τράπεζες ή ασφαλιστικούς φορείς. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και να ακούσεις την διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει.

 

Προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία και την ζήλια να κυριαρχήσουν στη σχέση σου καθώς είναι πιθανό να οδηγήσουν οι συγκρούσεις που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονο καρδιοχτύπι μπορεί να υπάρξει μία νέα γνωριμία που έρχεται για να σε ωθήσει σε νέες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί η αρμονία και ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς η ανασφάλεια της μοναξιάς παίζει αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα αρκεί να διεκδικήσεις αυτά που νιώθεις και θα καλύψουν τις προσωπικές σου ανάγκες. Η δεκτικότητα και η κατανόηση που δείχνεις θα οδηγήσουν σε νέα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή όπου νέες προτάσεις μπορεί να έρθουν το προσκύνημα και να είναι άκρως ενδιαφέρον

 

Καλό είναι να μην είσαι υποχωρητικός σε ανάγκες που έχεις στην προσωπική σου ζωή καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις που δεν της εξέφρασες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη διάθεση για φλερτ θα οδηγήσει σε μοναδικές νέες γνωριμίες που θα επιδιώξουν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, σήμερα νιώθεις πιο γενναιόδωρος και δυναμικός από ποτέ για αυτό και επιλέγεις να επικεντρωθείς διασκέδαση και στις απολαύσεις. Το απόγευμα σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και την εκφραστικότητα σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή καθώς είσαι έτοιμος να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η καριέρα σου θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και καταφέρεις να λάμψεις εντυπωσιάζοντας τους πάντες και κυρίως τους ανώτερους σου.

 

Δεν θα διστάσεις να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που νιώθεις και μπορείς να είσαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί άμεσα εκτοξεύοντας την σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, η γοητεία και το ταμπεραμέντο σου δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα αυτές τις ημέρες. Το απόγευμα λειτουργεί βοηθητικά ώστε να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται για να δώσεις λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να δείξεις κατανόηση και διαλλακτικότητα καθώς είναι βέβαιο ότι η δική σου συμπεριφορά θα καθορίσει την πορεία των συμφωνιών που σε ενδιαφέρουν.

 

Ο συναισθηματισμός δεν θα λείψει από τη σχέση σου και θα δημιουργήσει ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό για δύο από θα απολαύσεις τη συντροφιά του ερωτικού σου συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα και απωθημένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, η καθημερινότητα είναι απαιτητική καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις πιέζουν το πρόγραμμά σου. Φρόντισε να μην αφεθείς στη ρουτίνα και τον εκνευρισμό καθώς θα χάσεις την διάθεσή σου και αυτό θα το μεταφέρεις και στους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να κλείσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες είναι πολλές και καλείσαι να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει καθώς είναι αυτό που τελικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα συναδελφικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι με ότι ασχοληθείς θα μπορέσεις να ανταποκριθείς εξαιρετικά αρκεί να επικεντρώσεις την ενέργεια σου σε αυτό και όχι στην γκρίνια.

 

Εμμένεις στις λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στο ταίρι σου και αυτό μπορεί να το δυσαρεστήσει. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει καθώς είναι αυτή που θα οδηγήσει στο να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να ασχοληθείς με ζητήματα που πρέπει να διεκπεραιώσεις και αυτό δεν αφήνει περιθώρια για φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η ανάγκη να διασκεδάσεις είναι έντονη και κυρίαρχη τη σημερινή ημέρα. Η παιδικότητα και η χαρά που εκδηλώνεις ευχαριστεί τους γύρω σου τι δημιουργεί ένα πλαίσιο θετικής ενέργειας. Προσοχή το απόγευμα γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε ένταση και ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να είσαι δημιουργικός στα επαγγελματικά σου και να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν ευχαρίστηση. Αυτό μπορεί να ανατραπεί τις απογευματινές ώρες καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σου και να δημιουργήσουν προβλήματα σε επαγγελματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Δείξε ωριμότητα και μη χάνεις την αισιοδοξία σου για κανένα λόγο.

 

Είναι γεγονός ότι η προσωπική σου ζωή είναι αυτοί που σε απασχολεί έντονα. Πιθανές προκλήσεις και ανατρεπτικά γεγονότα δεν αφήνουν περιθώρια για ηρεμία και αρμονία με το ταίρι σου, κάτι που πρέπει να διαχειριστείς ψύχραιμα. Ο αδέσμευτος επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον όμως η ξαφνική ένταση μπορεί να φέρει απομάκρυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με αμεσότητα ανάγκες και επιθυμίες επιδιώκοντας να ικανοποιηθείς από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις στο κέφι και την αισιοδοξία κάτι που καθιστά αυτόματα πρωταγωνιστή στις παρέες που βρίσκεσαι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που σου δίνονται καθώς είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή όπου χρειάζεται. Πιθανές είναι οι συνεργασίες που έχουν αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

 

Με το βλέμμα στο μέλλον μπορεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου και να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου να προσπαθήσει να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολύ θα εντυπωσιαστούν από την προσωπικότητα και την γοητεία σου και αυτό θα δημιουργήσει ένα μοναδικό παιχνίδι στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα και να κλειστείς τις σκέψεις σου. Το απόγευμα σε βοηθά να περάσεις στους δικούς σου ανθρώπους βαθύτερα συναισθήματα και φόβους, κάτι που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος οικονομικής φύσεως με ιδανικό τρόπο για εσένα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και λειτουργεί βοηθητικά σε κάθε σου απόφαση. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις χρέη του παρελθόντος και να αποβάλλεις άγχη που σε βαραίνουν.

 

Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να βιώσει τα έντονα συναισθήματα και τις ευαισθησίες που ξεχειλίζουν στη σχέση σου χωρίς να βαραίνεις ψυχολογικά από αμφιβολίες και ενοχές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν δημιουργώντας ένα πλαίσιο ειλικρινούς συζήτησης που θα σε ξαφνιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές δυνατότητες σε επαγγελματικό επίπεδο που καλείται να εκμεταλλευτείς καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Έχεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να πετύχεις ότι επιδιώξεις για αυτό μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

 

Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση με το ταίρι σου για στόχους που έχεις στη ζωή σου, γεγονός είναι ότι η κατανόηση πρωταγωνιστεί σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε βάλει σε διαφορετική διαδικασία σκέψης στην προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το απόγευμα σου δίνει την δυνατότητα να συζητήσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μην χάσεις την ευκαιρία για να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα τον εργασιακό χώρο. Το πιθανότερο είναι να αναδειχθείς μέσα από αυτές και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις λόγω της εκτίμησης που προσλαμβάνεις από τους ανωτέρους σου.

 

Η αποφασιστικότητα και η σοβαρότητα που δείχνει θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να λύσετε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας σε καθημερινή βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρχουν νέα πρόσωπα που θα σε εξιτάρουν το ενδιαφέρον λόγω της ωριμότητας και του δυναμισμού που εκπέμπουν.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που αυξάνονται συνεχώς. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες, προσπάθησε όμως να αποφεύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η απολυτότητα και η ακαμψία που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να επικεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις και να αναδειχθείς στο περιβάλλον που κινείσαι.

 

Μην παραμελείς το ταίρι σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς αυτό θα έχει κόστος στη θέση σου, δώσ’ του τον απαιτούμενο χρόνο που του αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πολλά και σε προσωπικό επίπεδο.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article