11.1 C
Kifissia
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Πώς μπορεί να αναχαιτισθεί ο εξισλαμισμός της Ευρώπης ; Από το Θάνο Τζήμερο

Must read

Όταν ο Τιτανικός συγκρούσθηκε με το παγόβουνο, ο ναυπηγός του, Τόμας Άντριους, που ήταν επιβάτης σ’ εκείνο το μοιραίο ταξίδι, έτρεξε να δει πόσα στεγανά διαμερίσματα του πλοίου είχαν πλημμυρίσει. Μόλις διαπίστωσε πως έσπασαν 5 από τα 16, δήλωσε στον πλοίαρχο ότι o Τιτανικός είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα βυθισθεί.
Το ίδιο ακριβώς μαθηματικό μοντέλο ισχύει και για την εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη.
Μια παρασιτική κοινότητα που λειτουργεί με μοναδικό οδηγό τη θρησκεία, πολλαπλασιάζεται πολύ πιο γρήγορα από τον γηγενή ευρωπαϊκό πληθυσμό, απεχθάνεται την ενσωμάτωση και έχει ως όραμα την κυριαρχία του νομικού, πολιτικού και στρατιωτικού συστήματος το οποίο την διέπει, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα κυριαρχήσει, όπου και να βρεθεί.
Πολλώ δε μάλλον όταν ενισχύεται κάθε χρόνο με εκατομμύρια νέων επήλυδων, όταν φθείρει τον ξενιστή της εκμεταλλευόμενη τα προνοιακά του προγράμματα, κι όταν με τη βοήθεια της αριστεράς, των δικαιωματιστών και της πολιτικής ορθότητας, επεκτείνει όλο και περισσότερο τη σφαίρα επιρροής της, ενώ φιμώνει και απειλεί κάθε φωνή που προειδοποιεί.
Το Ισλάμ παίζει σε δύο ταμπλώ. Το ένα είναι το «νόμιμο», ας το αποκαλέσουμε έτσι, που καταλαμβάνει δημόσια αξιώματα, διεισδύοντας στην οικονομική και πολιτική ζωή της Ευρώπης, διεκδικεί προνόμια και προωθεί την ισλαμική ατζέντα. Η καθιέρωση του άκυρου όρου «Ισλαμοφοβία» (φοβία είναι ένας παράλογος φόβος, ενώ δεν υπάρχει τίποτε το παράλογο στο να φοβάσαι τα «τυφλά» δολοφονικά χτυπήματα) για οποιονδήποτε καταδεικνύει την πολιτισμική ασυμβατότητα Ισλάμ και δυτικών αξιών, είναι ένα από αυτά. Η αποδοχή της ώρας προσευχής, ως ώρας διαλείμματος και αποχής από την εργασία και τα μαθήματα, είναι ένα άλλο. Η άδεια στον μουεζίνη, να ψέλνει από το μεγάφωνο του τζαμιού στις πόλεις της Δύσης, είναι ένα τρίτο. Η απαίτηση, να γίνει αποδεκτή η βάρβαρη πρακτική της σφαγής «χαλάλ», είναι ένα τέταρτο. Η πίεση, να αντιμετωπίζονται με επιείκεια τα «εγκλήματα τιμής» ακόμα και οι βιασμοί των μουσουλμάνων, καθότι η κοινότητά τους ακολουθεί έναν διαφορετικό… πολιτισμικό κώδικα είναι ένα πέμπτο. Κι ο κατάλογος είναι αρκετά μακρύς.
Την ίδια ώρα, το φανατικό Ισλάμ διοργανώνει στο παρασκήνιο, καθημερινές επιθέσεις κατά των απίστων. Αυτά τα δύο λειτουργούν συμπληρωματικά. Επικοινωνούν και συνεργάζονται, κρατώντας κάποια προσχήματα, ώστε ο κίνδυνος να μην γίνεται άμεσα αντιληπτός.
Όμως η γάγγραινα προχωράει.
Το ερώτημα δεν είναι αν η Ε.Ε. θα εξισλαμισθεί, αλλά πότε. Το ίδιο ακριβώς συνέβη στις, δυτικότροπες κάποτε, πρωτεύουσες του Ιράν και του Αφγανιστάν, στην πάλαι ποτέ «Ελβετία της Μέσης Ανατολής», τον Λίβανο, αλλά και σε γειτονιές και πόλεις ολόκληρες των ευρωπαϊκών χωρών που έχουν μεταβληθεί σε ισλαμικό άβατο, σε κράτος εν κράτει, με νομικό σύστημα τη Σαρία και με τη θρησκευτική αστυνομία να περιπολεί 24/7.
Μπορεί να αντιμετωπιστεί η επέλαση του ισλαμικού μεσαίωνα με τα ισχύοντα νομικά και πολιτικά εργαλεία της Δύσης; Η απάντηση είναι «όχι».
Ιδού ένα, σχετικά ανώδυνο, παράδειγμα. Κανένας ευρωπαϊκός νόμος δεν απαγορεύει το να προσεύχεσαι στον δρόμο. Αν αυτό, όμως, δεν το κάνει κάποιος ατομικά, αλλά το κάνουν 1000 άτομα, 5 φορές τη μέρα, στο Σύνταγμα ή στα πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου, εμποδίζοντας την κίνηση των υπολοίπων πολιτών, υπάρχει πρόβλημα που απαιτεί νομοθετική ρύθμιση.
Χρειαζόμαστε, λοιπόν, νέα νομικά και πολιτικά εργαλεία, ειδικού σκοπού.
Μα, δεν θα περιστείλουν αυτά τις ατομικές, κοινωνικές κ.λπ. ελευθερίες, για τις οποίες τόσους αγώνες δώσαμε; Ναι, θα τις περιστείλουν. Όμως το σημείο ισορροπίας ανάμεσα στην ασφάλεια και την ελευθερία δεν είναι δεδομένο. Κάθε κοινωνία το ορίζει ανάλογα με τους κινδύνους που την απειλούν, εσωτερικούς και εξωτερικούς, τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Στην περίπτωση του Ισλάμ ο κίνδυνος είναι ταυτόχρονα και εξωτερικός και εσωτερικός. Η 5η φάλαγγα του Ισλάμ στην Ε.Ε. αριθμεί ήδη 25 εκατομμύρια στρατιώτες, με τους περισσότερους να έχουν ευρωπαϊκή υπηκοότητα.
Σύμφωνα με επίσημες έρευνες, το 10% περίπου εξ αυτών ανήκει ιδεολογικά στον τζιχαντιστικό πυρήνα. Αυτό σημαίνει: 2,5 εκατομμύρια δυνητικοί τρομοκράτες. Πρέπει επιτέλους να μιλήσουμε έξω από τα δόντια: το φανατικό Ισλάμ, ακόμα κι αν έχει γαλλικό, βελγικό ή ελληνικό διαβατήριο πρέπει να ξεριζωθεί από τα σπλάχνα της Ευρώπης.
Για να γίνει αυτό, χρειάζονται δύο εργαλεία.
Το ένα θα ανιχνεύει τον φανατικό και το δεύτερο θα προσφέρει το νομικό υπόβαθρο της αποβολής του από την Ε.Ε. ακόμα κι αν έχει την υπηκοότητα ενός κράτους της.
Για το πρώτο, μας διευκολύνουν τα ίδια τα «ιερά» τους βιβλία. Είναι αλήθεια ότι στην Ε.Ε. υπάρχει νομική ασάφεια για το πώς ορίζεται μια ιδεολογία ως θρησκεία και ποια δικαιώματα αποκτούν οι πιστοί της.
Μπορεί, ας πούμε, ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού να αιτηθεί από την Πολιτεία να αποκτήσει η «Θύρα 7» νομική υπόσταση θρησκείας, το «Θρύλε, θεέ μου, Ολυμπιακέ μου» να είναι η επίσημη προσευχή των πιστών και ο Τάκης Τσουκαλάς να αναγνωρισθεί από το ελληνικό κράτος ως επίσκοπός της, με το δικαίωμα να τελεί και γάμους μεταξύ των μελών της;
Αν το παράδειγμα σάς φαίνεται υπερβολικό, ενημερωθείτε για την «Εκκλησία του Κοπιμισμού» (Kopimistsamfundet), τη θρησκεία αντιγραφέων – πειρατών του διαδικτύου, που αναγνωρίστηκε από τις αρχές της Σουηδίας το 2012, με «προφήτη» τον φοιτητή φιλοσοφίας, Isak Gerson.
Το να θεωρεί κάποιος ιερό βιβλίο το manual του MacBook, το Κοράνι ή τον τηλεφωνικό κατάλογο, είναι δικό του, προσωπικό, θέμα. Πότε είναι θέμα του κράτους; Αν το ιερό ή οποιoδήποτε άλλο βιβλίο προτρέπει σε τέλεση παράνομων πράξεων. Θα αφήναμε, μήπως, ανενόχλητο τον Δήμαρχο Άνω Ραχούλας αν κυκλοφορούσε οδηγό για τους συνδημότες του, με τον οποίο θα τους προέτρεπε «Σκοτώνετε τους Κάτω-Ραχουλιώτες όπου κι αν τους βρείτε, συλλάβετέ τους και πολιορκήστε τους και στήστε τους παγίδες – κλέψτε τους και ληστέψτε τους – βιάστε τις γυναίκες τους διότι έχουν κατάρα πάνω τους!
Οι Κάτω-Ραχουλιώτες όπου κι αν βρίσκονται, θα συλλαμβάνονται και θα θανατώνονται χωρίς οίκτο.» Γιατί σφυρίζουμε αδιάφορα όταν οι ίδιες εντολές, αυτολεξεί, δίδονται εναντίον των απίστων σε ένα βιβλίο που διδάσκεται σε χιλιάδες ισλαμικά σχολεία στην Ευρώπη, σε εκατομμύρια μαθητές; (Κοράνι 3:28, 4:24, 5:51&57 8:12&60, 9:5, 9:7, 9:14, 33:61&62)
Εγώ, ως «άπιστος» δεν είναι λογικό να αισθάνομαι απειλή, ειδικά μετά τις καθημερινές πλέον δολοφονικές επιθέσεις φανατικών με εκατόμβες θυμάτων;
Γιατί λοιπόν επιτρέπουμε την κυκλοφορία του Κορανίου; «Τα ίδια λέει και η Παλαιά Διαθήκη, που κι εκείνης την κυκλοφορία επιτρέπουμε» θα αντέτεινε κάποιος των «ίσων αποστάσεων».
Η διαφορά είναι τεράστια, διότι η Παλαιά Διαθήκη έχει ιστορική πλέον αξία. Κανείς δεν εφαρμόζει σήμερα τις αιμοσταγείς εντολές της, ούτε καν οι υπερορθόδοξοι Εβραίοι.
Όμως, να η ευκαιρία! Στο πλαίσιο της ισονομίας, η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. θα πρέπει να αναλάβει την ανάσχεση της πλημμύρας.
Ο Άντριους δεν είχε εργαλεία να στεγανοποιήσει εκ νέου τα πλημμυρισμένα διαμερίσματα του Τιτανικού. Εμείς έχουμε. Ιδού τι προτείνω.
Οι ηγέτες της Ε.Ε. να συγκαλέσουν μια πανευρωπαϊκή διαθρησκευτική συνδιάσκεψη, προσκαλώντας όλους τους επικεφαλής θρησκειών, δογμάτων και αιρέσεων. Ζητούν από όλους ανεξαιρέτως να δηλώσουν πως τα χωρία των ιερών τους βιβλίων που παρακινούν σε βιαιοπραγίες «εξ ονόματος του Θεού» αφορούν την εποχή στην οποία εγράφησαν και δεν δεσμεύουν τον πιστό του 21ου αιώνα.
Προηγουμένως θα πρέπει να ψηφισθεί το νομικό εργαλείο: η μη υπογραφή της δήλωσης να θεωρείται αυτομάτως ως διαρκής υποκίνηση σε βία, σε βαθμό κακουργήματος, με τρόπο ιδιαίτερα επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και να συνεπάγεται την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, την αφαίρεση της υπηκοότητας, τη δήμευσης της περιουσίας ηγέτη και εκκλησίας, και φυσικά την απαγόρευση της λειτουργίας της, με μοναδική εναλλακτική των ισοβίων, την οικειοθελή αναχώρηση από την Ευρώπη, εάν κάποια χώρα δεχθεί να φιλοξενήσει, τον, άπατρι πλέον, θρησκευτικό ηγέτη.
Παράλληλα, μετριοπαθείς θρησκευτικοί ηγέτες του Ισλάμ (υπάρχουν και τέτοιοι) θα αναλάβουν να δημιουργήσουν την «ισλαμική Καινή Διαθήκη», ένα Κοράνι updated, σε ευρωπαϊκές γλώσσες, με απάλειψη των αιμοβόρων εντολών, εστιασμένο στην αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συνύπαρξη. Η διδασκαλία του «παλαιού» Κορανίου θα πρέπει να απαγορευθεί, ακριβώς όπως θα απαγορεύαμε τη διδασκαλία του Δευτερονομίου, που διατάσσει λιθοβολισμούς και σφαγή «εν στόματι μαχαίρας» των απίστων, αν κάποιοι φανατικοί Χαρεντί υποστήριζαν την κατά γράμμα εφαρμογή του.
Μα, οι αντιδράσεις θα είναι τεράστιες. Ακόμα καλύτερα! Όσοι διαμαρτύρονται συλλαμβάνονται μαζικά, περνούν από δίκη με την ίδια κατηγορία, και υφίστανται την ίδια ποινή. Ακόμα κι αν πρόκειται για δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες άτομα; Προφανώς!
Κοστίζει λιγότερο και θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από τον πόλεμο πόρτα – πόρτα στην Ευρώπη που θα συμβεί στο δεύτερο μισό αυτού του αιώνα, όταν οι Ισλαμιστές έχοντας την εξουσία και έχοντας διεισδύσει σε όλους τους διοικητικούς μηχανισμούς προσπαθήσουν να επιβάλουν τη Σαρία και την ισλαμική ενδυμασία στον δυτικό πληθυσμό, προκαλώντας, τότε, γενική εξέγερση. Δεν χρειάζεται να φτάσουμε μέχρις εκεί.
Κι επειδή κάποιοι «δηλωσίες» μπορεί να πουν ψέματα καθώς το Κοράνι τούς επιτρέπει να το κάνουν, τη σκυτάλη θα πάρουν οι μυστικές υπηρεσίες, που θα παρακολουθούν ακόμα και την ανάσα των φανατικών, πάλι μετά την κατάλληλη νομική πρόβλεψη, η οποία θα καθιστά ιδιώνυμο κακούργημα, το αδίκημα της προπαρασκευής βίαιων ενεργειών που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας.
Αν μέχρι τώρα περιμέναμε πρώτα να αρχίσουν τα μαχαιρώματα, τους πυροβολισμούς και τις εκρήξεις, είναι καιρός να συλλαμβάνονται και να καταδικάζονται νωρίτερα, όταν τα οργανώνουν.
Με πειστήριο ακόμα και ένα τζιχαντιστικό SMS. Μπορεί να στερήσουμε από τον φανατικό το πάρτι στον ισλαμικό παράδεισο με τις 72 παρθένες, ίσως όμως αποφύγουμε την ισλαμική κόλαση που εξαπλώνεται στην Ευρώπη, όπως τα νερά στο σαλόνι της Α΄ θέσης του Τιτανικού.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article