Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Σκοτώθηκε μέλος του συνεργείου του "Titans"

Σκοτώθηκε μέλος του συνεργείου του "Titans"

0

[ad_1]

Η παραγωγή θα σταματήσει για λίγες μέρες.

Μέλος του συνεργείου της σειράς του DC Universe, “Titans”, απεβίωσε κατά τη διάρκεια πρόβας σε μια εγκατάσταση στο Τορόντο. Το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν.

Σύμφωνα με το Variety, ο νεκρός ονομάζεται Warren Appleby, ήταν μόλις 25 ετών και ήταν ειδικός στα ειδικά εφέ. Ο θάνατός του οφείλεται σε ένα κομμάτι από αυτοκίνητο, το οποίο έσπασε και έπεσε πάνω στον Appleby.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του “Titans” θα σταματήσει για δύο μέρες μετά το συμβάν.

“Είμαστε στεναχωρημένοι για τον θάνατο του συναδέρφου μας Warren Appleby, μετά από ένα ατύχημα που συνέβη σε μια εγκατάσταση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και της πρόβας μιας επερχόμενης σκηνής”, είπε αντιπρόσωπος της Warner Bros. σε επίσημη δήλωση.

Η σειρά ακολουθεί τους Dick Grayson (Robin) και Rachel Roth (Raven) που προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή προς τον πλανήτη, θα ζητήσουν βοήθεια από τους Koriand’r (Starfire) και Gar Logan (Beast Boy) και θα συστήσουν την ομάδα των Titans. Οι Hawk and Dove έκαναν την εμφάνισή τους στη σειρά, ενώ στο φινάλε είδαμε αρκετά για να περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο.

Δημιουργοί είναι οι Akiva Goldsman, Geoff Johns και Greg Berlanti. Πρωταγωνιστούν οι Brenton Thwaites, Anna Diop, Teagan Croft και Ryan Potter. Νέα προσθήκη της σειράς…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version