Home ΥΓΕΙΑ Σαν κοινωνία οφείλουμε άμεσα να αναλογιστούμε…

Σαν κοινωνία οφείλουμε άμεσα να αναλογιστούμε…

0

[ad_1]

ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ή δεν μας ενοχλεί που υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και λοιποί φαρισαίοι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ τις περιστάσεις ώστε να λάβουν αυτοί πρώτοι την εμβολιαστική κάλυψη; Δίχως να ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, οι όποιες μάλιστα θα υπομένουν να έρθει απλά η ηλεκτρονική σειρά τους, όταν γίνουν βέβαια διαθέσιμες οι δόσεις των εμβολίων!

Δεν με απασχολεί που προσπερνούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές! Με ΕΝΟΧΛΕΙ όμως που προσπερνούν τους ασθενείς μου, οι οποίοι πραγματικά χρειάζονται την ΕΛΠΙΔΑ του εμβολίου, τον παππού μου, την γιαγιά μου, τους γονείς μου, τους καρκινοπαθείς φίλους, γνωστούς και αγνώστους μου!

Και Γιατί εμβολιάστηκαν;

Για να ενισχύσουν το εμβολιαστικό κίνημα; Ψευδείς Ειδήσεις (κατά τους νεοέλληνες φέικ νιουζ). Αυτό κάλλιστα ενθαρρύνθηκε από τον εμβολιασμό της πολιτικής (ΠτΔ, Αρχηγοί κομμάτων) και θρησκευτικής ηγεσίας.

Για να προστατευτεί ο αναγκαίος κρατικός μηχανισμός; Λίγο αλαζονικό να πιστεύεις πως χωρίς εσένα δεν πρόκειται να λειτουργήσει ένα ολόκληρο κράτος, δεν νομίζεις;. Μύθος που θα ζήλευε κι ο Αίσωπος ακόμη ότι 50 άνθρωποι κινούν μόνοι τους τα γρανάζια. Ένας τόσο δα μικρός αριθμός να αποκτά τόσο μεγάλη σημασία φαντάζει ασύμβατο με τις αρχές του…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version