Προκλητικός ο Πολάκης για την καταδρομική του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Υπ.Ανάπτυξης

0
242

Προκλητικός για άλλη μια φορά ο “αψύς” Κρητικός του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτει “κολαζ” και με ύβρεις σε σχόλιό του απευθύνεται στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την καταδρομική του Ρουβίκωνα στην οικία του

 

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καθυβρίζει και προκαλεί με τη διατύπωσή του, απευθυνόμενος στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αφορμή την καταδρομική μελών του Ρουβίκωνα έξω από την οικία του, ενώ στο εσωτερικό ήταν τα παιδιά της οικογένειάς του.

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει, «Άδωνη, Πάρε τη σκούπα μάζεψε τα τρικακια ,φτιαξε καμία μακαρονάδα και βγάλε το σκασμό!!!!

Όταν οι ακροδεξιοί σου ακόλουθοι και ψεύτο πατριώτες πέταγαν πυρσούς και πέτρες στα σπίτια των βουλευτών μας δε σε είδα να συγκινηθείς !! Γελοιε που έβγαλες και ανακοίνωση- διάγγελμα για πέντε χαρτάκια και τρία μακαρόνια !!», σχολιάζει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙZA.

 

Σε ανάρτησή του προς απάντηση του υβριστή του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφέρει σε σχόλιό του, «Ο ⁦ @atsipras και ο ⁦@syriza_gr υποκριτικά καταδίκασαν την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι μου, με τα παιδιά μου μέσα (μεταξύ των άλλων ένα 8χρονο παιδί με ό,τι αυτό σημαίνει..) και λέω υποκριτικά διότι την ίδια στιγμή επιτρέπουν στον βουλευτή τους να γράφει αυτά…»