Παριστάνει τον … ανάπηρο αλλά θα πληρώσει-Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει πολλά για την γούνα του Φουρθιώτη!

0
474

Παριστάνει τον … ανάπηρο και δεν ήρθε ν’ αντιμετωπίσει την Τζούλια Αλεξανδράτου. Κατηγορείται για κακουργηματική υπεξαίρεση. Διασυρμός για δικαστές και εισαγγελείς η ακροαματική διαδικασία που θυμίζει κωμωδία με πρωταγωνιστές δικαστές και διαδίκους.

Φυγόδικος στην ουσία είναι από το 2017 ο Μένιος Φουρθιώτης που και τη Δευτέρα δεν φάνηκε στο δικαστήριο. Για να αντικρούσει την κατηγορία του κακουργήματος της διακεκριμένης κλοπής ποσού 200.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο μέσα απ’ το σπίτι της πρώην συνεργάτιδός του, στα νότια προάστια. Η δίκη ανεβλήθη για 10η φορά, καθώς ο Μένιος Φουρθιώτης μέσω των (πολλών) δικηγόρων του, δήλωσε αδυναμία να παραστεί στο δικαστήριο λόγω … αναπηρίας. Δικηγόρους που πληρώνει από το …υστέρημά του, μέσω του αφεντικού του, αόρατου καναλάρχη Βρυώνη, ανθρώπου που εξυπηρετεί και συνεχώς πουλάει εκδουλεύσεις στο καθεστώς με το αζημίωτο. Όπως αναφέρονταν σε έγγραφο που κατέθεσαν οι δικηγόροι του, ο Μένιος Φουρθιώτης, έχει υποστεί κάταγμα στον 5ο σπόνδυλο της σπονδυλικής στήλης, κάταγμα ωλένης και κάταγμα στο ισχίο και βρίσκεται κατάκοιτος και είναι αδύνατον να μετακινηθεί.

“Δεν τον πιστεύουμε”


Οι δικηγόροι της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αμέσως έθεσαν υπό αμφισβήτηση το σχετικό έγγραφο και ζήτησαν προφανώς, να εξεταστεί η αυθεντικότητα του, καθώς όπως άφησαν να εννοηθεί θα είναι έγκυρο μόνο αν υπογράφεται από γιατρό του ΚΑΤ στο οποίο έχει μεταφερθεί ο Μένιος Φουρθιώτης. Θυμίζουμε ότι Φουρθιώτης, αποφυλακίστηκε στις 5 Οκτωβρίου με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και η απαγόρευση να κάνει ή να μετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές, μια παγκοσμίως εξαιρετικά πρωτότυπη απαγόρευση που «μυρίζει» συνδιαλλαγές με την εξουσία κάτω απ’ το τραπέζι .

“Ζητώ την τιμωρία του”

Η Τζούλια ζήτησε να καταδικαστεί ο Φουρθιώτης κι ας μην βρίσκεται στην αίθουσα έτσι ώστε να προχωρήσει και η εκδίκαση της αγωγής που υπέγραψε σε βάρος του, ενώ οι δικηγόροι της προσπάθησαν να πείσουν το δικαστήριο ότι πίσω από την απουσία του κατηγορούμενου, πιθανώς να βρίσκεται ένα ακόμη τέχνασμα, ίδιο με … τους πυροβολισμούς στο σπίτι του, εγχείρημα, που όλοι γνωρίζουμε ότι τελικά ήταν δικής του εμπνεύσεως και εκτελέσεως, προκειμένου να δείξει ότι απειλείται και άρα χρειάζεται προστασία από την αστυνομία. Η οποία θα πρέπει να του διορίζει φρουρούς – αστυφύλακες.

Η στημένη επίθεση στο σπίτι του στην Εκάλη, του κόστισε ήδη μια καταδίκη, για την οποία μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού πολύ πρόσφατα. Η πρόεδρος του δικαστηρίου ωστόσο, αρνήθηκε να συνδέσει τους πυροβολισμούς με τη συγκεκριμένη δίκη, καθώς όπως επεσήμανε, ο Μένιος Φουρθιώτης δικάζονταν τώρα, για «διακεκριμένη κλοπή», κακούργημα μεν, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους πυροβολισμούς.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, προσεγμένη κι εντυπωσιακή, απρόσιτη ωστόσο και πλαισιωμένη από μία φίλη της και τους δύο δικηγόρους της, βρέθηκε από την αρχή στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπως κάνει σε κάθε δίκη και περίμενε υπομονετικά πάνω από 4 ώρες, καθώς το δικαστήριο, με τη σύμφωνη γνώμη και της πολιτικής αγωγής και του συνηγόρου υπεράσπισης, έκρινε ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην αίθουσα για ν’ απαντήσει και ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης.

Έπειτα από διακοπή περίπου δύο ωρών, λόγω έλλειψης … εισαγγελέα, ο οποίος εξαφανίστηκε και τον αναζητούσαν στα τηλέφωνα, το δικαστήριο αποφάσισε αναβολή της δικάσιμου η οποία θα επαναληφθεί την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, όπου ο Μένιος Φουρθιώτης δύσκολα πια θα βρει οποιαδήποτε δικαιολογία προκειμένου να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Τζούλια Αλεξανδράτου που … έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του.