Home ΕΛΛΑΔΑ Σεπόλια: Εισαγγελική παρέμβαση για τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού της 12χρονης σε τηλεοπτική...

Σεπόλια: Εισαγγελική παρέμβαση για τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού της 12χρονης σε τηλεοπτική εκπομπή

0

Ερευνα με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος διέταξε η Εισαγγελία και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχει διακινηθεί πορνογραφικό υλικό, ζητείται να διερευνηθεί ποια είναι τα πρόσωπα που το διακίνησαν

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος σε διακεκριμένη διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου, αναφορικά με την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια. Σκοπός της έρευνας, είναι να διακριβωθεί εάν τα αποδιδόμενα αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση φωτογραφιών της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η έρευνα έρχεται με αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του την Τετάρτη (19/10) ο οποίος ανέφερε ότι έλαβε στο κινητό του φωτογραφίες από τον βιασμό της ανήλικης από τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο.

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο στα Σεπόλια».

Ο ίδιος σήμερα (20/10) και μετά την κατακραυγή, επιχείρησε να τα «μαζέψει» κατά την έναρξη της εκπομπής, ο ίδιος ανέφερε, «Θέλω να πω και κάτι, επειδή βλέπετε ότι χειρίζομαι την ιστορία όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Επειδή είμαι και άνθρωπος και το συναίσθημα καμιά φορά ξεχειλίζει και βγαίνει πάνω από τη δημοσιογραφική μου οντότητα. Στην υπόθεση αυτή το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να σφάζομαι εγώ με τον Τάσο για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Μην το κάνετε αυτό, είναι λάθος. Εδώ είμαστε όλοι απέναντι σε μία ρυπαρή ιστορία. Αν αρχίσουμε και σφαζόμαστε μεταξύ μας, για το ποια εκπομπή το κάνει καλύτερα, ποιος δικηγόρος κάνει καλύτερα τη δουλειά του, είναι το μεγάλο λάθος, χάθηκε η υπόθεση».

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας,  αναφορικά με τις φωτογραφίες της ανήλικης κατά το βιασμό της από τον 53χρονο, ήδη προφυλακισμένο Ηλία Μίχο. «Επειδή γίνονται και παρανοήσεις και φταίω εγώ πολλές φορές. Κάνω αυτή τη δουλειά, υπηρετώντας και το lifestyle 30 χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Κι αν το έχω κάνει, να βγει οποιοσδήποτε δικηγόρος και να το πει. Δεν έχω ζητήσει ποτέ δικογραφία. Ούτε έχει σταλεί από εμένα δικογραφία. Όμως μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ. Με παίρνουν και μου τα λένε. Και επειδή είπα κάτι χθες, και παρεξηγήθηκε, και οφείλω να το πω.

»Τη μικρή την έχω δει και είναι ένα αγγελούδι, είναι ένα κοριτσάκι 11-12 ετών. Το έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ παλιότερα… Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση, όλα αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις πράξεις. Μου έρχεται ρεπορτάζ. Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Να το ξεκαθαρίσω».

Exit mobile version