Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 09 Οκτωβρίου

0
1741

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια 

ΚΡΙΟΣ: Αρκετά καλές οικονομικές προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις εξετάσετε λεπτομερώς και να προβείτε στα απαραίτητα ρίσκα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι από το δεσμό σας ή από το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι επιτρέπεται να φέρεστε όπως φέρεστε. Οι ελεύθεροι απολαμβάνουν το φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δίας και Κρόνος υποστηρίζουν τις δραστηριότητές σας και σας ενθαρρύνουν να πάρετε ρίσκα, που όμως πρώτα απαιτείται να ελεγχθούν εξονυχιστικά. Δεν θα λείψουν τα επαγγελματικά προβλήματα, ούτε και οι εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θετικά τα πράγματα στις σχέσεις, αν και η εσωτερική σας πίεση κάποιες φορές δεν θα σας επιτρέπει να έχετε καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Οσο για τους ελεύθερους, ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε.

ΛΕΩΝ: Οι εξαιρετικές επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα σας επιτρέψουν να είστε σαφείς με τα ζητούμενά σας, ακόμα κι αν βρίσκεστε στη διεκδίκηση του ιδανικού συντρόφου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ρουτίνα και η καθημερινότητα θα εξακολουθήσουν να σας δημιουργούν ένα ουδέτερο τοπίο, χωρίς σκαμπανεβάσματα. Τα οικονομικά των επιχειρηματιών και των εμπόρων, και αυτή τη βδομάδα, σε ύφεση.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί αυτό το διάστημα να επιστρατεύσετε όλη σας την ευελιξία και διπλωματικότητα προκειμένου να αντιμετωπίσετε οικογενειακά ζητήματα που δεν έχουν λυθεί, οικονομικές αναποδιές, αλλά και εργασιακές εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενα δύσκολο καινούργιο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας, ίσως από κάποιο νέο αντικείμενο που καλείστε να μάθετε ή από νέες συνθήκες υπό τις οποίες καλείστε να εργαστείτε, θα σας προκαλέσει ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Αρης σάς προκαλεί να ζηλέψετε, να νιώσετε κτητικά απέναντι στον σύντροφό σας, κάτι που μπορεί να σας φέρει προστριβές. Αν δεν θέλετε να βιώσετε κρίση στις σχέσεις, περιορίστε την κτητική σας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το εργασιακό περιβάλλον δεν είναι και πολύ ευχάριστο, καθώς υπάρχουν προστριβές, κόντρες και έντονο ανταγωνιστικό κλίμα μεταξύ των συνεργατών. Οι κακές επικοινωνίες, δε, κάνουν το σκηνικό ακόμα πιο αντίξοο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είστε μόνοι και θέλετε να βρείτε ταίρι, οι συνθήκες είναι πολύ καλές, ακόμα και για γνωριμίες μέσω Διαδικτύου. Οσοι είστε σε σταθερές σχέσεις, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε για την περαιτέρω πορεία τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ανανεωτικές κινήσεις τόσο για τις αισθηματικές όσο και για τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Εύνοια σε όσους είναι τίμιοι και ειλικρινείς.