18.7 C
Kifissia
Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 13 Μαρτίου

Must read

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Τοξότη, φιλοσοφημένος θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα. Δεν θα λείψουν τα επικοινωνιακά ανοίγματα, θα εκδηλωθεί ανάγκη για επαφές, συζητήσεις, κοινωνικές δραστηριότητες, έμφαση θα δοθεί στις συναναστροφές. Δύσκολο θα είναι να αντιμετωπιστούν καταστάσεις ρουτίνας, θα υπάρχει επιθυμία για ανανέωση, για νέες περιπέτειες, για εξορμήσεις και για ταξίδια.

 

Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, προσοχή στη βιασύνη και στις αυθόρμητες επιλογές. Στον αισθηματικό τομέα καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο προσωπική όψη, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης και των υποσχέσεων.

 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός. Απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική, προσοχή στις βιασύνες και στις επιπολαιότητες. Ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, στις συζητήσεις θα ακουστούν εξομολογητικά λόγια, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα υπάρχει άνεση και οικειότητα.

 

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν αποκλείεται να φέρει αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση στην άρνηση, στην εμμονή και στον απογοητευτικό τρόπο σκέψης.

 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Κριέ, η σημερινή μέρα εντείνει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που σε γεμίζουν κέφι και νέες ιδέες. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές συζητήσεις όπου θα χαλαρώσεις και θα περάσεις όμορφα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

 

Η ένταση μέσα στην ημέρα στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε οδηγήσει να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις. Είναι το σημείο όπου θα υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σου που μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες. Καλό είναι να τις αποφύγεις.

 

Μέσα στην ημέρα οι υπερβολές και η ένταση μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αξιοποίησε το βράδυ για να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει πόσο πολύ ενδιαφέρεσαι. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περίγυρο, αυτό που θα σε εντυπωσιάσει είναι η μοναδική επικοινωνία μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρε, σήμερα εντείνεται η εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατά πόσο αυτό που βιώνεις σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα. Παράλληλα η μέρα και σου δίνει ώθηση για να συμμετέχεις σε φιλικές παρέες ξεφεύγοντας από τις όποιες ανησυχίες.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι αναποδιές που μπορεί να προκύψουν στα οικονομικά σου δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν, αξιοποίησε αυτή τη συγκυρία για να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου. Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο οδηγεί σε συγκρουσιακές καταστάσεις που αλλάζουν τη συμπεριφορά και τα δεδομένα σου.

 

Σκέφτεσαι έντονα αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου μπορεί να καλύψει αυτά που ζητάς από μία σχέση καθώς οι φόβοι γίνονται ισχυρότερη από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, προσοχή γιατί η ανάγκη να εμπιστευτείς είναι πιθανό να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις πραγματικά τι είναι αυτό που μπορεί να εξελίξεις στη μετέπειτα πορεία σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε ότι αφορά τη δημόσια εικόνα σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος, όμως σου δίνεται η δυνατότητα να δείξεις πραγματικά τι αξίζεις και ποιες είναι οι ικανότητές σου. Προσοχή σε συγκρούσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου καθώς αυτό δεν θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την επίτευξη των στόχων σου.

 

Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που μπορεί να τον αδικούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει, μην εγκλωβίζεσαι εγωκεντρικά σε αυτά που θέλεις καθώς το πιθανότερο είναι να χάσεις την ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνε, η μέρα ενισχύει την ανάγκη να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις και πληγές που μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Η ενασχόληση με την τέχνη και τον εσωτερισμό θα απαλύνει τον πόνο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι εντάσεις με τους συνεργάτες σου δεν λένε να κοπάσουν καθώς πιθανό είναι να προκύψουν οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν. Με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τις οποίες διαφωνίες βλέποντας την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μόνο έτσι θα προχωρήσετε σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Ένταση μπορεί να επικρατήσει μέσα στην ημέρα με το ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι προσπαθεί να σε καταπιέσει και να επιβάλλει τις προσωπικές του απόψεις στην σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

 

Λέοντα, ανακινείς ζητήματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, το απόγευμα ενισχύει τη διαίσθηση σου, παράλληλα όμως ισχυροποιεί τους φόβους σου που εκδηλώνονται απότομα στο περιβάλλον που κινείσαι.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Το αισθητήριο σου σε κατευθύνει μοναδικά σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα ποια πρέπει να είναι τα κατάλληλα βήματα για να επιτυχείς τους στόχους σου. Η ένταση με τους συνεργάτες σου θα φέρει ανατροπές σε σχέδια που δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστη την κοινή επαγγελματική σας πορεία.

 

Προσοχή καθώς η επιθυμία να νιώσεις το απόλυτο πάθος με το ταίρι σου μπορεί να σε οδηγήσει σε εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον να δείξει συναισθήματα για εσένα επανερχόμενος σε προηγούμενες προτάσεις του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένε, περνάς σε μία περίοδο όπου αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι η προσωπική σου εξέλιξη και η δημόσια εικόνα σου. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν για να βρεθείς πιο κοντά στην κοινωνική καταξίωση.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει στο μέγιστο βαθμό. Οι συζητήσεις στον επαγγελματικό περίγυρό μπορεί να εξελιχθούν θετικά καθώς τα σχέδιά σου βρίσκουν ανταπόκριση και μπορείς να πείσεις τους ανωτέρους σου για τις δυνατότητές σου.

 

Επικεντρώνεσαι σε λεπτομέρειες στη σχέση σου και αυτό μπορεί να είναι πολύ κουραστικό για το ταίρι σου. Το να γκρινιάζεις δεν θα βοηθήσει να ξεπεραστούν πιθανά ζητήματα που σε ενοχλούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η έρχονται στο προσκήνιο νέα πρόσωπα που θα δημιουργήσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία.

ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγέ, η μέρα εντείνει την αισιοδοξία και την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις αμελής στις υποχρεώσεις σου, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη και θα εκτεθείς. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος εκεί που πρέπει για να απολαύσεις τις ελεύθερες ώρες σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή σε επαφές με πρόσωπα του εξωτερικού που μπορεί να έχουν νέες προτάσεις για εσένα. Αξιολόγησέ ρεαλιστικά ποιες είναι αυτές που μπορεί να σε γνωρίσουν και άδραξε την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα και μονοπάτια στη ζωή σου.

 

Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι μοναδική και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συζητήσεις για την κοινή σας πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έρθει νέα γνωριμία στη ζωή σου που θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς υπάρχουν προϋποθέσεις για να είναι μακροχρόνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο που δεν θα εκφράζεσαι και προτιμάς να παρατηρείς τους άλλους και τις κινήσεις τους. Οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις δυναμιτίζοντας τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς σε εμπορικά ζητήματα για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην χάσεις την ευκαιρία καθώς οι συμφωνίες που θα πετύχεις θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για αυτό καλά θα κάνεις να το ακούσεις.

 

Δεν πρέπει να αφεθείς στις ανασφάλειες και τους φόβους σου που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο που προκαλεί έντονο καρδιοχτύπι δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέο ξεκίνημα που θα παίξει κομβικό ρόλο για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότη, σε διακρίνει έντονη διάθεση διπλωματίας και κατανόησης προς όλους. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι διάχυτη καθώς μέσα από αυτήν μπορείς να δεις αν σε εκτιμούν και σε υπολογίζουν οι γύρω σου. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσένα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος για επιτυχημένες συνεργασίες καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα τι είναι αυτό που καλύπτει τα πρόσωπα που θέλουν να εμπλακούν στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό σε βοηθά να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις και να ξεπεράσεις πιθανά εμπόδια αναίμακτα.

 

Μπορείς να συζητήσεις ότι σε απασχολεί με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, να είσαι βέβαιος ότι θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα δώσει ανανεωτική χροιά στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου, καθώς εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που φλερτάρει και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να βρεις λύσεις στην καθημερινότητα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να παίζουν επιβαρυντικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε βοηθήσει να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Έχεις την ευκαιρία μέσα στην ημέρα να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να πετύχεις στις συνεργασίες σου, όμως δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου πιέζοντας τους γύρω σου για το αποτέλεσμα που θέλεις. Αργότερα, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και μπορείς να ηρεμήσεις απολαμβάνοντας αυτά που έχεις πετύχει.

 

Φρόντισε να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου και με αφήσεις στην άκρη πιθανές λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι ανασφάλειες είναι έντονες και δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που μπορεί να προσφέρει πολλά και να καλύψει ότι σε φοβίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόε, η μέρα αυξάνει κατακόρυφα την διάθεση για δημιουργία και διασκέδαση. Η παιδικότητα που εκδηλώνεις φτιάχνει το κέφι των προσώπων που σε ενδιαφέρει, όμως φρόντισε να περιορίσει στην ανάγκη για αυτοπροβολή πού θα οδηγήσει σε υπερβολές.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Μην χάνεις το κέφι σου καθώς αργά ή γρήγορα θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις που θα είναι οι ενδεδειγμένες για να κλείσεις συγκεκριμένες υποθέσεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις ανάσα.

 

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να είναι εποικοδομητικές καθώς είσαι διατεθειμένος να δώσεις από την πλευρά σου εχέγγυα για ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ

 

Ιχθύ, η μέρα επικεντρώνει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου στο οικογενειακό περιβάλλον και στο κατά πόσο αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες. Παράλληλα, το απόγευμα απογειώνει την ενέργεια και τον δυναμισμό και δημιουργώντας προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η αποφασιστικότητα που σε διακρίνει θα παίξει σημαντικό ρόλο σε κινήσεις και πρωτοβουλίες που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου. Φρόντισε να αποφύγεις την επιθετικότητα και τον παρορμητισμό που μπορεί να σε εκθέσουν καθώς βιάζεσαι και δεν λειτουργείς λογικά χάνοντας έτσι σημαντικές ευκαιρίες.

 

Οι ευαισθησίες σου είναι χαρακτηριστικές, όμως ο εγωισμός μπορεί να δημιουργήσει δυσαρμονία και προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η κυκλοθυμία είναι έντονη και δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αναμνήσεις του παρελθόντος που τριβελίζουν το μυαλό σου.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article