Σοκ στη Φθιώτιδα: Σκότωσε το αλεπουδάκι που φρόντιζαν συγχωριανοί του

0
210

Δεν χωράει ανθρώπου νους την κτηνωδία ενός ανθρώπου που σήκωσε την καραμπίνα για να δολοφονήσει εν ψυχρώ ένα αλεπουδάκι που για αρκετό καιρό πήγαινε στο χωριό για να βρει λίγη τροφή μέσα στο χειμώνα.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport από τις πολλές επισκέψεις είχε εξοικειωθεί και έτρωγε μαζί με τις γάτες τροφή που του έδιναν οι ελάχιστοι κάτοικοι του ορεινού χωριού της Φθιώτιδας.

Κι όμως ένας από αυτούς πήρε την καραμπίνα και εκτέλεσε αυτό το πλασματάκι. «Μα ούτε κότες δεν έχει το χωριό για να μπορέσει καποιος να βρει μια δικαιολογία….», σχολίασε ένας από τους συγχωριανούς.

Το απίστευτο αυτό φονικό έγινε στο χωριό Νεοχώρι στη δυτική Φθιώτιδα παραμονές των γιορτών. Η αλεπουδίτσα της φωτογραφίας τους δυο τελευταίους μήνες άρχισε να επισκέπτεται την πλατεία του χωριού αναζητώντας λίγη τροφή μέσα στο χειμώνα.

Οι λιγοστοί κάτοικοι την φρόντιζαν και την είχαν αγαπήσει. «Όσο μεγάλωνε η αλεπουδίτσα ερχόταν και πιο συχνά. Μάλιστα έτρωγε μαζί με τις γάτες….», λέει κάτοικος του χωριού.

Κανείς από τους ελάχιστους κατοίκους δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την εξέλιξη και όλοι είναι σοκαρισμένοι.

Όμως κανείς δεν μιλάει, αφού μπορεί να τα λένε μεταξύ τους, όμως επικρατεί ο νόμος της σιωπής (ομερτά), για τον δολοφόνο.

Οι Εισαγγελικές Αρχές έχουν το λόγo.