Στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας στην πράξη – VIDEO

0
150

[ad_1]

Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν ο Δήμος Κηφισιάς και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (EBEA) τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 στον κατάμεστο από πολίτες, καταπράσινο, κήπο της Βίλας Κώνστα στη Νέα Ερυθραία. Οι δύο φορείς ενώνουν τις δυνάμεις στον κοινό σκοπό: την ουσιαστική προώθηση με εκπόνηση προγραμμάτων της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Η πρωτοποριακή και καινοτόμος συνεργασία, για τα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επισφραγίστηκε με το πρωτόκολλο συνεργασίας που συνυπέγραψαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι την παρουσίαση του προγράμματος συνεργασίας Δήμου Κηφισιάς και ΕΒΕΑ

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι την παρουσίαση του προγράμματος συνεργασίας Δήμου Κηφισιάς και ΕΒΕΑ

Την εκδήλωση που προσέλκυσε πλήθος κόσμου παρουσίασε ο δημοσιογράφος Φάνης Παπαθανασίου, ενώ οι εκλεκτοί ομιλητές έδωσαν στο κοινό αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος για την αναγέννηση της επιχειρηματικότητας σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στην ομιλία του μίλησε για τη συστηματική δουλειά που γίνεται στον τομέα της επιχειρηματικότητας στον Δήμο Κηφισιάς τα τελευταία δύο χρόνια και τόνισε ότι μέσω της…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα