14.1 C
Kifissia
Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Ροζ σκάνδαλο με διάσημο ποδοσφαιριστή της Premier League – Πάρτι… οργίων με σύμβαση «εμπιστευτικότητας»

Must read

Ποδοσφαιριστής της Premier League διοργάνωσε sex party σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun το οποίο αναφέρει ότι μοντέλα αναγκάστηκαν να υπογράψουν σύμβαση εμπιστευτικότητας για να μην μιλήσουν.

 

Κοπέλα μάλιστα που της ζητήθηκε να παραδώσει το κινητό της στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Λονδίνου υποστήριξε ότι «ήταν άγρια».

Ροζ σκάνδαλο με διάσημο ποδοσφαιριστή της Premier League

Σε πλάνα που διέρρευσαν στη The Sun την Κυριακή διοργανωτής λέει στους επισκέπτες πού να συναντηθούν και πώς να αντιμετωπίσουν την ασφάλεια. Ο διοργανωτής μιλάει σε βίντεο στο ξενοδοχείο, λέγοντας: «Λοιπόν παιδιά, πολύ εύκολο. Αυτό είναι το πίσω μέρος. «Εδώ μπορούμε να φτάσουμε και να παρκάρουμε και ο οδηγός να μας αφήσει. Εδώ θα υπάρχει ασφάλεια. «Αυτή είναι η είσοδος για τα κορίτσια και για όλους.»

 

«Η ασφάλεια θα υποδεχτεί και εδώ, μέσα, θα κάνουμε NDA (συμφωνίες μη αποκάλυψης) και τηλέφωνα». . . και εδώ θα πάμε στο πάρτι και στα δωμάτια». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το βίντεο — που στάλθηκε την ημέρα του πάρτι — τα κορίτσια κλήθηκαν να παρουσιαστούν σε ένα γκαράζ αυτοκινήτων στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου στο Λονδίνο. Αφού πέρασαν μπροστά από μπουκάλια ποτών στοιβαγμένα στον χώρο της κουζίνας του ισογείου, μεταφέρθηκαν με ανελκυστήρες σε σουίτες που κοστίζουν πολλές χιλιάδες λίρες τη βραδιά.

Πάρτι… οργίων με σύμβαση «εμπιστευτικότητας»

Οι καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων, είχαν παροτρυνθεί να παρευρεθούν εάν ήταν «έτοιμοι για ένα ξέφρενο πάρτι».

Σε αντάλλαγμα είχαν στη διάθεσή τους αυτοκίνητα με σοφέρ, δωρεάν φαγητό, ποτό και κρεβάτια για τη νύχτα. Σύμφωνα με τη The Sun κορίτσι που συμμετείχε στο πάρτι είπε: «Ήταν τόσο γεμάτο με τα κορίτσια που πηγαινοέρχονταν που έπρεπε να περιμένουμε στο χώρο του γκαράζ μέχρι να φύγουν άλλοι από τα δωμάτια. Ήταν άγρια.

Είχαν κλείσει πολλά μεγάλα δωμάτια. Οι διοργανωτές έπαιρναν τα κορίτσια στους ανελκυστήρες, το ένα μετά το άλλο. Υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Premier League στα δωμάτια με τα κορίτσια και κάποιοι ήταν μαζί στο κρεβάτι.

Είχε free bar προφανώς και όλοι είχαν κολλήσει στο ποτό. Άκουσα ότι μια νεαρή γυναίκα που εργαζόταν στο ξενοδοχείο πιάστηκε να αγκαλιάζεται παθιασμένα με έναν παίκτη και μπήκε σε μπελάδες με τα αφεντικά της. Έπρεπε να υπογράψουμε NDA κατά την άφιξη και να παραδώσουμε τα τηλέφωνά μας. Μας είπαν ότι δεν ήθελαν να τραβήξουμε τίποτα και να το δημοσιεύσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τα τηλέφωνά τους. Σωματοφύλακες κατέβαιναν, έπαιρναν περισσότερα κορίτσια στον επάνω όροφο και μετά ερχόντουσαν για να πάρουν περισσότερες μια ώρα αργότερα. Όλοι οι παίκτες κάλεσαν μια επιλογή κοριτσιών.

Κανείς μας δεν γνώριζε την τοποθεσία μέχρι που μάς έστειλαν ένα βίντεο την ημέρα. Ορκιστήκαμε για μυστικότητα. Κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο μάς έκαναν έρευνα σαν να περνούσαμε από την ασφάλεια του αεροδρομίου».

 

The Sun: Τον περασμένο Μάιο το sex party του άσου της Premier League
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πάρτι διοργανώθηκε τον περασμένο Μάιο από έναν παίκτη που γιόρταζε τα γενέθλιά του. Η χρήση των NDA ή αλλιώς των συμβάσεων εμπιστευτικότητας για τον έλεγχο και τη φίμωση των γυναικών έχει προκαλέσει στο παρελθόν εκτεταμένη οργή.

Η αντίδραση της Women’s Aid ήταν έντονη όταν η The Sun αποκάλυψε τον Απρίλιο πώς ένας παντρεμένος παίκτης της Αγγλίας ανάγκασε κοπέλα να υπογράψει σύμβαση εμπιστευτικότητας.

Είναι φρικτό για μια γυναίκα να αντιμετωπίζει μια εκφοβιστική συμπεριφορά από έναν ποδοσφαιριστή, με την οποία αισθάνεται αναγκασμένη να υπογράψει ένα NDA και να διαγράψει φωτογραφίες και μηνύματα. Διεξάγουμε μια εκστρατεία, το Football United Against Domestic Violence, που προσπαθεί να προωθήσει υγιείς σχέσεις και οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούν την οικονομική δύναμη και το status για να εκφοβίσουν νομικά τις γυναίκες είναι καταχρηστικοί. Πρέπει να αντισταθούμε στον έλεγχο της συμπεριφοράς στις σχέσεις μαζί. Είναι απαράδεκτο». Τα NDA χρησιμοποιούνται για συγχωνεύσεις και εξαγορές, αλλά πλέον χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από δημόσια πρόσωπα.

Η Ρυθμιστική Αρχή Δικηγόρων εξέδωσε προειδοποιητική ειδοποίηση σχετικά με την ακατάλληλη χρήση τους το 2020. Τέλος, και η Επιτροπή Γυναικών και Ισότητας λέει ότι χρησιμοποιούνται για να φιμώνουν τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στην εργασία.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article

Best Wordpress Popup Plugin